Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adult_l
csendes tag
válasz
belaazallat #12006 üzenetére
A hiba kérlek úgy jelentkezik,hogy elindítok egy játékot és nem lehet élvezni a játékot, folyamatosan akadozik, becsíkoz.Még alacsony grafikus beállításoknál is akadozik és csíkoz,sőt csinált olyat is hogy lefagyott a gép.Volt már fent az eredeti drivertől kezdve az omega driverig minden.De semmi nem hat rá, újra húztam az xp-t, directx-et is frissíthetem,de
nem hagyja magát.Beleraktam egy másik karit az nagyon szépen vitte a játékokat...Elkeserít ez a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest