Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
n@p@lm #21943 üzenetére
Nos néha előjön még, de most a Go locker van fent a Go launcherhez. Eddig úgy tűnik, akkor bújik elő a gyári lockscren is, amikor lehúzom töltőről. Aztán 1-2 feloldás után rendben működik minden. Még nézegetem hogy mi az ami befolyásolja a dolgot, de egyelőre nem zavaró a dolog annyira, hogy leszedjem.
-
chab7
addikt
válasz
n@p@lm #21486 üzenetére
Én használok, de nekem eddig sem olvasta fel a maileket, sőt a gtalk írásokat is hol olvassa, hol nem. A hívások és sms-ek az viszont mindig jól megy neki. Becenév bemondása viszont csak híváskor megy, gtalk üzinél pl csak teljes nevet hajéandó bármit pipálok be.
Elég sok ilyen bugom van vele, de ezek ellenére is nagyon jó szolgálatot tesz.
Pl a coolreaderben is szépen felolvas, meg google navigációban is "jól beszél".Ha valaki tud valami megoldást a bugokkal kapcsolatban azt én is szívesen veszem.
(#21490) Tyer: Ha hozzá sem nyúlok akkor a Defy is bír 5 napot
Ha mérgesmadarazok akkor viszont óránként -20%
Minden használatfüggő. -
barrasz
aktív tag
Erre sajnos nem tudom a választ talán ha csak azokat a ládákat töltöd le a geocaching.hu-ról amik kereshetők akkor talán csak kimindottan a ládákat tölti le de ebbe nem vagyok bíztos.
Nekem ez a program csak végszükségre van mert egyébbként "rendes" gps-t használok,de szerintem is nagyon jó program.
Aktív témák
Hirdetés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest