Aktív témák
-
jago86
csendes tag
Hali mindenki!még új v.ok itt nálatok és 1 kis segítséget kérni4szóval tudnátok abban segíteni hogy hogyan tudnám a t-mobil-os mobilnetemet felgyorsítani valahogy?légyszi írjatok köszike előre is!
-
jago86
csendes tag
Hali mindenki!még új v.ok itt nálatok és 1 kis segítséget kérni4szóval tudnátok abban segíteni hogy hogyan tudnám a t-mobil-os mobilnetemet felgyorsítani valahogy?légyszi írjatok köszike előre is!
-
Pompi
nagyúr
Sziasztok! Láttam egy elég minimalista desktopot a neten, tudnátok segíteni, hogy melyik widget micsoda?
Leginkább az óra / dátum és az időjárás előrejelző widget érdekelne. Ilyen battery státusz widgetet találtam párat. Előre is köszi!
-
mexel
veterán
Sziaztok. A Launcher pro-t hogyan kell elindítani a galaxy s-en? Egyszer feltettem akkor ment, de most nem tudom mit is kell csinálni vele
-
teve08
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan e-mail kezelő app kellene, amiben postafiokos accountot hozzá tudok csatolni.Létezik ilyen?
-
djozsi
senior tag
SoundHound-hoz hasonló program kiterjedtebb adatbázissal létezik? Tök jó cucc, de sajnos magyar zenéket egyáltalán nem ismer fel és a külföldiekből is főleg az ismertebb popzenéket csak.
-
Satis
tag
Hali!
Lehet nem ideillő kérdés, de kíváncsi lennék, hogy játszik-e valaki a World Series of Poker c. játékkal? Nekem sajnos előfordul, hogy lefagy és csak az akkukivétel segít. A netes részéréről ne is beszéljünk, ott szinte állandó a disconnect vmelyik játékosnál.
PDA: SGS
Köszi a válaszokat! -
legiaap
félisten
A megújúlt Marketnál van lehetőség, hogy a programok saját maguktól frissüljenek. Bementem a telepített programjaimhoz és tettem egy pipát, hogy automatikusan frissüljön minden. Ma reggel a Handcent SMS-nél volt kiírva, hogy Update, de nem frissült magától. Ez miért van?
-
kezman
őstag
Üdv, a Handcent sms-t használom, de az alap sms -t is ki jelzi, tehát két értesítést kapok, mit kell és hol beállítani hogy csak a Handcent értesítsen, kösz és bocs a láma kérdésért, kezdő vagyok
-
flash-
veterán
hi
lécci mondjatok már olyan mobilokat(függetlenül 40-70 között)melyeken a 2.2 es Android szoftver vanköszi előre is
-
Nova96
őstag
ékezetes bill van már?ha igen linkeli valaki?
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
X8-ra nem tudtok olyan billentyűzet alkalmazást, ami olyan kiosztású, mint a normál telefoné... "abc" nehéz megszokni a qwerty-t...
még valami... az új sms rendszer sem annyira tetszik a páromnak.. olyan alkalmazás, ami kategorizálja az sms-eket?
próbáltam handcent sms progit, nem rossz... de kíváncsi lennék másra is.
előre is köszi
-
G_Gabi
csendes tag
válasz
madangel84 #5166 üzenetére
A Gmote progival lehet ilyet csinálni, de wifin keresztül.
-
Milan86
tag
Emberek kérdésem lenne , nem tud valaki pesten olyan üzletet ahol árulnak fóliákat telefonra és fel is rakják penge módon.
Megvettem a fóliát elhoztam haza kb 1 óra szarozás vagy szösz vagy buborék folyamatosan maradt a fólia alatt, majd összegyűrtem a fóliát -
stefi68
addikt
Tudja valaki, hogy az: Anysoft Keyboardban hogy lehet a kurzormozgató nyilakat (jobbra-balra <-|->) beállítani.
A menüben ilyet találtam: "Invisible action keys" de erre nem történik semmi
(pipa BE, pipa KI, de seeeemmmmiii....)A legutolsó verziót töltöttem le: 20100815 - 27
Mi lehet a gond?
-
-
madangel84
csendes tag
Szegasztok!
Egy olyan progit keresek amivel a voda 845-öm képernyőjét touch pad ként tudom használni és irányítani tudom a PC-met bluetooth.on, tudtok ilyenröl?
-
Nova91
tag
Köszönöm a válaszokat!
------------------
Aps-ekben asszem.
-
Jarod1
veterán
Hali, amit letöltök a marketről telepítőt az hol tárolja???
-
kezman
őstag
Üdv, kapcsolódok a fenti kérdéshez, tudtok valami programor ami ki takarítja a SD kártyát, már eléggé tele szemetelte a sok program, vagy marad a formázás?? Kösz a választ
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül olyan alkalmazásról amivel tudom figyelni, hogy mennyit neteztem, mennyi sms-t írtam, hány órát beszéltem. Csak, hogy ne lépjem túl a keretet.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv. Gábor
-
szaki04
senior tag
válasz
Erika10 #5154 üzenetére
Törölj ki ebből a könyvtárból minden cache-t: sdcard/android/data/com.cooliris.media/chache innen mindent, majd ujra kell indítani a galery-t. Vagy kilövöd valami task killerrel, vagy ujra indítod a telefont.
Ja ha vannak képek az External sd-n mondjok DCIM mappában ( mint nekem) akkor onnan meg az egész thumbnail vagy mifene, töröld az egész mappát. -
zoli03
őstag
Van még a Labyrinth-hez hasonló játék (aTilt 3D Labyrinth-en kívül)?
-
Erika10
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, vettem egy HTC desire HD és ez sd kártyát tele szemeteli mindenfélével.
Pl.: ahányszor bel megyek, a galériába megnézem, a képeket, annyiszor csinál a képből miniatűr másolatot, 1-2-3-4- kezdettel mérettől függően, na, jelenleg van 200 db képem, és nem kell megnyitnom mindet csak bemenni a galériába. akkor minden képből csinál egy miniatűr másolatot.
Ha elfordítom a készüléket, akkor ugye a képek nagyobbal lesznek, de még mindig nem eredeti méretűek, azokból is csinált még egy másolatot persze az eredetitől kisebb méretben.
Tehát 3 perc alatt a 200 képből csináltam 600 és itt még nincs vége, mert ha rámegyek egy képre, hogy adja ki a teljes méretbe akkor a teljes méretből is csinál másolatot.
így már 800 képem van 1 képből 4 féle méret .
És a hab a tortán hogy a videókkal is ezt csinálja.
Valaki help.+ egy kérdés
Egy mozgó háttérképet lementek a SD kártyára, azt ne kelljen minden egyes bekapcsolásnál visszaállítani?
Hol lehet beállítani, hogy az memória kártyára mentse az alkalmazásokat.
Letöltöttem, egy háttér képet a marketről, átraktam a kártyára, hol van? Nem találom a kártyán sehol, és szeretném átküldeni, egy másik telóra azt hogy lehet?Előre is köszi
-
ERPY
őstag
Tudtok olyan alkalmazásról, amivel el lehetne menteni a beállított jelszavas wifi csatlakozásokat? Példa csatlakozok valahova jelszóval, és azt úgy elmenteni, hogy mondjuk romcsere után csak visszaállíthassam, ne kelljen majd az aktuális helyen újra jelszavakat írkálni.
-
nagy04
csendes tag
Hali!
Xperia X8 -am van, és mivel nincs se mobilnetem, és wifi sincs most a közelbe, de szeretnék rá játékokat letölteni és az lenne a kérdésem hogy tudtok olyan oldalakat ahol az apk fájlt le tudnám tölteni a gépemre? Csak mert onnan már könnyen feltudnám másolni a telóra.
-
petipetya
nagyúr
válasz
szabfila #5133 üzenetére
Flash hivatalosan csak a 2.2-es rendszert tartalmazó telefonokon fut (gyakorlatilag a 2.1-be is belefőzik), persze ott is meg kell felelni bizonyos hardveres követelményeknek:
1. Elvileg a hivatalos 2.2-es rom-ban már alapból van flash támogatás.
2. A 2.2/2.1-es főzött rom-okban a marketből lehet telepíteni az Adobe Flash Player 10.1-et, ha nincs belefőzve, majd a böngészőben engedélyezni kell a pluginokat. Nálam a Milestone-on is így megy a flash, 2.2.1-es Cyanogenmod rom alatt.ui.: lehet, hogy 2.1 alatt nem fogja kiadni a market a flash playert
Azt kellene tudni, hogy milyen telód és rendszered van.
-
petipetya
nagyúr
Köszi! Két dolog nagyon tetszik benne:
1. Egy adott megállót is el lehet menteni benne kedvencnek.
2. A buszok legközelebbi érkezését zöld színnel jelzi.Speciel nekem két különböző busz megy ugyanarra, és ezzel a programmal kb. 10 másodperc alatt látom, hogy melyik-mikor jön. Azt meg sem említem, hogy a különböző eszközökön történő átszállás előtt már tudom, hogy sietni kell-e, vagy még bevághatok egy kávét meg egy krémest (Tango és Cash), mielőtt a másik jármű elindul. A használata jóval gyorsabb, mint a Smartcity-nek.
-
gubacsino
aktív tag
Hamár játék
A GAMELOFT igen magasra tette a mércét, ami nem csak a vizuális megvalósításra értendő, hanem tényleg irányítható és játszhatóak az alkotásaik.
Néhány kivételtől eltekintve, sok eredetiség nincs a gémekben az igazMintha megnézték volna az utóbbi évek sikercímeit a videojáték iparban, és azok klónjait ültetnék át a mobil szegmensbe.
Viszont ezek az "átültetések" nem csak ócska portok! Hanem szórakoztató és érintőképernyőre optimalizált remekművek. A multiplayer lehetőségekről nem is beszélve -
djozsi
senior tag
Lejárt az 5 percem, de lenne még egy.
Láttam az ismerősömnél egy olyan játékot, amiben ha jól emlékszem valami ninjával kellett felfelé haladni úgy, hogy két oldalt fal volt. Ennek a címét tudja valaki? -
djozsi
senior tag
Sziasztok!
Ismer valaki ilyen stílusú játékot androidra?
Roads of RomeEgyet se találok, pedig tipikus casual játék és tökéletesen illene érintőképernyőre.
-
G.I.JOE
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek! Itt egy nagyon baró live snowfall háttér!
-
KoPy89
tag
Olyan zenelejátszó progi kéne nekem, amivel mappákat tudok lejátszani, nem lejátszási listát etc-t. Van ilyen?
-
Skynet258
veterán
Köszi a linket.
Egy kicsit a játékos vizekre evezve: Gran Turismo életérzés a Gameloft legújabb játékában. Baromi jó!
-
volvoguy
addikt
Üdv. Advanced Task Killer Pro, vagy inkább Watchdog Task Manager javallott? Kinek melyik jött be?
-
IronJ
csendes tag
Hali! Honnan tudok szép témákat leszedni a Blade-re? Androidon nem látok olyan nagy választékot...Ja és mindenkinek Boldog Karácsonyt!
-
szaki04
senior tag
válasz
gcsabai #5115 üzenetére
kicsi,hatékony Én ezt használom.
-
Saccco
nagyúr
Hasznos app: Appsfire - Skynet258 kolléga oldalára mutat a link. Mégiscsak ott találtam.
-
petipetya
nagyúr
Screen Off and Lock (ingyenes)
-
-B-
senior tag
Mi a különbség a camera 360 ultimate és az ingyenes verziója között?
-
bunnyhu
senior tag
Hello, andfire-t használ valaki? Az miért van, hogy hiába pipálok be alkalmazásokat wifi engedélyre, eltűnik a pipa és persze ki sem engedi. Szeretnék valami tűzfalat a telóra, mert ahogy minap olvastam elég sok apps árulkodik rólunk, és a neten ezt ajánlották csak épp valamiért nem megy.
ZTE Blade, gyári rom semmi módosítás, root, stb nincs rajta. Bóti állapot -
petipetya
nagyúr
Szia!
Beírtam a keresőbe, hogy screen lock widget, és kiadott egy szép találati listát.
Ebből kikerestem egy ingyenes, kis méretű alkalmazást. A Screen Off and Lock nevű kell neked, telepítés után csak húzd ki az ikonját a home-ra és rábökve lockolja a képernyőt. Előnye a widgetekkel szemben az, hogy launcherpro és adw esetén az alsó dokkra is rá tudod varázsolni az ikonját.
-
szabfila
csendes tag
Azt kèrdeznèm, hogy az opera mobilhoz mit kell mèg letölteni, hogy mindent megjelrnìtden, ès honnan?
-
Arem
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni!
Nemrég vettem egy Sony Ericsson X8 típusú telefont,de nem tudom hogy hogyan kell felrakni rá játékot. A netről már töltöttem le játékot,de nem tudom hogy kell felrakni.
Ezért kérem szépen valaki mondja el mit,hogy kell.Előre is köszönöm!
-
kezman
őstag
Üdv, Mindenkinek boldog karácsonyt!
Egy Screen Lockert keresek, Symbianra van olyan hogy rá tapizok a widgetre és lezárja a kijelzőt, na ezt keresem! Nyitási verzió az van millió de ezt nem találom sehol, Spicára kellene 2.1-re, köszönöm -
Saccco
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Létezik működő DOSbox androidra?
-
RaveForce
veterán
esetleg azt vki nem tudja h a telkönyben hol lehet beállitani h a vezeték v a keresztnév legyen elől? arenan egyszerűen meg lehetett adni, itt nem találok ilyet
-
szabfila
csendes tag
Sziasztok! Meg új vagyok androidoskent, de hirtelen két programot keresek: mp3 player, video player illetve jó szótár program lehet online is persze free verziókat.
-
gcsabai
csendes tag
Sziasztok
Keresnék olyan programot ami automatikusan offline/online módba teszi a telefont a beállított időpontokban.
Elöre is köszi -
kenny123
addikt
Hali!
Ismerősöm most vett x8at, és szeretné tolni ingyen a facebookot \0.facebook.com\, de nem szeretné ha az android lerántaná a lóvéját, ezért tudnátok valami alternatívát a droidwall nevű programra, amihez nem kell root?
Köszi előre is és
Minden kedves fórumozónak kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánok!
Találkozunk majd jövőre is -
roti86
őstag
Aki még nem ismeri: Offline BP menetrend androidra. Remélem hasznát veszitek!
-
desigo
senior tag
Üdv!
Handcent SMSben,hogyan lehet tovább küldeni egy kapott üzenetet?
menü-more-ra csak üres lista jön elő... -
volvoguy
addikt
Létezik, hogy a Wefi nevű program amellett hogy lassítja is a telóm, zabálja is rendesen az akkut? Ugye fut a háttrében állandóan, hogyha talál nyílt wifi hálózatot tudjon rá csatlakozni.
-
combrader
tag
Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom SD-re küldeni az alkalmazásokat a Titanium Backup-al? Elvileg fel van osztva az SD kártya, a TB indulás után látja is, hogy egy rész ext3-as fájlrendszerben van (oda lehetne pakolni), de egyetlen proginál sem elérhető, hogy SD-re mozgatja. Valakinek ötlet? Vagy külön állítani kéne valamit, valahol?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest