- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás előtti hardverszemle
Aktív témák
-
zozyk
addikt
Firefox beta apk megvan valakinek?
-
gabe96
aktív tag
sziasztok!
nekem egy olyan divix lejátszó tudna valaki ajánlani, ami játssza a feliratot is mellé? -
-B-
senior tag
-
Saccco
nagyúr
App ajánló:
Egy javított GO Launcher.
Az 1.41es verzió nem updatelhető. Újra le kell tölteni.Főbb újítások:
Újraírt alapok, témák.Ha valakit az hivatalos oldal érdekel. (Vannak téma előnézetek is.)
-
Forceman
tag
Olyan lyrics appot tudnátok mondani ami eltárolja a játszott számokat és nem kell újra leszednie, ha ugyanazt hallgatom?
-
Jarod1
veterán
hogy tudok a nevekhez szül dátumot beírni?
-
Polyák
tag
válasz
Tesztelo.hu #5978 üzenetére
Konkrétan a kocsiban van a telefon szinte mindig. Így mint egy nyomkövetőként működne. Szóval itthon meg tudom nézni hogy hol van a telefon.
Találtam egy Androidos program készítő szoftvert ("appinvertor"). Ismeri valaki? esetleg ezzel el lehetne késziteni ezt a programot?
-
r0by
addikt
-
sgergi
veterán
Neptun tanulmányi rendszert ki használ? Milyen böngészővel?
Amiket én próbáltam: Miren, gyári böngésző, Dolphin elszáll kommunikációs hibával. Operával be lehet jelentkezni, viszont a menü nem működik rendesen (régen az asztalival is gond volt, az mára megszűnt).Aki használ Neptunt az írja már meg, hogy melyik böngészővel megy normálisan.
Köszi.
-
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha én veszek egy telefont pl:GalaxyS-t ez ugye a 2.1-es szoftverrel jön ki. A kérdésem az , hogy ezt lehet e frissíteni újabbra és ha igen, hogyan?Köszi a választ előre is.
-
Polyák
tag
Sziasztok!
Keresek egy programot ami hasonló mint "Androids Around 2". Aki nem tudná hogy mi e annak mondom hogy egy olyan program hogy a gps kordinátákat küldi szerverre és látod a programban egy google térképen hogy hol található körülötted Androidos telefon. Naggyából ez a a lényege.
Nos nekem olyan program kéne ami a gps kordinátákat olyan helyre küldni amit PC-n, otthon meg tudok nézni. Mondjuk Google maps-en. Ismer valaki hasonló programot?
Netet már végigbujtam de csak az Androids Around-re bukkanta de az nem pont megfelelő.
Előre is köszönnöm! -
Inarus
addikt
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudnám a pc google chrome könyvjelzőimet összeszinkronizálni az androiddal?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Milyen progival lehetne megnézni, hogy ha pl van 3 mega adatforgalmam 3G-n, azt milyen progik generálták?
-
FeRkE
őstag
válasz
hodostamas #5923 üzenetére
Hát nemtudom srácok, nektek biztos vmi izom állat telefonotok van, de én a HTC Magicet (32B) Task killer nélkül nem tudom rendesen használni, mindenre hosszú másodperceket kell várni ha lemegy a free ram 10Mb alá.. Sajna ebben a telóban alapból csak 95Mb RAM van, aminek nagyrészét felemészti az Android rendszer. Azzal meg nem teljesen értek egyet hogy magától bezárogatja a dolgokat, amikor 5Mb szabad RAM van, nekem akkor sem lövögeti ki a nem futó taskokat, hanem mindenre várhatok órákat. Így felraktam a TaskKillert Widgetnek és csak egy katt rajta és kilövi ami felesleges, amit meg szeretnék hogy fusson,hozzáadom kivételnek.
-
xxman
senior tag
nekem se megy az ingyen face...
szerintem az a baj hogy nekem csak 2G hálózat van beállítva(0adatforgalom...)
meg hogy a böngésző is a wifit/3Gt keresnééé....
nincs valami olyan ami gprst () venne alapértelmezetnek? mert szerintem vicc hogy 2000fts LGn lehet , androidos okostelefonon meg nem...
-
erikthekippa
tag
Jön omnia 2 re a droid . Juhhhééé.
-
vétó
aktív tag
A Facebook alkalmazás az ingyenes, de te szerintem nem erre gondolsz. A Facebook használata adatforgalommal jár, tehát ha wifi-n használod, akkor nem kell érte külön fizetned, viszont ha mobil adatkommunikációval, akkor a szolgáltatód díjszabásai vonatkoznak rá. Ez pedig szolgáltatónként, és előfizetői díjcsomagonként eltérő.
Tehát mégegyszer: a Facebook alkalmazás használata ingyenes, de az azzal járó mobil adatkommunikáció nem az.
-
l33tus
csendes tag
Találtam egy hihetetlenül jó megoldást, egyetlen baja, hogy vietnami betűkre van hangolva
Ha valaki esetleg tud ilyet, csak angol (ne adj Isten magyar) karakterekkel, akkor az ossza meg velem pls! Egyébként érdemes kipróbálni, szerintem az egyik legjobb módszer ékezetes karakterek használatához. (külön felhívnám a figyelmet alul a space mellett az utólagos ékezetválasztó gombra, brilliáns)
Üdv!
-
Nova96
őstag
Ja és androidon ingyenes facebook hogy lehet?Mert én csak wifin keresztül tudok
-
zozyk
addikt
Valakinek nincs meg véletlenül a "Official eBay Android App" telepítőfájl?
Marketen nem elérhető valamiért.
-
kezman
őstag
Sziasztok, kellene egy jó akku kijelző ami aránylag pontosan jelzi a töltöttséget a státus bar-on, fent van a Battery Indicator de állandóan lemászik onnan és idegesít, már mindent ki kapcsoltam a beállításoknál és mégis, köszönöm
-
Kakumix
senior tag
válasz
kenguroo #5944 üzenetére
Rákattintottam a Logout Blog linkre a neve alatt és a legutolsó bekezdés 3. mondatában a lényeg! Szóval ez most egy kicsit mellé ment
Nem értek hozzá, hogy a diszlexia pontosan miből is áll, mennyire zavarja az embert az írásban (diszgráfia), de szerintem fogjuk arra, hogy azért nem ír szépen.
-
Nova96
őstag
Üdv van a samsungnak hogy bluetooth-on beszélnek.
Androidra van ilyen program? -
Olyver
csendes tag
válasz
atillaahun #5937 üzenetére
Az eBuddy viszi az msn-t, GTalk-ot és a Facebook chat-et, Skype-ot sajnos nem.
-
atillaahun
veterán
Tudnátok olyan messengert mondani ami egyszerre kezeli a skype-t, msn-t, gtalk-ot, és a facebook chat részét, és nagyjából teljes értékűen lehet ezeket használni benne?
-
Kinder
senior tag
válasz
Tybee000 #5920 üzenetére
Mint azt már megírták előttem is, az Androidon nem kell taskmanager, hagyd békén, ügyenes lavírozik.
A másik meg, bazi nagy képernyős telefon, nyomkodod egész nap, világít szerencsétlen, mégis mennyit bírjon?
Igenis meg kell szokni, hogy minden este töltöd, és akkor nem ér meglepetés. -
kenny123
addikt
Hali!
Launcherpro-t hogy tudok uninstallálni cf.1.7.3ról?
Köszi -
Baylee
csendes tag
Sziasztok.
Mivel jobb, megfelelőbb topikot nem találtam eme hozzászólásnak ezért ide írom a kérdésem. Annyira nem off mert végülis a Gmail is egy alkalmazás.A kérdés: Hogy lehet Androidban Google accot gyalulás nélkül törölni? Ha egy újat adok meg akkor a régit törölhetem?
-
-B-
senior tag
Az android agenda widgetben tényleg nincs havi nézet, vagy csak én nem találom?
-
xxman
senior tag
Üdv!
engem egy olyan élő háttér érdekelne ami a kisebb teljesítményű telót se terheli le ...
pl : a Nexus One Ramped perfektül megy. -
petipetya
nagyúr
-
NoMagix
addikt
Hali!
A telefonkönyvemből szeretnék partnereket kirakni a képernyőre (ez megy is gyárilag, csak nagyon aprók a képek, és a hívás, üzenet gombok ), olyan widget-et keresek, ahol nagyobb képek, illetve kezelőgombok vannak.
Nem kellene nagy, 4-6 fős widget.
Esetleg tud valaki ilyet? -
Inarus
addikt
Droidstats, esetleg.
-
Baboon
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan programot ami:
-Kimenő beszélgetés idejét méri, DE perc alapon számolja. Tehát úgy mint a szolgáltató, ne szarakodjon másodpercekkel és minden hívást minimum 1 percnek vegye?
-Illetve tárolnia is kéne és mutatni napokra/hetekre lebontva.
Köszönöm -
hodostamas
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz
Tybee000 #5920 üzenetére
Az android ilyen, ne piszkáld task killer-ekkel! A task killer-ek csak akkor kellenek, ha valami hibás program "beszorult", de az android jól kezeli a többit. Egyébként Froyo-n is működnek, csak nem ajánlott a használatuk. Ne törődj vele, ha sok programot látsz futni az android gondoskodik róluk.
Ha kilövöldözöd őket, úgyis újraindulnak és így az állandó újraindulásukkal még jobban merítik az aksit. -
Tybee000
aktív tag
Üdv!
Egy hete vettem egy független lg p500-as telót. Ehhez 2.2-es androidot adtak, amiben van beépített taskmanager (elég hülyén lehet használni mert ha be akarok zárni valamit akkor először a listában rá kell kattintanom majd ott az erőltetett bezárás gombra majd vissza.) és hogy minden szép legyen a froyoban nem működnek a szokásos task killer programok.
Na most: eddig semmi bajom nem lenne csak hogy a legtöbb alkalmazás pl twitter, youtube, rádió, videolejátszó, poweramp, maps, market, news and wather, kettős óra, időjárás, google reader, facebook, netlog. stb. újraindítja magát, az után hogy én direkt leállítottam 10 perccel ezelőtt. És nekem egyáltalán nincs kedvem minden készenlétbe rakás előtt 100 taskot egyenként kilőni hogy az így is szar akksi tovább bírja mint 1,5 nap.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
-
schmo07
tag
SlideIT? Youtube-on van egy csomó videó, nézd meg, tetszik-e
Lehet rajta pötyögni is, de igazából - amivel többet tud, mint a többi - iszonyat gyorsan lehet vele az ujjal a betükön csúszkálva (tehát nem emeled fel az ujjad) írni. Miközben folyamatosan ajánlja fel a szavakat, le se kell gépelned, ha pont arra gondoltál...
Ja és a lényeg: van hozzá magyar pack -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Van olyan rádiós app amivel tutira tudom hallgatni online a BBC Radio2 angol rádiócsatornát?
-
l33tus
csendes tag
Sziasztok!
Sokat keresgéltem már marketen is, de nincsenek megfelelő infók, és nem próbálhatom végig az összes lehetőséget... Szóval:
Olyan keyboard softvert keresek (természetesen képernyőn pötyögős), ami ugyan angol, tehát nincsen külön bill az ékezetes gomboknak, hanem hasonlóan működik mint az alap angol keyboard. Tehát úgy lehet elérni az ékezetes karaktereket, hogy hosszú nyomás esetén felugranak az adott betűhöz tartozó alternatívák és ott lehet választani.
Vagyis pont, hogy ne hosszú nyomással jöjjenek elő az alternatívák, mert az nagyon vontatottá teszi, hanem ha megnyomok egy betűt, akkor azt le is írja, de közben a "suggession" részben megjelenjenek az alternatív betűk és ha ott nyomok egy másikra (tehát pl E esetén nyomok egy É-t) akkor a már beírt betű változzon az alternatívájára, amit másodszorra nyomok.
Remélem érthető, de ezt elég nehéz egyértelműen megfogalmazni... Sajnos elég tömpe ujjaim vannak, így a teljes billkiosztás nemigen fekszik. Az angol, meg a sok várakozás miatt nagyon vontatottá teszi a gépelést, ha ékezeteket is akarok. Olyasmi kéne, ahol két rövid mozdulattal elérhetőek lennének az ékezetes betűk, mégis jó nagy gombok, szellősen elhelyezve.
Előre is köszönöm, ha tudna valaki segíteni!
Üdv!
-
-
gombsadi
aktív tag
-
doc
nagyúr
-
kezman
őstag
válasz
noicenoice #5902 üzenetére
Nem használok task killert, szerintem erre a rendszerre fölösleges, meg oldódott, a beállításoknál nyomtam el vlamit, most jó, úgy néz ki
-
Micka21
tag
kérdés igo:.
megy , mutatja a térképet rendesen, csak nem mondja merre menjek
ha bekapcsolom a navigáció szimulálást ott mondja rendesen, azt is bemondja ha sebességtúllépés van vagy elvész a gps kapcsolat, szóval látszólag jó de igazából semmire nem jó ígyvalakinek ötlete mi lehet a baja?
(IGO.My.Way.2009.for.Android.8.4.2.139242.for.800.480.devices)
-
delbarta
senior tag
Van. Ingyenes, de készülékfüggő. Google Earth
Itt egy alternatív letöltési lehetőség, de nem biztos hogy futni fog a készülékeden. Próba, szerencse: Google Earth v.1.2.1
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Google Earth Android 2.2-re nincs?
Valami trükkel esetleg?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest