Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tuning kezdőknek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
celeronos témához annyit hogy ugyanaz a vga kártya egy 1700-as cerkával és 1000-es duronnal összehasonlítva a duronnal volt gyorsabb... amúgy 3 gigás p4 cerka elég vérszegény a mai kártyákhoz, a hd2600xt-hez már egy dupla magos proci kell hogy rendesen kihajtsa. mondjuk eddig csak dupla magosokkal raktam össze 2600pro/xt-ket, szóval egymagossal nem nagyon teszteltem de 7600gt-t raktam már össze több procival és már ott látszott hogy 3200+ egy mag vagy 3800+ 2 mag van alatta. persze celeron mellé is meg lehet venni a kártyát és később egy olcsó dupla magost bevágni alá és kész is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest