Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három lett, maradhat?
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
- 

rumos14 nagyúr urak, 
 WinMo-ról áttérő (megtérő) júzerként keresnék egy mobilnet adatforalmat mérő egyszerű progit, ami napra/hónapra lebontva összegez. nem szeretném a havi 1 gigát túllépni. és egy tök egyszerű, "Notes" jellegű progi is kéne, amivel rövid jegyzeteket tudok készíteni.
- 

-B- senior tag 
- 

llaszlo veterán válasz  hodostamas

üzenetére hodostamas

üzenetéreDe a markettal egyszerűbb. Nem kell külön app. 
- 

hodostamas addikt 
- 

ferke72 aktív tag hahó...  milyen klienst használjak csevegésre?Köszi! milyen klienst használjak csevegésre?Köszi! 
 illetve jó és viszonylag takarékos böngészőt tudtok ajánlani? 
- 

Istv@n aktív tag 
- 

Falconer aktív tag Nem full ide tartozik, de valaki el tudná mondani, hogy hogyan kell bekonfigolni az Astro SMB modult? Win 7 homegroup van wifi routerrel.... Szóval az alábbiakat mi alapján kell kitölteni? Label 
 Server (gép IP címe a hálózaton?)
 Share
 Domain
 Directory
 User Name (ide bármi?)
 Password (homegroup passwordja gondolom)
- 

Gyb001 senior tag Hello ! 
 Automatikus üzemmód váltó programot tud valaki?
 Pl eggel 8:00 kor átvált csendes üzemmódba iskola után 14:10 kor visza normálba eggel 8:00 kor átvált csendes üzemmódba iskola után 14:10 kor visza normálba
- 

canniball nagyúr Na ez tényleg f@sz@ kis proginak tűnik!  Liudvikas! 
 Motorola Defy (Android 2.1)+a gyári lejátszó (Connected Music Player): füles bedug-> zene elindít-> füles lehúz-> lejátszó magától megáll.Ha már itt tartunk. Olyan ingyenes zenelejátszó kerestetik, amelyik kilépéskor valóban leáll (és nem fut tovább a processek között), valamint lezárt képernyő mellett is működik a hangerő állítás (természetesen az erre szolgáló gombokkal gondolom). Nem baj ha vannak olyan fícsörök mint: rendezés előadó/album/stb. szerint, EQ, borító kezelés, netán léptetés a hangerő gombokat hosszan lenyomva, de ezek összessége már a tökéletes megvalósítása lenne... Létezik-e?  
- 

kyle_ tag Sziasztok! Nem pont ideillő a téma, de segítsetek pls  
 Sonyericsson x8-as telón, ha le van tiltva az adatforgalom, akkor netre nem tud felmenni ugye?
 Előfizus vagyok és nem szeretnék meglepit.
 Nagyon hála mindenkinek 
- 

xxman senior tag marketem sincs meg , ez mi???!! valaki segítsen pls. 
- 

llaszlo veterán válasz  KuCu_155

üzenetére KuCu_155

üzenetéreNem hiszem, hogy nincs valahol wifi a közelben. Keresel egy helyet beülsz egy órára megcsinálod amit kell aztán csókolom. Ezek a telefonok net nélkül nem sokat érnek. xxman: Már bocs, de hülye voltál. Vinfos alól sem veszed ki az egyik rendszer partíciót és kapcsolod be úgy a gépet. Ne csodálkozz, hogy gebasz van. Rakj újra mindent más nincs. 
 Nem mellesleg ha nem tűnt volna fel ez nem a Pulse topic.Liudvikas: Pulse-on ha lejátszás közben kihúztam akkor leállt, amikor újra rádugtam akkor meg elindult. De egyébként leáll általában. 
- 

xxman senior tag ÜDV! 
 S.O.S!!!
 Tmobile pulsem van , minden alkalmazásom és minden egyéb memkarin van , ki lett véve a telóból , és úgy lett bekapcsolva a teló (kellett a memkari) . Azóta (úgy h a memkari is benne van , és a teló nem látja a progikat , a widgeteket semmit , de pl a zenéket felismeri...
 PLZZ heLP!!
- 

Liudvikas tag hm, rövid keresés után ezt a topicot találtam, elnézést ha off  
 a kérdés az lenne, hogy androidon ha zenelejátszás közben kihúzom a fülest, a zene szól tovább, vagy elnémul? (régi SE telókon/iOS-nál jó volt ez a fícsör)
 mivel elég gyakran hallgatok zenét, zavaró folyton leállítgatni a zenét S60on kihúzás előtt, és erről nem találtam semmit androidfronton..
 ez gyártó, vagy lejátszófüggő dolog? köszi
- 

canniball nagyúr Van egy pár találat, melyikre gondoltál? 
- 

canniball nagyúr Akkor köszönöm!  zeorsdfd! 
 Letöltöttem, kipróbáltam; a két kattintásos megoldással még nem is lenne gond, de ugyanaz a bajom vele mint a jelenleg használt Moto Torch Led-del: baromira nem áll kézre a be/kikapcsoló ikon. A többi része amúgy tetszik, úgyhogy marad. 
 Widgetekkel spórolok ahol lehet, inkább ikonokkal operálok én is, de ha nincs más megoldás akkor nincs más megoldás.
- 

ferke72 aktív tag Sziasztok! 
 Kis csevegő kérdésem lenne,ki milyen alkalmazást ajánlana msn,és egyéb használatára?Ebuddy fent van most a fring sztem androidon kuka számomra,nimbuzzal tapasztalat? Skype-ra gondolom külön app létezik.. Skype-ra gondolom külön app létezik..
 Illetve böngészőben sokan dícsértétek a Miren browsert,csak épp magyarul nem beszél..pontosabban nemcsak jó de viszonylag takarékos böngészőt keresek 
 Köszönöm! 
- 

aginor veterán Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül egy offline Appbrain kliense telefonra? 
- 

- 

Skynet258 veterán 
- 

zeorsdfd senior tag 
- 

canniball nagyúr Szükségem lenne olyan zseblámpa alkalmazásra, amelyiket ha bekapcsolom letiltja a képernyőzárat, azaz ne kelljen újra feloldani a képernyőt a kikapcsolásához (és nem lenne rossz ha kikapcsolás után nem futna tovább a háttérben); találkozott-e valaki ilyennel? 
- 

siofok őstag sziasztok! a widgetlocker hez nincs véletlen valahol magyar leirás?mert nagyon tetszik,csak 10%-nál többet pl nemértek a beállítások közül.  Vagy elsőkörben tudnátok abban segíteni,ogy a már kintlévő csúskát hogy tudom eltüntetni,ai nemkell? Vagy elsőkörben tudnátok abban segíteni,ogy a már kintlévő csúskát hogy tudom eltüntetni,ai nemkell?
 előre is köszönöm!
- 

r0by addikt Több helyen is azt olvastam hogy ingyenes navi a Sygic Aura, illetve a market is free-nek jelöli. 
 Nos, mondom kipróbálom, feltelepítem. De az első indulásnál már aktiválni akar.., 1 hetem van rá.
 Akkor most free vagy sem?
- 

schawo titán Végre bekerült a magyar fordításom a minimalistic text widget-be. Majd egy hónapja várok rá.  Szóval már van magyar nyelvű óra, időjárás, naptár és akku kijelzés. Ha fordítási hibát találtok, plz jelezzétek. Thx. (leszámítva a legújabb, még fordítás nélküli részeket) 
- 

qfm őstag Sziasztok, valaki tudja hogy lehetne a clockwork recoveryt hogy lehet kiirtani, és RA-ra cserélni? SDK-val rá lehet flashelni az RA-t, terminal emulatorral is gondolom, és még a goldcard az ami kigyomlálná. Bármi más egyszerűbb módot tud valaki hogy lehetne a clockwork-ot RA-ra cserélni? A válasz jöhet privátban is. Köszi 
- 

AXisBOLD addikt sziasztok. tudnátok mondani lépésszámláló progikat? más: az interneten elérhető marketről hogy tudom leszedni a programokat? pl ezt a tank hero-t nem találom market kliensen telefonon, viszont hiába nyitom meg bárhol böngészőből, nem engedi telepíteni. 
- 

gyl66 tag Sziasztok! A CT Scheduler v1.0.9-hez nincs valami hozzáférés? Free progi, de csak fizetős oldalon találom meg.  
- 

Inarus addikt válasz  manoarc

üzenetére manoarc

üzenetéreVagy Retro Defense (a lite verzió csak egy pályás...) 
- 

manoarc senior tag Sziasztok! Egy minőségi tower defense játékot tudna vki mondani?  
- 

Bagan aktív tag valaki játszik itt a Modern Combat 2-vel? Újra raktam a romom és elfelejtettem sajnos a mentésemet kimenteni  . .
 Mentésre lenne szükségem . .
- 

gubacsino aktív tag SlovoED Delux szótár. Widget -et lehe kirakatni vele. Minden napra egy szó, elég sokat meg is lehet hallgatni. 
- 

vviktor1 aktív tag Sziasztok, sms felolvasó (vagy bármilyen szöveg felolvasó) program létezik androidra ? 
 Symbian alatt volt az smsmondó,(pc-n hírmondó asszem), valami hasnonlót keresek, de jó lenne ha bárhonnan kijelölt/kimásolt szöveget is elmondana.Thx all ! 
- 

NoMagix addikt Kérdezném azoktól akik a gyári XT9-es ( verzió 2.0.0.0, és a write ASLLIB 5.0.61.0) szövegbevitelt használják, hogy náluk is lehet Slideit-hez hasonlóan kézhuzogatássak írni? 
 Nálam pont úgy megy ,mint a Slideit-ben!!
 Vagy ez azért van, mert 1xr már fent volt a Slideit és annak ellenére, hogy töröltem, valamiért benne maradt?!?5let? 
- 

rekid addikt 
- 

KuCu_155 tag Valaki egy angol-magyar illetve magyar- német szótárat tudna linkelni ha nem megoltható itt akkor privátba előre is köszönöm szépen ! 
- 

rekid addikt Nem tudom ki hogy van vele én most tanulok angolul, így elkezdtem olyan progikat keresni amivel tanulhatnék a telefonomon is. 
 Nagy meglepetésemre hallás utáni szövegértés gyakorlásra konkrét britishcouncil megoldás van. LinkHa valaki tud hasonlóan hasznos progit azt szivesen látnám.  
- 

#97544192 törölt tag Seek Droid [link] ha ellopják a telefont, be lehet mérni, riasztást lehet rá küldeni, zárolni, valamint formázni is lehet a telefont is és az sd kártyát is. kulcsfontosságú lehet, de remélem nem kell majd senkinek használnia  az elöbb teszteltem, tökéletesen működik! az elöbb teszteltem, tökéletesen működik!
- 

BalanceR addikt  
 Egy remek kis játék:
 Robot Unicorn attack
- 

#TOTTI őstag Tamagochi programot nem tud valaki google nem dob ki semmit pedig ideális lenne, mert futhatna a háttérben.. 
- 

hargimalac tag Üdv! Androidra van olyan progi, ami szűri a webtartalmakat? (Pl.:18+-os oldalakat) Kerestem de sehol sem találtam. A válaszokat előre is köszi! 
- 

fabicska tag válasz  vbalazs1234

üzenetére vbalazs1234

üzenetéreSzia. SwiFTP programot ajánlom. Asztali gép -> Wif Routerhez kábellel csatlakozva -> Wifi telefonon be, és simán ráküldi az adatot. Én is ezt/így használom. Nekem az lenne a kérdésem, hogy valaki tud-e olyan könyvolvasó programot, amely kezel .doc, .pdf, és .html formátumú szöveget, és ismeri a Magyar nyelvet. fabicska 
- 

vbalazs1234 tag LauncherPro (Plus 0.8.3) szokott néha olyat csinálni hogyha kilépek egy appból és éppen balra volt fordítva akkor visszafordítva a dock jobb oldalt függőlegesen jelenik meg, vagy fekvő módban a dock nem oldalt van hanem alul, széthúzva 
 nálatok is van ilyen bug?valaki tud mondani egy olyan appot amivel a telefon és PC között tudok fájlokat küldözgetni, net nélkül úgy hogy a PC-ben nincs wifi, szóval wifis router-en keresztül kéne megoldani 
- 

rumos14 nagyúr urak, elnézést ha nem 100%-ban ide való a kérdés: Garmin térképet tudom valahogy használni android alatt? úgy tudom, a jó öreg Garmin Mobile XT sajnos nem létezik erre az oprendszerre. 
- 

kmisi99 addikt valami mód van arra hogy wifin a gép képét kiküldjük telefonra? Vagy ahhoz már kevés a teló? 
- 

Z0C! őstag Hali! nincs meg valakinek a széles Typophone Clock? 
 feltúrtam a netet de csak azt a verziót találom ami a képernyőre van szabva... 
- 

kmisi99 addikt Nemrég új frissítés jött ki az angry birds hez elég érdekes jogosultságokat akar! 
 sms küldés fogadás meg ilyenek 
- 

kutkut addikt Sziasztok! Nem jöttök Modern Combat 2 multizni? Úgy most?  
 Kéne még pár ember egy 10 fős multihoz. Jelentkezni priviben. 
- 

Domxc senior tag Hello! valaki tud mondani egy Androidos Suite programot Macre? 
- 

deino csendes tag Graffiti for android, ezzel konkrétan betűket kell rajzolni. Az 8pen hasonló, de ott körbe-körbe kell húzni az ujjad, valamivel hatékonyabb megoldás, de szerintem a legjobb magyarul is tudó app a SlideIT , ez a kipróbálható verzió, amúgy fizetős. 
- 

djozsi senior tag Olyan program kéne, amivel úgy lehet SMS-t (vagy bármilyen szöveget) írni, hogy lerajzolom a betűket a képernyőre. 
 Tudom, nem valami hatékony megoldás, csak érdekességképp vadászok egy ilyen programra.
 Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három lett, maradhat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

milyen klienst használjak csevegésre?Köszi!
 milyen klienst használjak csevegésre?Köszi! 

Skype-ra gondolom külön app létezik..
 Skype-ra gondolom külön app létezik.. 

Nálam 2.2.1 van fent.
 Nálam 2.2.1 van fent.