Hirdetés
Aktív témák
-
i400
senior tag
Nem tud valaki olyan programot amivel fixálni lehet a csengetési hangerőt, mert a vol up/down-ra folyamatosan elállítja.
Köszi! -
i400
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este feltettem EZT a facebook appot és be is léptem vele tökéletesen működött. Ma reggelre nem férek hozzá a fiókomhoz és ismerősök szerint is eltűntem...
Tudom hogy kicsit offtopik de hátha valaki tapasztalt hasonlót ezzel az appal! -
i400
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem Hero + market témában. Toltam a telefonnak egy factory resetet majd beállítottam a google account-ot kikapcs bekapcs és nem tudok letölteni a marketből (ami kinézetre még a régi) Download unsuccesfull mindenre2.1-es gyári T-s szoft van rajta.
Előre is köszi a segítséget! -
i400
senior tag
Sziasztok!
A colornote backup és restore funkcióit használta már valaki? Vagy tud valaki olyan jegyzet programot ami gmailba backupol?
Köszi előre is!
Aktív témák
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest