- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Doris Lune #4297 üzenetére
Ha adsz egy normális email címet, akkor átküldöm, a citrom nem fogadja.
-
Doris Lune
tag
Please, help, ha valakinek van full Skype verziója androidra, 1.6-ra, egy linket kérhetnék?
A készülékemen nem műxik a Market, és a laptopomon meg megvan az oldalon a Skype androidra, de nem tudom sehogyse letölteni. -
z0d1AK
nagyúr
Az App2 SD-t miképpen fogom én tudni telepíteni 2.1-re? Az istennek sem találom Market-en, és máshol sem. Egy apk-t dobna valaki mail-ben?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4293 üzenetére
Akkor menj fel a skype.com-ra, és ott keresd ki, és töltsd le. Gondolom azért kér telefonszámot, mert alapesetben azon van Android.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4290 üzenetére
Nyisd meg ezt a böngészőben: skype.com/m
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4288 üzenetére
Már van full kliens is, nem csak béta. Próbáld ki azt.
-
Pubszon
veterán
válasz
Doris Lune #4285 üzenetére
Te milyen Skype-ot tettél rá?
Mert a gyári Skype az tud voip-ot.
Vagy a készülék miatt nem megy?(#4286) Karma: Az Opera Mini sem tud ilyet?
-
Így van, az Androidban (és az iOS-ben) lévő WebKitből kiherélték a fájlfeltöltést teljesen. Mivel a Dolphin Browser csak a gyári motort csicsázza körbe, ugyanúgy viselkedik.
Nem tudok arról, hogy bárki is meghákolta volna eddig.
Pubszon: Erről nem nyilatkozom, mert fogalmam sincs.
-
Doris Lune
tag
Van-e erre a rendszerre Skype-hoz hasonló progi, mivel a Skype, amit rátettem, csak a chat-et tudja, Voip szolgáltatást nem.
Valami olyan progi, amivel interneten tudok telefonálni? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4282 üzenetére
Mint írtam: " Csak tippelek, de szerintem a böngészők nem támogatják ezt."
Pubszon:
-
Pubszon
veterán
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4280 üzenetére
Ha a kérdés arra irányul, hogy miért nem fog segíteni rajtad az astro, akkor azért, mert nekem van, és úgy sem lehet képet feltölteni. Csak tippelek, de szerintem a böngészők nem támogatják ezt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4278 üzenetére
Maga az Astro nem ingyenes, mindösszesen a Marketből kell letölteni, amit te nem fogsz tudni megtenni, mert az Archos 5-ön a 3G hiánya miatt ez nincs.
Töltsd le az apk-t valahol, és azt a fájlkezelővel telepítsd.
De ez nem fogja megoldani a problémád, nem fogsz tudni annak a segítségével sem képet feltölteni. -
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Android operációs rendszer 1.6-os (Donut) változata. Archos 5 Internet tablet.
Nem telefon, de androidos. Sajnos most találkoztam először android rendszerrel közelről, így valószínűleg kicsit lámának tűnhetek.
Hirdetések feladásánál a gyári böngészőjével, és a letöltött Dolphin-nal, valamint a letöltött Skyfire-val nem tudok feltölteni képet, a Browse gomb helyett Uploads Disabled felirat fogad, amire rá sem lehet menni. Illetve képet sem tudok csatolni emailhez.
Külföldi fórumon olvastam, s amennyire értelmezni tudtam, File Manager böngésző hiánya okozhatja a problémát.
Van ugyan rajta egy File Manager, de ez olyan Total Commanderes fajta, nem mappás, mind a windózokon szokott lenni.
Láttam egy progit, az Astro File Managert, de nem tudom sehogy sem letölteni, lehet, hogy fizetős?
Valaki egy linkkel segítene, vagy esetleg, aki találkozott hasonló problémával, a megoldással meglepne?
Köszönettel -
z0d1AK
nagyúr
App2SD alkalmazáshoz milyen programmal érdemes Win7 alól Ext2 partíciót csinálni?
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
easy money, vagy money droid jellegű alkalmazást tudtok esetleg ajánlani, amivel napi szinten tudom jegyezni a bevétel/kiadásaimat?
Sajnos amiket eddig találtam azok Trial verziók -
Inarus
addikt
válasz
Mákosmetélt #4272 üzenetére
Még nem próbáltam, de ezt most találtam: [link]
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Leonardo91 #4264 üzenetére
mybackup ot tudom ajánlani
van ingyenes trial és mindent gond nélkül lementhetsz... -
Mákosmetélt
tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy ti a google maps térképek letöltésére (hogy net nélkül is tudjam használni a gps-t, azaz a térképet) melyik programot javasoljátok? És ha esetleg van tapasztalat, milyen szinteket (magassági nézeteket) érdemes letölteni? Gondolom Magyarországról ha asz összes magassági nézetet letöltöm szép nagy méretű lenne..
Köszi!
Üdv. -
rankesz
veterán
Használja valaki a Beejive nevű IM progit?
Szeretném azt beállítani mint ahogy havernak megy iPhone-on hogy ha nem is fut a program(állítólag nem fut ) akkor is kap egy push üzenetet a mobilra ha MSn-en ráír valaki, mert az MSN accountja fut egy online szerveren, előre beállított ideig. -
Leonardo91
őstag
Hogy lehet amolyan biztonsági mentést csinálni a telefonon PC-re mint a nokiánál pl a PC suitba?
Mert a titanium backup-al egy külön kártyára lehet lementeni és ráadásul fizetös..
nekem egy komplett mentés kéne, videok, programok, zene kép stbstb -
Lasy
veterán
-
koxos:8]
senior tag
A wii tényleg nem rossz.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Leonardo91 #4247 üzenetére
Miért nem jött be? Próbáld ki a DCSwitch-et.
-
Leonardo91
őstag
Hello
tud valaki nekem mondani egy olyan progit ami "kikapcsolja" a netet a telon?
Az APNDroid nem jött be -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Másik fórumban is feltettem a kérdést, de hátha itt hamarabb jön válasz.
Telefonkönyben szinkronizáltam minden kontaktot FB adatlappal, tök frankó ahogy mutatja képet, de a sajátomat hol tudom beállítani?
Smseknél zavaró pl hogy az én helyemen szürke kocka van, stb..Köszi
-
delbarta
senior tag
válasz
Ted-Mosby #4244 üzenetére
Tessék, leszedtem neked, mert nálam lejön a qr kóddal és feltöltöttem: http://www.multiupload.com/CYRD948MFX
Használd egészséggel.
-
Balinov
titán
-
MartOOn
addikt
sweeter home-ról valaki valamit tud?
-
MartOOn
addikt
hali! vki használja a contact scrolling widgetet? nekem heron install meg beállítás után loadingol de 30 perc alatt se szedte be a 6 starred contactomat... ??? wtf?
-
Zoly75
aktív tag
Hogyan lehet megadni valami nevet, hogy wifi-vel, ha csatlakozok, akkor be tudjanak a cégnél azonosítani? Jelenleg none-t ír.
-
Ted-Mosby
senior tag
Sziasztok!
Meg van valakinek esetleg és fel is tenné nekem valahova Telek Gábor féle GPStracker-t.
A marketen nem találom. -
-
Pubszon
veterán
Hirtelen ezt találtam, csak sajna ez 1 dollár.
-
adabra
senior tag
Sziasztok,
létezik olyan app/widget, ami kikapcsolja a képernyőt?
Ugyanazt csinálná, mint a kikapcsoló gomb, csak könnyebben, kényelmesebben elérném a home screen-ről (és a fizikai gomb kapcsolója sem kopna...)Köszi
-
natec
tag
Akit érdekel megjelent a Smart Keyboard -hoz a magyar szótár, marketről letölthető
-
Fancy-boy
addikt
A Shazam nevű alkalmazásról.
Ez működik úgy rádiózás közben mint a TrackID ?
Úgy értem, ha a telefonon rádiózom akkor a Shazam is feltud venni belőle egy darabot és kikeresni, hogy melyik dal megy?Vagy a Shazam csak külső hangokat tud felismerni?
-
asturel
őstag
Appbrain-rol valahogy ratudok kuldeni a telefonra 1 egesz programlistat fastwebinstall-al? (hogy ne kelljen kulon minden egyes programot vegig ok-ezni)
-
Jarod1
veterán
Van olyan progi vagy valami amivel teljes backupot tudok csinálni, olyan ghost féle??
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, 1.6os android alá 528mhz-s procihoz (htc magic) tudtok vmi jó avi lejátszót, ami nem szaggat?
Xyflash szaggat jelenleg.. -
T-Bag81
csendes tag
Üdv.
Több,mint egy hete nem tudok letölteni Market-ről semmit.Csak nálam rossz? -
killipoly
aktív tag
[link]
Valaki erre ranezne?backupos kerdes.. -
psanta
csendes tag
Sziasztok,
tudtok valami olyan divx-es lejátszót ami normálisan jeleníti meg a feliratokat?
Köszönöm,
Péter -
noxon
őstag
Hello!
Szeretnék pár jó játékot feltenni a telóra, mert nincs semmi game rajta. Tudtok egy-két oldalt ahonnét lehet letölteni ilyet ? -
petipetya
nagyúr
válasz
kenny123 #4212 üzenetére
Most éppen a Screen Suite nevű fizetős alkalmazást tesztelem, amely arra való, hogy hívás közben lezárja a képernyőt. Van benne egy olyan menüpont, amely szerintem a bejövő hívásoknál is lezárja, és egy balról-jobbra elhúzható csúszka után tudod felvenni a telefont:
keep lock while ringing
maintain lock screen on incoming callAmióta fent van, azóta még nem kaptam bejövő hívást, de szerintem próbáld ki.
-
Dude8
tag
Sziasztok!
Adott egy HTC Desire teló. Amikor a bill le van zárva és előhúzom a zsebemből hívás esetén, akkor szinte mindig elutasítom azt. Van esetleg erre valami app amivel nem úgy kell hívást fogadni, ill elutasítani, hogy a képernyőn fel illetve le kell húzni a csúszkát?!
-
Zoly75
aktív tag
Hali!
Tudtok olyan óra widgetet, ami kiírja, az időt, dátumot, és a legközelebbi ébresztési időpontot. Lehetőleg digitális legyen, és 2x1 helyet foglaljon, átlátszó legyen a háttér.
-
kenny123
addikt
Hali!
Ha droidwallban wifin engedéjezek mindent, 3g-n viszont csak a böngészőt (ingyen facebookra) és a szinkronizálás be van kapcsolva, akkor a szinkronizálás generálhat adatforgalmat annak ellenére, hogy nincs droidwallban bepipálva? -
noxon
őstag
Üdv!
Tudtok olyan video playert ami feliratot lejátszik? mVideoplayert próbáltam, de az nem látja valamiért a feliratot. -
Egy kis érdekesség:
Google Koordináták - Előzmények
Ha ezt a funkciót bekapcsolod, visszatudod nézni egy videón hogy honnan hova mentél, egy térképen jelölve! Méri hol vagy leggyakrabban, statisztikákat csinál, pl hány km-t tettél meg és még mennyi lenne hátra a holdig!
Az alkalmazások között van még ez a helyértesítő, ami arra hivatott, hogy Latitude-on, ha valamelyik ismerösöd közel kerül a térképen hozzád, küld egy SMS-t vagy e-mail a rendszer! Hát nekem még nem működött...
-
Zirowe
nagyúr
Koszonom, igy tenyleg megtalaltam
Neten vmi mas nevet irtak neki..
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Suzuki topik
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged