- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
csak rootolt készüléken lehet, mert a gyárilag telepített alkalmazások a /system/app mappában vannak, ami read-only, és ezt normál felhasználói joggal nem lehet megváltoztatni.
de ezek nem foglalnak helyet a normál programok elől, mert a /data/app másik partíción van
rootolt készüléken meg root manager progival, vagy olyan fájlkezelővel, ami újra tudja mountolni a partíciókat rw módba és vissza. -
kezman
őstag
Üdv, hogy lehet a gyárilag telepített programokat törölni amire nincs szükségem, bocs a láma kérdésért????
-
Cyberbeni
addikt
de el lehet tüntetni launcherpro-ban az appokat az app drawerből. general settings->hidden apps
én pl tárcsázót meg handcent sms-t kivettem onnan, mert azt úgyis csak a dokkról használom, megmég egy jópárat mást is, amit nem használok, vagy megvan a külön helye az asztalon. -
kristof83
aktív tag
Aha... kapizsgálom, bár elég érdekes koncepció.
Szóval akkor ott ami eddig a telefonokon a menü volt oda most be vannak ömlesztve a programok egymás után?
Jó tudni, mert akkor másképp látom a dolgokat...És a másik dolog hogy az létezik hogy nekem a Market-be csak wifi-vel enged belépni?
Mert tegnap otthon sikerült belépnem, meg programot is letöltenem, de most hogy ajánlottatok ezt-azt próbálkoztam fellépni itt melóba ahol nincs wifi, és nem engedett. -
sgergi
veterán
válasz
Cyberbeni #5686 üzenetére
Ellenőrzi a telepítendő appokat, de a legtöbb tud fájlrendszer védelmet, sd ellenőrzést, sms-ben terjedő fenyegetések észlelését. Szerintem hasznos dolog, főleg mert mostanában már jönnek olyan hírek, hogy megjelennek adathalász programok, vagy olyanok, amik fizetős sms-eket küldözgetnek. Némelyikben van olyan, hogy, ha elhagyod a mobilt, akkor gps-en keresztül le tudod kérdezni a helyét, sőt a személyes adataidat is le tudod töröltetni vele ilyenkor.
-
kristof83
aktív tag
Az "app drawer" az az ami akkor jön be ha megnyomom lennt a középső gombot?
Azt hittem hogy az a menü, de akkor ha jól értem itt konkrétan olyan nincs hogy menü, hanem a főképernyőn jobbra balra scrollozgatás teszi ki a menü szerepét, és ott tudom elhelyezni úgy a programokat ahogy szeretném több oldalon keresztül? -
doc
nagyúr
válasz
kristof83 #5687 üzenetére
nekem az X8-on van gyarilag jegyzetprogram, Notes a neve es egy jegyzetfuzet + sarga ceruza az ikonja
nem tudom milyen menure gondolsz, ha a gyari SE feluletre, na az borzalmas
tedd fel a Launcher Pro-t, ott tudsz a home screenre konyvtarakat csinalni, es azt pakolsz bele amit akarsz. persze attol meg az app drawerben latszani fog, onnan szerintem nem lehet eltuntetni ami fel van telepitve
MOD: ha valami nem kell, rootold a telefont es torold le a francba. X8-on mar mukodik 2.1-re is a SuperOneClick, azt nem tudom hogy X10-re jo-e
-
kristof83
aktív tag
Új droidosként volna pár kérdésem, remélem tudtok segiteni!
A céleszköz egy X10-es, 2.1-es gyári szoftverrel (már ezzel volt a dobozban, nem az 1.6-al).Először is az volna a kérdésem hogy van-e lehetőség arra hogy a főmenübe csináljak egy könyvtárat és bedobáljak oda mindent ami nem kell ???
Annyi számomra felesleges program van hogy csak egy összevisszaság van a menü kezdőoldalán. Például gyárilag van 3 e-mail program (de minek????), meg vannak ilyen "moxier" programok, amiket szintén eltűntetnék innen egy mappában, mert semmi szükségem rájuk.Viszont nincs jegyzet füzet program ami nekem fontos lenne..... Tudtok ajánlani egyet Market-ről?
Köszönöm! -
doc
nagyúr
válasz
kissandras20 #5682 üzenetére
nalam:
Sony Ericsson fele TimeScape meg szinten SE Status switch, a beepitett naptar widget, MiniInfo, WeatherBug, BBC News, Cubed lejatszo widgetje, Call Meter 3G -
#TOTTI
őstag
Valaki aki használ iGO-t írjon nekem privit, lenne egy kérdésem.. Köszi..
-
Inarus
addikt
válasz
kissandras20 #5682 üzenetére
Ez így elég általános kérdés volt...
Mire?
Itt egy pár hasznos, de már lehet (biztos), hogy vannak jobbak is. -
kissandras20
aktív tag
Milyen widgeteket használtok? Tud valaki valami jó hasznosat?
-
hanati1
csendes tag
Sziasztok!
Keresem a silent time nevű appot, ha valakinek megvan megköszönném ha elküldené mert a marketről levették. -
sgergi
veterán
Ti milyen antivirust használtok, ha egyáltalán használtok? Nekem most a Norton van fenn, de látom, hogy az AVG, Lookout és még mások is csináltak már ilyesmi programokat. Tapasztalatok?
-
Cyberbeni
addikt
a widget jobb felső sarkában ott a beállítások gomb (vagy amikor kirakod a képre, akkor is előhozza), és ott át tudod rakni 1 hónapra, meg az üres napok dátumait ki tudod venni, stb., böngészd végig a beállításokat. aktuális nap színezését szerintem nem lehet, bár lehet hogy elkerülte a figyelmem.
@helixP: preferencesben van egy olyan, hogy memóriában tartás, azt pipáld ki (general settings rész)
-
helixP
nagyúr
Az vajon mitől lehet, hogy mostanában azt csinálja a launcher pro, hogy olykor, ha kilépek egy alkalmazásból, kiürül a főképernyő, és több másodperc, mire visszapakolja a widgeteket, ikonokat a launcher.... Találkozott már valaki ilyennel?
-
Trabby
aktív tag
(azért írom újba, mert lejárt a szerkesztés :S )
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a PureCalendarban [link] , hogy tudom beállítani, hogy a widget ne az adott napot mutassa, hanem a teljes hónapot. (és esetleg az aktuális napot pirossal, vagy sárgával.. tök mindegy)
Előre is köszönöm!
-
Trabby
aktív tag
Nah megkérdeztem havert, hogy mi az app pontos neve, és a következő:
SlovoEd Deluxe English - Hungarian.(Beírtam a market keresőjébe, hogy hungarian, és a 4.-5. találta volt.)
rum-cajsz!
Köszi!(ebből látszok, hogy tényleg érdemes vissza olvasni.
)
-
rum-cajsz
őstag
SlovoEd English - Hungarian
De nem tudom mit jelent a trial megjelölés... -
schmo07
tag
Kezman,
Tudok jobbat! Minden napra kell valami teendőt kreálnom magamnak, és akkor nem lesz ilyen gondom. Végülis milyen dolog az, hogy mondjuk ma nincs semmi dolgom?Doc,
Az tuti lenne !Llaszlo,
na ezt még nem szedtem le... megnézem
Ja nem, látom Petipetya megnézte és nincsPetipetya,
Hát, lehet, hogy akkor furcsa vagyok (illetve kezdek benne biztos lenni)
Én azt szeretem,ha a képernyőn nincs más teendő felsorolva, csak amire aznap kell koncentrálni. A naptárba meg úgyis belemegyek időnként megnézni a hét további részét, jövő hetet.
Mindegy, átmenetileg megoldottam úgy, hogy a Jorte egy hetes csíkját kitettem... aztán hátha egyszer rábukkanok a tökéletes megoldásra -
volvoguy
addikt
Ha leformázom az SD karim, de előtte mondjuk lementettem a képeket róla, akkor a formázás után ugyanoda betölthetem őket,ahol voltak, nem kutyulok el semmit?
Mármint a kamerás képeket a Kamera mappápa, a face-ről letöltött képeket pedig a Downloads mappába?
Valamint az Android és az appok újra létrehozzák a kis mappájukat?
-
vendingo
veterán
Rossz helyre írtam. -
helixP
nagyúr
Nem biztos, de mint ha Ő lenne a Ti emberetek.
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet annak az oka, hogy a nagyobb apk-kat nem tudom felinstallálni. Már 8-10 megánál kiírja, hogy nem tudja megjeleníteni, szabadítsak fel helyet stb., 1-2 megásakat simán installálhatom. Android 2.1-es kütyü, 256 mega ram, 8 giga belső flash. Megnéztem storage telítettséget de az internal memory storage is 147 mega szabad helyet jelez,a cache-ben is alig van valami, a belső flashen 6,5 giga hely van.
Mi lehet a gond? -
Trabby
aktív tag
Sziasztok!
Múltkor láttam haverom SGS-n egy olyan angol-magyar szótárat, ami minden nap kitesz egy új szót a főoldalra. (csak az a gáz, hogy nem emlékszem a nevére, ilyenkor meg már nem akarom hívogatni)
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! -
kissandras20
aktív tag
Hahó!
Nem tudtok valami jó névjegy kezelőt androidra? Akár widget-be is.
Galaxy S-em van, és a gyári elég gané -
-
schmo07
tag
Igen, egy nap, de nem a mai
Pl mára és holnapra már nincs semmi beirva, úgyhogy a holnaputáni első tételt irja ki.
Én meg ugye azt szeretném - a telhetetlen mindenemet - hogy csak a mai napot irja ki, ha van teendő, azt, ha nincs akkor meg üres legyen.
De kezdem azt gondolni, hogy ezzel egyedül vagyok a bolygón, mert ha másnak is lenne ilyen igénye, minden bizonnyal csináltak volna rá valami kis applikációt. Szóval próbálok besimulni a népigénybe -
elfelejtette
veterán
-
Syd69
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #5638 üzenetére
Beállítások - Területi és szövegbeállítások - kiválasztod
Igaz az oprendszer nyelve is változik
-
schmo07
tag
Köszi mindenkinek a naptáros segítséget, én asszem most feladom. Az ingyenesek többségét már letöltöttem, végigpróbáltam, de egyik se tudja, amit szeretnék. A fizetősöket még nem néztem, de mivel fizetőssel még eddig nem volt dolgom, ehhez idő kellene, beletanulni, az meg most nincs. köszi mégegszer
-
rdi
veterán
Üdv,
a következő furcsaságra lettem figyelmes:
az avira azt írja ki, hogy a telefonom rootolva van.
Mikor pedig nem.
Ez mitől lehet? -
wiggen123
senior tag
AirPlane Scheduler
Megadható időpont amikor bekapcsolja, majd egy másik időpont amikor kikapcsolja az Airplane módot. Motorola Defy-n tökéletesen működik. Éjféltől reggel hatig ne keressen senki
Akksit ezzel jobban kímélem mintha a procit/voltokat toszogatnám -
petipetya
nagyúr
A noled-re visszatérve, a rom (ho!no) miatt nem működött megfelelően. Egy másik rom-al (cm6) már teljesen rendben ellátja a funkcióját (Milestone).
-
hurrikan
addikt
Találtam egy nagyon jó alkalmazást.
NACM
Not Another Call Manager
Marketből ingyen letölthető.
Egy nagyon jó automatikus hívás fogadó program.
Beállíthatod hogy hány másodperc múlva fogadja, mely személyektől, stb.
Beállíthatod hogy csak akkor fogadja automatikusan ha Headset van csatlakoztatva, vagy ha csak Bluetooth Headset. Olyan beállítást is adhatsz meg hogy kihangosítva fogadja a hívást, stb. Vagy hogy elutasítsa és SMS-t küldjön az illetőnek h ezért meg ezért nem fogadtad, stb. nekem nagyon bejön.Több Auto Answer van. De egy sem tud olyat, hogy csak Headset Csatlakoztatása esetén fogadja a hívást, a többi csak a Bluetooth Headsetet támogatja.
Autóban nagyon jól jöhet az alkalmazás.
-
schmo07
tag
Kezman,
Smooth calendar: letöltöttem, de nem tudom beállitani, hogy csak a mai nap eseményeit tegye ki. Végigpróbáltam pár variációt, de nem megy. Ha ma nincs semmi program, akkor fogja magát és kipakolja a holnapiakat. (Vagy lehetséges, hogy ő az "1 nap" beállitást 24 órának veszi és azért teszi ki azokat is?)
Ha tudod, hova mit kattintsak be, akkor megirnád? Köszi !.....
kipróbáltam, ha holnapi nap 23.45-re irok be valamit, azt már nem rakja ki
szóval az egy nap az nála 24 óra
végülis ha nincs jobb...de ha mégis van ötleted, irj légyszi
-
Saccco
nagyúr
-
Thomas16
tag
Helló!
Az Aldikot használom (használnám) e-book olvasónak, de a lapok bal oldala kilóg és nem látszik. Próbáltam a margót is állítani, de semmi eredmény.
Valakinek volt hasonló gondja?
-
volvoguy
addikt
Van arra mód, hogy a kontaktok-hoz egyéni csengőhangot adjak? Az Android "gyári módszere" abból áll, hogy névhez csak egy adott listából tudsz választani, ott pedig csak az előre telepített csengőhangok vannak.
De ha én mondjuk mp3 dalt akarok egyéni csengőhangnak,azt hol tudom hozzárendelni egy személyhez? Vagy van erre vmi app?
-
-B-
senior tag
-
r0by
addikt
-
espista
senior tag
válasz
cowboy_bebop #5619 üzenetére
Lehet, hogy csak én vagyok láma, de nem találom ezt az opciót. Artist, album, stb megvan, de a libary nincs.
-
espista
senior tag
Tudtok ajánlani olyan mp3 lejátszót, ami tud mappából is lejátszani? PowerAmp nem ér, mert az trial.
-
jubilleum
senior tag
HEllo
Valaki esetleg tud valami használható .flac lejátszót?
Vagy esetleg a HTC DZ-ben lévő lejátszót nem lehet rávenni, hogy ilyen formátummal boldoguljon? -
jubilleum
senior tag
HEllo
Valaki esetleg tud valami használható .flac lejátszót?
Vagy esetleg a HTC DZ-ben lévő lejátszót nem lehet rávenni, hogy ilyen formátummal boldoguljon? -
jubilleum
senior tag
Hello!
Tudtok esetleg valami használható .flac lejátszót?
jubilleum
senior tag
Hello!
Tudtok esetleg valami használható .flac lejátszót?
-B-
senior tag
-
Saccco
nagyúr
-
volvoguy
addikt
Üdv. Oldalnézetes ugrálós játékot tudtok?
-
noxon
őstag
Hello!
Ezekhez a launcher progikhoz rootolt teló kell? -
vendingo
veterán
Ma kipróbáltam a WIFI file explorert!
Nagyon frankó, nem kell mindig kábelra dugdosni a telefont, ha valamit leakarok menteni, vagy felakarok tölteni, ráadásul bármelyik otthoni gépemről eltudom érni a telefon memóriáját, csak annyi a lényeg, hogy legyen bekapcsolva a wifi -
lalakov
senior tag
Syd69, vendingo, sgergi: Köszönöm.
-
Istwan
tag
-
volvoguy
addikt
Üdv. 2.1-es Androidban zavar, hogy a Bluetooth-on csak 130 másodpercig leszek látható, ezt oltári marhaságnak tartom.
Nincs vmi app, ami ezt felülbírálja, és csak akkor leszek "nem látható", ha én akarom?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest