Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Nyah rájöttem, hogy csak a VGA driver felrakása után cicereg, ha leszedem akkor kussol, néma csend. 3 drivert is megpróbáltam, ahogy felrakom őket kezdi a nyavalygást. Játék alatt alig hallható, de folyamatosan ciripel, néha erősebben általában kevésbé.
A passzív hűtés is elegendő, csak éppen 100 fokon fog üzemelni, nekem nyitott házzal ment a teszt, zártban nem próbáltam, de égetően forró a borda, arról nem is beszélve, hogy milyen szinten sugározza a hőt a környező alkatrészekre. Ez egy parasztvakítás, a VF-900 is alig hallható, olyan 30-35% lehet a fordulatszám, és mérföldekkel jobb. Akinek meg nem szúrja (égeti
)az oldalát a hőmérséklet annak jó. Én csak azért fogadtam el cserealkatrésznek, mert tudtam, hogy cserélem a hűtést. Viszont ciripel
Remélem megszokom és akkor nem lesz zavaró. Ha semmi nem mozog a képen akkor kussol. Érdekes videólejátszásnál sem ad ki hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)az oldalát a hőmérséklet annak jó. Én csak azért fogadtam el cserealkatrésznek, mert tudtam, hogy cserélem a hűtést. Viszont ciripel
Remélem megszokom és akkor nem lesz zavaró. Ha semmi nem mozog a képen akkor kussol. Érdekes videólejátszásnál sem ad ki hangot.