Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello2186
csendes tag
Köszönöm szépen mindkettőtök válaszát, de időközben próbálkozva meg is lett a megoldás!
Letöröltem minden atis cuccot a gépemről és újraraktam a kártyát a vele együtt kapott szoftverrel és így már minden rendben. Azt hiszem az cseszte el hogy mindig a legfrisebb dolgokat kerestem hozzá a neten vagy nemtom :S
A tápom 450-es asus, elvileg bírnia kellene mert nincs sok cuccom a gépben.
Köszi mégegyszer, és már minden jó! -
Hello2186
csendes tag
Még annyit tennék hozzá,hog a dxdiag teszten a Direct3D tesztelése közben is újraindul...
-
Hello2186
csendes tag
Hali mindenkinek!
Nekem is Ati radeon 2600 Xt-m van és az lenne a problémám,hogy amikor játszani szeretnék (pl.Nba2008,Age of empires3 stb...) rákattintok a játékok parancsikonjára, és ahelyett hogy indulna a játék, fekete képernyő (ugye ilyenkor szokott bejönni a játék logója,intrója akármi...) akkor szépen újraindul a gépem :S És újraindítás után sem megy!
Feltettem a legújabb Catalyst drivert,de nem változott semmit a dolog.
Nincs valakinek ötlete hogy mi lehet a gond, illetve hogyan milyen progival lehetne kideríteni?
Aki tud, az kérem segítsen!
Üdv! -
Hello2186
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy szeretném a gépem és az lcd tvt összekötni, de még soha nem csináltam ilyesmit, és ilyen "bütykölési" téren is komoly hiányosságaim vannak,ezért fordulok hozzátok hátha valaki tud segíteni.
A lényeg hogy ilyen videókártyám van:
http://ati.amd.com/products/radeonhd2600/radeonhd2600xt/specs.html
és ilyen lcd tvm:
http://www.toshiba.de/consumer/content/defaultid1_1_id2_0_id3_231_id4_1.aspx
(A Spezifikationen fülre kattintva jönnek a részletesebb dolgok)Szóval az lenne a kérdésem,hogy milyen kábelt kell vennem hogy összekössem a kettőt, és pár filmet megtudjak nézni a Tvn?
Érdemes ezzel kísérletezni egyáltalán? Mert beleolvastam pár fórumba és azért nem olyan egyszerű dolog ez mint ahogy elsőre gondoltam.Legalábbis az ott olvasottak alapján.
Jah,még annyit hogy kaptam a videókártyához valami átalakítót,gondolom Rca kábel vagy mifene, egyet lehet bedugni a videókariba,majd 3 felé ágazik kék,zöld,és piros. 2 Ha ez esetleg mond vkinek valamit. a
Ha tudtok akkor írjatok pár szót,legalább biztatást!Azért ide tettem,mert Ati 2600Xt-m van,és jobb topikot hirtelen nem találtam! Köszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged