Hirdetés
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
válasz
911swat
üzenetére
Erre igen egyszerű a megoldás: szokj le a kontaktok törléséről és használd helyette a "rejtés"-t A telefonodról ugyanúgy eltűnik, mintha törölted volna, de gmail-ben megmarad, a "kitudja, hátha egyszer kell" alapon. Jah és a rejtett, az rejtve is marad, tehát új rendszer, esetleg új telefon esetén a kontaktok beszinkronizálásakor nem jelenik meg ismét...
-
TRob1
veterán
válasz
911swat
üzenetére
Pl. névjegyek mentése SD kártyára
(és akkor ott megmarad 1 vcf fájlban az aktuális, amit akár gmail-en is be tudsz importálni, de szinte minden más alkalmazásba is)
A My Phone Explorer-t meg sztem nyugodtan tedd fel, egyrészt nagyon hasznos (oda-vissza fájl küldés, mindenről bizt. mentés, szinkronizálás...stb.), másrészt nekem foglal 460kb-ot a telefonon. (én ezzel is szinkronizálom a névjegyeket a gépre, nemcsak a gmail fiókba, fő a biztonság
)
Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(és akkor ott megmarad 1 vcf fájlban az aktuális, amit akár gmail-en is be tudsz importálni, de szinte minden más alkalmazásba is)
)