Hirdetés
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
válasz
911swat
üzenetére
Erre igen egyszerű a megoldás: szokj le a kontaktok törléséről és használd helyette a "rejtés"-t A telefonodról ugyanúgy eltűnik, mintha törölted volna, de gmail-ben megmarad, a "kitudja, hátha egyszer kell" alapon. Jah és a rejtett, az rejtve is marad, tehát új rendszer, esetleg új telefon esetén a kontaktok beszinkronizálásakor nem jelenik meg ismét...
-
TRob1
veterán
válasz
911swat
üzenetére
Pl. névjegyek mentése SD kártyára
(és akkor ott megmarad 1 vcf fájlban az aktuális, amit akár gmail-en is be tudsz importálni, de szinte minden más alkalmazásba is)
A My Phone Explorer-t meg sztem nyugodtan tedd fel, egyrészt nagyon hasznos (oda-vissza fájl küldés, mindenről bizt. mentés, szinkronizálás...stb.), másrészt nekem foglal 460kb-ot a telefonon. (én ezzel is szinkronizálom a névjegyeket a gépre, nemcsak a gmail fiókba, fő a biztonság
) -
Joshi
titán
válasz
911swat
üzenetére
Én a MyPhoneExplorert használom erre a célra, de pl tud Wifin keresztül fájlokat is másolni így nem kell usb-én csatlakozni a PC-hez. A lényeg hogy van egy apk amit értelem szerűen a telóra kell telepíteni ill van egy PC-re telepítős része. A használata egyszerű de az alábbi beállításokat el kell végezni a PC-és felületen:
Kisebb fájlok másolásánál nagyon jó a wifi kapcsolat.
A telefonkönyvet még nem szerkesztettem vele csak szinkronizáltam, próbáljátok ki ti is.ui.: nálam annyi hibája van PC-és felületen hogy a bal oldali menü egyéb fülön a memória állapotra kattintva lefagy a cucc(ZTE Blade). Ezt leszámítva egész jó kis progi.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Dell notebook topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- SZÉP! DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- ÚJ, SZÁMLÁS, GARANCIÁS GAMER PC Ryzen 5 9600X RTX 5060 Ti 32GB RAM 1TB NVMe AIO vízhűtés
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(és akkor ott megmarad 1 vcf fájlban az aktuális, amit akár gmail-en is be tudsz importálni, de szinte minden más alkalmazásba is)
)
A telefonkönyvet még nem szerkesztettem vele csak szinkronizáltam, próbáljátok ki ti is.
Key logger volt-e benne vagy mi a túró? Holnap felteszem ezt a Timeriffic-et inkább. Azt sokan töltötték már le és nem sok panasz van rá...