Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello2186
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy szeretném a gépem és az lcd tvt összekötni, de még soha nem csináltam ilyesmit, és ilyen "bütykölési" téren is komoly hiányosságaim vannak,ezért fordulok hozzátok hátha valaki tud segíteni.
A lényeg hogy ilyen videókártyám van:
http://ati.amd.com/products/radeonhd2600/radeonhd2600xt/specs.html
és ilyen lcd tvm:
http://www.toshiba.de/consumer/content/defaultid1_1_id2_0_id3_231_id4_1.aspx
(A Spezifikationen fülre kattintva jönnek a részletesebb dolgok)Szóval az lenne a kérdésem,hogy milyen kábelt kell vennem hogy összekössem a kettőt, és pár filmet megtudjak nézni a Tvn?
Érdemes ezzel kísérletezni egyáltalán? Mert beleolvastam pár fórumba és azért nem olyan egyszerű dolog ez mint ahogy elsőre gondoltam.Legalábbis az ott olvasottak alapján.
Jah,még annyit hogy kaptam a videókártyához valami átalakítót,gondolom Rca kábel vagy mifene, egyet lehet bedugni a videókariba,majd 3 felé ágazik kék,zöld,és piros. 2 Ha ez esetleg mond vkinek valamit. a
Ha tudtok akkor írjatok pár szót,legalább biztatást!Azért ide tettem,mert Ati 2600Xt-m van,és jobb topikot hirtelen nem találtam! Köszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest