- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
" Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik."
De, ahogy most mondod valóban ez történik. Nekem így is tökéletes.
" az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom,"
Hát nem tudom, így is, úgy is gáz.
Ha olyan a személy hív, aki tapintatlan az úgy is számon fog kérni. Ezért szerintem teljesen felesleges ezen problémázni, tegyük fel azt hallaná a hívó fél, hogy jelenleg nem vagy hálózatban, akkor is szemedre vethetik, hogy a szolgáltató által küldött infó SMS-re mért nem reagáltál.
Nekem az a lényeg, hogy bizonyos helyzetekben ne zavarjon egy-két egyén telefon csengés hangja. Én ebben a programban nem is használtam eddig a fekete listát, elég a hívásszűrő funkciója. De ahány ház, annyi szokás! -
tvamos
nagyúr
Regen mintha lett volna valami uzenetrogzito program. En meg azt keresem. Be lehetett allitani hivocsoportonkent, hogy mennyit csorgessen, mielott atkapcsol rogzitesre. Froyotol volt a pulse-on...
(A legnobb mondjuk az lenne, ha beszelgetne helyettem anyammal. Nem is kene bonyolult szovegeket tudjon, csak neha benyogne, hogy "aha, ja, igen, igazad van, persze")
Tenyleg nincs androidra olyan progi, amivel rogzithetem a hivast?
Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest