- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Aktív témák
-
cascada
senior tag
válasz
dokee78 #6999 üzenetére
Most nem tudom hogy tudsz. De ha van Androidos telód, akkor rákattintassz a Market ikonra, utána kéri, hogy add meg a Gmail-es userneved és jelszavadat, utána rákattintassz a Log In gombra (természetesen a Gmail adataidat csak az első bejelentkezésnél fogja kérni. utána már nem zaklat többet vele), ezután bejön a Market-es oldal. Kereshetsz név, kategóriák, leírás alapján. Ha megtetszik valami rákattintassz az Install gombra, majd pár mp múlva jelez is hogy letöltötte és fel is telepítette.
Szerk: most is be lehet lépni. Market oldal jobb felső sarkában Bejelentkezés link: Beírod a Gmail accountod adatait, majd belépés. De amint látom letölteni nem lehet a programokat/játékokat, mert az Install gombra kattintva kiírja, hogy nem talál Android-os telefont.
-
dokee78
félisten
Az android marketre,hogy tudok regizni?
Vagy csak akkor lehet ha vettem Androidos mobilt? -
RaZroX
addikt
Üdv! Van Andorid 2.1-re olyan launcher ami olyan mint az iphone rendszere ? Ha igen akkor mi a neve ?
-
dokee78
félisten
Hali.
Androidra lehet telepíteni a Googlemaps mellé valami normális GPS progit?
A G.maps nem jön be,mert netkapcsolat kell hozzá.Még nincs ilyen mobilom,de tervben van.
-
hecktor
aktív tag
üdv
sony ericcson x8 telefonom van 2.1 androidra frissitettem
telipakoltam mindenféle warez programmal, kipróbáltam mit tudnak, viszont eléggé belassult tőle a telefon. szeretnék róla mindent letörölni, formatálni és ujratenni a 2.1 -et Ez hogy lehet?
-
molnarpeter
nagyúr
Sg3-ra kéne egy screenahot app, a ShootMe kiesett. Már többet is próbáltam, de hibáztak
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Az evernote-hez hasonló "notesz" alkalmazást keresek, aminek van pc-s vagy inkább webes kliense/felülete, de lehessen a jegyzetekhez "riasztást" beállítani.
A remember the milk nevű app. tud ilyet de sajnos fizetős, ráadásul nem is olcsó. (25USD /év)
Nem ismer véletlenül valaki ilyet?Köszi előre is.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó kis hívásszűrő progit? Lehetőleg magyar nyelvűt. Olyat amiben be lehet állítani, hogy például csak bizonyos csoport vagy számok bejövő hívásait engedélyezze csak.
Köszi előre is! -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Milyen víruskeresőt érdemes használni? (WiFi miatt kérdezem) [ZTE Blade telóra kellene Android 2.1-re].
Nem tudom, hogy célszerű-e tűzfalat is feltenni? Egyáltalán van-e?Másik kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami megbízható jelszótároló programot? Olyanra gondolok, ahova beirhatom a jelszavaimat, és a progi inditásához is jelszót kér? Esetleg olyan is jó ami eltitkosítja a már meglévő dokumentum fájlokat.
Köszi előre is!
-
i400
senior tag
Sziasztok!
A colornote backup és restore funkcióit használta már valaki? Vagy tud valaki olyan jegyzet programot ami gmailba backupol?
Köszi előre is! -
legiaap
félisten
A 3G Watchdog-nál mostanság kapok olyan üzenetet a telefonon bekapcsolása után, hogy
The SIM Card has been switched.
Ezt mire írja ki?
Nem csináltam semmit sem a SIM kártyámmal. -
Phami
tag
válasz
samfishR #6952 üzenetére
Hali. Én producer vagyok, először is kösz az RD3-ért
Attól függ, mennyire akadály egy komplikáltabb program. Az Ejay sorozatok egyszerűek pl Hip-Hop Ejay, de ha normális cuccot akarsz akkor FL Studio 8. Személy szerint azt használom 59 GB extra hangszerrel
bármi kérdéssel: therealphami kukac gmail pont com írj bátran
-
-B-
senior tag
-
bigrock
addikt
Unaloműzőnek egy kis játék (nekem nagyon bejött)
[link] -
cascada
senior tag
Sziasztok!
ZTE Blade telóra (Android 2.1) tudok olyan progit, aminek segítségével Böngészőben ha behozok egy URL-t: http://szerverem.hu/csengohang.wav vagy http://szerverem.hu/hang.mp3 vagy ... .jpg vagy .. .apk fálj kiterjesztéseknél kérdezze meg, hogy hova akarom menteni a fájlt, és megadhassan neki az SD kari egyik mappáját, hogy letöltse szépen oda a fileokat?
Akár direkt eléréssel, akár egy html, php oldalon található fileokra mutató linkekre kattintás után?
Van erre lehetőség?
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
adott 1 HTC touch2 win.6,5 alapú okos telefon.
Lehet rá telepíteni androidot, ha igen hogyan?
köszönöm
-
l33tus
csendes tag
Sziasztok!
Van-e olyan program, amely képes a képernyő kikapcsolásakor animációt lejátszani? Egészen pontosan a következő animációt szeretném:
Képernyő kikapcsoló gomb megnyom, és nem csak elfeketedik, hanem... hát láttátok
Kimondottan programot keresek, ami képes ilyenre, mert Motorolám van, arra meg a bootloader feltörése híján nem lehet ennyire főzőcskézni romokat.
Köszi előre is!
-
llaszlo
veterán
Van olyan uninstaller app aminél nem kell egyenként eltávolítani az appokat, hanem csak kijelölöm, hogy mit szeretnék törölni és egy klikkre töröl mindent?
-
kmisi99
addikt
Felraktam az SPB mobile shellt a zte blademre! Alapból ilyen [link] De videókban van hogy másabban néz ki pl így [link] Hol a fenébe lehet ilyeneket állítgatni? Meg pl manage panelt hogy csinálhatok hogy nevezhetek át mert videókon látom hogy sok más manage panel is van de nekem csak az alapok elérhetők
-
sto1911
veterán
Olyan programot keresek, mint a Regpon Wifi Keepalive, de widget formaban.
Gondolom normalis, hogy kb. 8 ora alatt kb. 40% akkut hasznalt Regponnal a telo? Linkelve volt a wifi state-el, es ki volt kapcsolva a wifi. A telo nem aludt teljesen, de a linkelesnek nem az lett volna a lenyege, hogy ha a wifi ki van kapcsolva, akkor agyja a telot aludni?
ZTE Bladerol van szo egyebkent.
-
reamor
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy letöltöttem az ASTRO File kezelőt, és sehol sem találom a telón. Marketről közvetlenül a telóra töltöttem le.
Illetve a Kies helyett valami programot tudtok ajánlani? Kies-sel nem boldogulok.
Köszi
-
janes74
senior tag
válasz
FlagellumDei #6961 üzenetére
Csak egy átlag júzer vagyok,nekem külön öröm ha segíthetek.
-
FlagellumDei
csendes tag
TRob1 ,Janes74! Köszönöm szépen.
-
janes74
senior tag
válasz
FlagellumDei #6958 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
FlagellumDei #6958 üzenetére
pl: stefi68
blogja -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!Valaki be tudná rakni,hogy honnan lehetne leszedni a magyar LauncherProt?Előre is köszönöm.
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Szerintetek Melyik a legjobb adatforgalom tiltó program? ha azt akarom ne legyen se edge/3g/gprs, csak a sima hálózat+wifi.. az APN droid?
köszi
-
VD
őstag
-
samfishR
senior tag
haverom telefonján láttam az rd3 nevű appot és szeretném kérdezni, hogy nem tudtok esetleg egy ilyet pc-re? fasza kis egyszerű zenekészítő app, pl be lehet állítani a bpm-et és minden beatre különböző variációkat lehet tenni. nagyon tetszik. [link]
-
St3ven
addikt
Használ valaki itt Call Meter 3G (beta)-t?
Marha jó progi, egész jól sikerült beállítani a tarifacsomagomat, viszont egy dologgal meggyűlt a bajom: az ingyenes hívásokat hogyan tudom figyelmen kívül hagyatni vele?
Tehát ha valakivel (a családban) 0 Ft-os percdíjjal beszélek, azt ne számolja már bele a havi forgalomba, de az ugyanannál a szolgáltatónál lévő többi szám hívását meg igen.
-
Skynet258
veterán
Írtam pár sort az SPB Mobile Shell 5-ről, meg képek. Hátha érdekel valakit.
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #6938 üzenetére
RootRulez,
A K-9 elméletileg tud ilyet. Már hogy csak beállitott méretig tölti le a levelet, a nagyobbaknál meg eldöntheted, hogy letöltse vagy sem. Viszont... ez valamiért a freemailre nem müködik. A gmail-re megy pop3 beállitással is, imappal is, de a freemailnél nem (ott letölti minden áron)
Amúgy jó kis program, több cimet tud kezelni egyszerre, be lehet állitani, hogy milyen gyakran szinkronizáljon, stb... -
hadaway74
tag
Tud valaki olyan zenelejátszót amiben ha kijelölök egy mappát akkor csak azt játssza le. Olyanra gondolok mint az iTunes iPhone-n.Most minden szart egyberak és azt játssza le. Csengőhangot,zenét mindent.
-
l33tus
csendes tag
válasz
911swat #6916 üzenetére
Erre igen egyszerű a megoldás: szokj le a kontaktok törléséről és használd helyette a "rejtés"-t A telefonodról ugyanúgy eltűnik, mintha törölted volna, de gmail-ben megmarad, a "kitudja, hátha egyszer kell" alapon. Jah és a rejtett, az rejtve is marad, tehát új rendszer, esetleg új telefon esetén a kontaktok beszinkronizálásakor nem jelenik meg ismét...
-
RootRulez
félisten
Még nem. Mielőtt kérdeztem, keresgéltem a topikba és 1-2 embernek nem jött be.
Bár ettől függetlenül lehet kipróbálom, mert lehet nekem pont ez jön be.más:
Játszottatok már PopCap Games termékekkel? Dynomite, Bejeweled, Chuzzle. Nekem nagyon adják az ilyenek és remélem mihamarabb lesznek ezek a játékok androidra is. Nézegettem és találtam cikkeket, miszerint 2010-re kijönnek ezek a játékok erre a platformra is. Vagy kacsa volt vagy késnek a fejlesztéssel... -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #6938 üzenetére
Na, azt még nem tudom, nem mélyedtem bele annyira, csak azért próbáltam ki, mert kiváncsi voltam hogy tényleg nem megy-e, avagy de
Holnap azért utánanézek (lehet hogy van vmi pop peeper féle dolog is droidra, - én is ezt használom pc-n -, az lenne a tuti), mert nekem is van 2 freemail-es címem, meg egy gugli-s, úgyhogy ez nekem is hasznos lenne.
-
vétó
aktív tag
válasz
volvoguy #6928 üzenetére
adatkommunikáció (internet) 2G-n is van, tehát ha azért fizetned kell, akkor fizetned kell.
úgy tudom van valami ingyen f@szbúkos csomag a magentásoknál, de ahhoz élő adatkapcsolat kell. ha pedig az él, akkor semmi garancia arra, hogy más - mobil adatkapcsolatot igénylő - alkalmazások nem kezdenek el neked plusz forgalmat generálni.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van olyan program, amivel több emailfiókot is lehet figyelni, akár widgetben ki is teszi, ha van olvasatlan levelem? nem csak gmailem van, hanem 1-2 freemail és postafiok.hu címet is figyelni kéne.
Gépen a pop peepert használom, egy ilyen jó lenne androidra is.
-
volvoguy
addikt
Nekem ez cak a következők miatt fontos. Az ingyenes facebook-ot akarom használni,de a jelenlegi beállítással:
- Mobilhálózatok: pipa
- Csak 2G használata: nincs pipavesz le pénzt a kártyámról...mivel közben a gmailt is szinkronizálja meg etc.
ha csak a 2G-t használom, úgy már nem fog pénzt levenni?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Ha a telefonomban (2.1es Android) a "Csak 2G hálózatok használata"-t kipipálom, akkor mi változik?
Rosszabb lesz a vétel, a hangminőség vagy micsoda? (Azt tudom hogy elvileg az akkuidő nő..)
-
Z0C!
őstag
Hali!
Minimalistic Textet használók!
hogy tudom azt megcsinálni a -3°C-os os widgetemmel, hogy akkora legyen mint a dátum vagy az akksi százaléka a háttér?
szóval az 1x1-es widgetem olyan mintha 1x2es lenne.
Moto Defy +Launcher Pro Plust használok...próbáltam sokféleképp de nemtudom megoldani.valaki tud segíteni?
-
r4z
nagyúr
válasz
zeorsdfd #6922 üzenetére
Az nem jó nekem. Olyan kéne, aminek a kinézetét (és a méretét - ezt megoldom ADW-vel) lehet variálni (átlátszóság, esetleg RGB színskála használata), a Widgetsoidban működött a vezérlés, csak kivették belőle az opciót. Próbáltam már sok widgetet, de mind az alap lejátszót vezérli, a PowerAMP hidegen hagyja.
-
laci.k
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok olyan Block Breaker/Arcanoid játékkal, ahol nem húzkodni kell a "padot", hanem jobbra-balra gombbal irányítani? Köszi előre is! -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Nimbuzz-t használok MSN-ezésre. Az msn plust használó partnerek neve ugye tele van krisz-kraszokkal, valahogy meg lehet ez oldani, hogy legalább egy színnel, értelmesen mutassa a partnerek neveit?
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Tud valaki olyan konfigurálható widgetet, ami képes vezérelni a PowerAMP-ot? A Widgetsoidban valamikor volt ilyen, de a frissítés óta nem találom az opciót
-
TRob1
veterán
válasz
911swat #6916 üzenetére
Pl. névjegyek mentése SD kártyára
(és akkor ott megmarad 1 vcf fájlban az aktuális, amit akár gmail-en is be tudsz importálni, de szinte minden más alkalmazásba is)
A My Phone Explorer-t meg sztem nyugodtan tedd fel, egyrészt nagyon hasznos (oda-vissza fájl küldés, mindenről bizt. mentés, szinkronizálás...stb.), másrészt nekem foglal 460kb-ot a telefonon. (én ezzel is szinkronizálom a névjegyeket a gépre, nemcsak a gmail fiókba, fő a biztonság)
-
911swat
csendes tag
köszi, ez tényleg jó, de még csak a létszükséges appokat raktam vissza és már nem sok szabad memória van a telón. így a google fiókkal szinkronizálok. viszont azt még nem tudom h hogyan kell biztonsági mentést csinálni, mert pl. hiába szinkronizáltam és van meg a telón lévő összes telszám a gmailemben is. ha egy telszámot törlök később nem tudom vissza állítani, mert akkor szinkronizálás után az a telszám a gmail fiókomból is törlődik.
ennek kivédésére milyen megoldás van?
-
vétó
aktív tag
-
l33tus
csendes tag
válasz
Ati9500 #6910 üzenetére
(#6245) Istv@n válasza:
"Van egy hungarian stock exchange nevű alkalmazás, de én sajna a marketen nem találom. Nézd meg, hátha neked látja, és ha nem , akkor feldobom valahová az apk-t! (Free a program egyébként, de van fizetős változata is, azon jobban (pontosabban) be lehet állítani a frissítési időközöket)
Van widget-je is, és grafikont is rajzol."Én sem emlékezetből nyomom, hanem a kereső segített, csak ajánlani tudom
-
Ati9500
senior tag
Sziasztok!
Tudtok magyar részvény figyelőt Androidra??
-
hodostamas
addikt
Melyik az a root igényes app2sd progi a marketban, amivel engedélyezni tudom hogy minden program az SD-re települjön froyo alatt? Semmi ext partíció és hasonló nem kell hozzá. Múltkor láttam, de azóta nem találom.
-
sagit
veterán
sziasztok
olyan MSN kliens kellene nekem ami tud proxy szerót kezelni, és bekéri a jelszavamat bejelentkezés elött. Tipp?
(MSN Talk-ot használok, 2.2.1, Galaxy S)
-
Joshi
titán
válasz
911swat #6901 üzenetére
Én a MyPhoneExplorert használom erre a célra, de pl tud Wifin keresztül fájlokat is másolni így nem kell usb-én csatlakozni a PC-hez. A lényeg hogy van egy apk amit értelem szerűen a telóra kell telepíteni ill van egy PC-re telepítős része. A használata egyszerű de az alábbi beállításokat el kell végezni a PC-és felületen:
Kisebb fájlok másolásánál nagyon jó a wifi kapcsolat.
A telefonkönyvet még nem szerkesztettem vele csak szinkronizáltam, próbáljátok ki ti is.
ui.: nálam annyi hibája van PC-és felületen hogy a bal oldali menü egyéb fülön a memória állapotra kattintva lefagy a cucc(ZTE Blade). Ezt leszámítva egész jó kis progi.
-
911swat
csendes tag
sziasztok!
hogyan tudom a nevek és telefomszámokat szinkronizálni? Hallottam h a gmaillel lehet ezt is nem csak a naptárat, de ha szinkronizálom, akkor a telszámok a neten (számítógépemen) hol fogom megtalálni?
jelenleg a contact group manager progit használom és hiába van beállítva a google fiók szinkronizálásra már sikerült a telszámokat törölnöm és nem volt biztonsági mentésem. nem szeretnék így járni megint.
köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged