Aktív témák
-
911swat
csendes tag
köszi, ez tényleg jó, de még csak a létszükséges appokat raktam vissza és már nem sok szabad memória van a telón. így a google fiókkal szinkronizálok. viszont azt még nem tudom h hogyan kell biztonsági mentést csinálni, mert pl. hiába szinkronizáltam és van meg a telón lévő összes telszám a gmailemben is. ha egy telszámot törlök később nem tudom vissza állítani, mert akkor szinkronizálás után az a telszám a gmail fiókomból is törlődik.
ennek kivédésére milyen megoldás van?
-
911swat
csendes tag
sziasztok!
hogyan tudom a nevek és telefomszámokat szinkronizálni? Hallottam h a gmaillel lehet ezt is nem csak a naptárat, de ha szinkronizálom, akkor a telszámok a neten (számítógépemen) hol fogom megtalálni?
jelenleg a contact group manager progit használom és hiába van beállítva a google fiók szinkronizálásra már sikerült a telszámokat törölnöm és nem volt biztonsági mentésem. nem szeretnék így járni megint.
köszi előre is.
-
911swat
csendes tag
a napokban töltöttem le a Contact Group Manager és az aContacts nevű telefonkönyv progikat de nem tudom melyik a jobb és használhatóbb ui egyiket sem tudom használni.
pl. nem tudok a család csoportba névjegyzéket beírni. Tudja valaki h kell ezt megoldani?
-
911swat
csendes tag
válasz
Leonardo91 #5258 üzenetére
nekem is kell...
Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest