- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Socket AM4
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
mert csak a full edísönhöz adnak black boxot, én is kaptam, de nem veszem hasznát...
amőgy nekem egy sapphire hd 2600 xt gddr4 van, nagyon jó kari, imádom, csak egy gond van vele, ami igazából nagy gond! a hűtője olyan hangos mint egy porszívó! istenigazából ezért vágtam bele vízhűtésbe... mert direkt úgy vettem házat is meg vinyót meg ventiket, hogy halk gépem legyen (antec ház, WD vinyó, max 13 dba-s venti), aztán meg beintett a sapphire hűtője... szal ha nem zavar a hang, vagy szándékodban áll cserélni, akkor jó választás!
Amúgy megoldódott a gondom, amit pár hsz-el feljebb írtam, amit ráraktam gap-pad-ot valszeg amiatt nem feküdt fel rá a gpu blokk és ezért volt 80 fokos játék alatt.... most alapból 39, cof 4 alatt 47...
köcce még1X mkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Diablo IV
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest