- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy milyen programmal és/vagy beállításokkal lehet ingyen 3G adatkapcsolaton keresztül Facebookot használni Samsung Galaxy Ace (Android 2.2)-es telefonon? Domino kártyás csomaggal?
Tudom, hogy a 0.facebbok.com -on elvileg adatforgalom mentesen lehet Facebookot használni, viszont nem tudom pontosan milyen adatkapcsolati beállitásokat kell engednem ahhoz, hogy a facebook jól működjön, viszont pénzt ne vegyen le a telefon fölöslegesen?
Remélem tudtok segíteni. Köszi előre is!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen PDF olvasó programot használtok?
Én az Adobe Readert, Docs to Got és a Repligo Readert.
Ismertek még valamilyen jó olvasó progit ezeken kívül? -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Létezik valami jól működő J2ME emulátor program Android 2.1-re?
A Java ME-ben írt programokat szeretném futtatni Androidon.
Találtam egy ilyen emulátor szerű progit, de nem tudom mennyire működhet jól.
Valaki próbált már esetleg ilyet? -
cascada
senior tag
Szia!
Kifejezetten jelszó tároló programokra gondoltam
Ilyen adatbázis szerűre. Már láttam ilyet. Fel lehet venni bejegyzéseket. Pl weboldal neve, felhasználónév, jelszó, stb.
Fontos lenne, hogy a programba csak jelszóval lehessen belépni, mivel időnként lehet, hogy olyan személy is kezébe veszi a telefonomat, akinek semmi köze a jelszavaimhoz. Az egész adatbázis titkosítva történő tárolása (pl AES titkositás v bármi más) azért lenne fontos, hogy esetleg ha elhagynám a telót/memória karit, ne tudják visszafejteni olyan könnyedén a jelszavaimat. És igen van néhány tényleg nagyon kényes/fontos jelszó. Ezért szükséges lenne. Esetleg ha nyitott HotSpoton netezek WiFin nem ártana, ha nem másolnák le a jelszavakat -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Melyik PDF olvasó a leggyorsabb és leg használhatóbb?
Android 2.1-re kellene.
Fontos lenne, hogy legyen benne X. oldalra ugrás funkció, valamint a képernyőből semmit ne használjon el feleslegesen. Az Androidos Adobe Reader X 10 sajnos nagyon fagyogat, igy használhatatlan, a Docs To Go-ban nem tudok meghatározott oldalra ugraniKöszi előre is!
-
cascada
senior tag
válasz
dokee78 #6999 üzenetére
Most nem tudom hogy tudsz. De ha van Androidos telód, akkor rákattintassz a Market ikonra, utána kéri, hogy add meg a Gmail-es userneved és jelszavadat, utána rákattintassz a Log In gombra (természetesen a Gmail adataidat csak az első bejelentkezésnél fogja kérni. utána már nem zaklat többet vele), ezután bejön a Market-es oldal. Kereshetsz név, kategóriák, leírás alapján. Ha megtetszik valami rákattintassz az Install gombra, majd pár mp múlva jelez is hogy letöltötte és fel is telepítette.
Szerk: most is be lehet lépni. Market oldal jobb felső sarkában Bejelentkezés link: Beírod a Gmail accountod adatait, majd belépés. De amint látom letölteni nem lehet a programokat/játékokat, mert az Install gombra kattintva kiírja, hogy nem talál Android-os telefont.
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Milyen víruskeresőt érdemes használni? (WiFi miatt kérdezem) [ZTE Blade telóra kellene Android 2.1-re].
Nem tudom, hogy célszerű-e tűzfalat is feltenni? Egyáltalán van-e?Másik kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami megbízható jelszótároló programot? Olyanra gondolok, ahova beirhatom a jelszavaimat, és a progi inditásához is jelszót kér? Esetleg olyan is jó ami eltitkosítja a már meglévő dokumentum fájlokat.
Köszi előre is!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
ZTE Blade telóra (Android 2.1) tudok olyan progit, aminek segítségével Böngészőben ha behozok egy URL-t: http://szerverem.hu/csengohang.wav vagy http://szerverem.hu/hang.mp3 vagy ... .jpg vagy .. .apk fálj kiterjesztéseknél kérdezze meg, hogy hova akarom menteni a fájlt, és megadhassan neki az SD kari egyik mappáját, hogy letöltse szépen oda a fileokat?
Akár direkt eléréssel, akár egy html, php oldalon található fileokra mutató linkekre kattintás után?
Van erre lehetőség?
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest