- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HP notebook topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
911swat
csendes tag
köszi, ez tényleg jó, de még csak a létszükséges appokat raktam vissza és már nem sok szabad memória van a telón. így a google fiókkal szinkronizálok. viszont azt még nem tudom h hogyan kell biztonsági mentést csinálni, mert pl. hiába szinkronizáltam és van meg a telón lévő összes telszám a gmailemben is. ha egy telszámot törlök később nem tudom vissza állítani, mert akkor szinkronizálás után az a telszám a gmail fiókomból is törlődik.
ennek kivédésére milyen megoldás van?
-
911swat
csendes tag
sziasztok!
hogyan tudom a nevek és telefomszámokat szinkronizálni? Hallottam h a gmaillel lehet ezt is nem csak a naptárat, de ha szinkronizálom, akkor a telszámok a neten (számítógépemen) hol fogom megtalálni?
jelenleg a contact group manager progit használom és hiába van beállítva a google fiók szinkronizálásra már sikerült a telszámokat törölnöm és nem volt biztonsági mentésem. nem szeretnék így járni megint.
köszi előre is.
-
911swat
csendes tag
a napokban töltöttem le a Contact Group Manager és az aContacts nevű telefonkönyv progikat de nem tudom melyik a jobb és használhatóbb ui egyiket sem tudom használni.
pl. nem tudok a család csoportba névjegyzéket beírni. Tudja valaki h kell ezt megoldani?
-
911swat
csendes tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
nekem is kell...
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Goddess of Victory:Nikke
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő