Hirdetés
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
l33tus
csendes tag
válasz
cascada
üzenetére
Jelszótároló programot?
Arra célzol, hogy egy jelszóval védett dokumentumba fel szeretnéd írni az adott helyeken használt felhasználónév-jelszó párosokat?Akkor Neked csak egy doksikezelőre van szükséged, ami tud jelszóvédelmet. Nem hiszem, hogy ilyet nehéz találni? Amúgy minek? Mármint azt értem, hogy elfelejted a sok jelszót, de minek akarod titkosítani? Használja más is a telefonod?
Ha feltétlen titkosítani akarod, akkor egyszerűen változtasd meg a kiterjesztését abc.txt-ről abc.akármiértelmetlenszarság-ra. Onnantól semmilyen program nem ismeri fel és nem lehet megnyitni, amíg vissza nem javítod a kiterjesztést. Voila: sem ember, sem program nem fér hozzá, és csak Te tudod, hogy melyik file az és mire kell változtatni a kiterjesztését

-
chros
őstag
válasz
cascada
üzenetére
Párat kiprobaltam, nekem ez jott be: ezPDF Reader
Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Fotó állvány eladó
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest