- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Nem 100% android kérdésem lenne, de hátha....
Vannak ezek a Stock ( tőzsde ) figyelő, nézegető programok. Na ebbe hogyan írom be a magyar tőzsdét, a BUX indexet? Az istennek sem látja, akárhogy próbálom.
De ugyanígy pl a windows7-ben sem találtam meg.
SZóval, mi lehet a kódja? ( pl Dow Jones: INDEXDJX:.DJI ) -
r4z
nagyúr
válasz
kissandras20 #5796 üzenetére
Beautiful Widgets...?
Szerk: megelőztek
-
kezman
őstag
válasz
kissandras20 #5796 üzenetére
A Beautiful Wiget -et próbáld meg, én azt használom, dunántúli kisvárosban lakom de benne van próbálg ki,
-
kissandras20
aktív tag
Tudtok valami használható sense szerű widget órát?
Én fancy widget pro-t használok (galaxy s-en), de valami hihetetlen fos.
Nem frissíti rendesen az időt... -
butch3r
senior tag
válasz
petipetya #5740 üzenetére
bevan állítva, de rosszul fogalmaztam. szóval az kéne hoyg a telefon névjegyzékből felkerüljenek az adatok, képestül telszámostul, email címestül stb a gmail címjegyzékbe. elvielg leeht de vmiért mégsem sikerül hiába szinkronizálok gmaillel (névjegyzék szinkron be van pipálva)
-
deino
csendes tag
válasz
Leonardo91 #5791 üzenetére
Ha rootolva vagy, akkor a quick boot nevű app ilyen. Recoverybe is tud bootloni, rebootot is tud. Ha minden igaz, még widgetet is tud, de ebben nem vagyok biztos.
-
Leonardo91
őstag
Létezik olyan progi amivel ki tudom kapcsolni a telefont? tehát nem kell megnyomnom az oldalsó gombot
-
Inarus
addikt
LaucherPro-n és sem probáltam. Nekem Zeam Launcher-en működött.
-
-B-
senior tag
Használja valaki a Facez nevü widgetet?
Nálam valamiért nem akar müködni. Nem lehet frissíteni, csak egy üres widgetet rak ki a képernyőre.
Esetleg létezik valami hasonló FB widget? -
ThorsHUN
őstag
Ave!
Nem tudtok ajanlani olyan billentyuzetet a telora, ami annyibol magyar, hogy a qwerty helyett qwertz van? Probaltam az anysoftot ami tulzsufolt nekem es logikatlan a felepitese, szoval az sem voltaz igazi. -
BalanceR
addikt
Egy kis játékajánló :
Squibble v1.0
Remek hangulatos kis játék, nagyon jó zenével, és 2D grafikával ...
A játékban egy zöld kis vizi-bizbaszt (plankton/medúza/moszat) irányítunk, aki a két csápjával "tarzanozik" a tereptárgyakon...
A cél: meglógni a gonosz tudós tengerparti kastélyából, és visszamenni a tengerbe...
Ellenségeink: a gravitáció, bogarak, patkányok, kiömlött vegyszerek....
Videó a játékmenetrőlLetölthető a zinternetről...
-
DeFranco
nagyúr
-
NoMagix
addikt
Skacok, telepítettem a GO SMS progit, hogyan kell alapértelmezettnek beállítani?
Bocsánat a kérdésekért, szerintem még sokat fogok nyúzni mindenkit! -
VGR
tag
Tudtok olyan programot mondani amivel tudok videochat-elni (az előlapi kamerát használva) ?
-
axis211
csendes tag
-
VD
őstag
Aki szereti a HTC Sense féle teljes kijelzös informatív widgeteket (facebook,twitter,naptár,üzenetek) az próbálja ki a Colorize Widget-et. Marketen fent van, ingyenes. Minimálisan témázható is. Persze csak olyan launcherrel müködik, ami támogatja scrollozható widgeteket.
-
petipetya
nagyúr
válasz
NoMagix #5753 üzenetére
Menj bele a beállítások / beviteli és nyelv menübe, majd pipáld be azt a szemétláda anysoftkeyboard-ot. Azon belül pipáld be a tetves magyar 4 soros gwerty-t. Végül menj egy szövegbeviteli mezőre, bökj rá egyszer majd még egyszer, aztán bökj rá hosszan és válaszd ki a listából azt a rohadék anysoftkeyboard-ot.
-
NoMagix
addikt
Hogy a bü...pi...kell ezt a r...dt anysoft billentyűt bekapcsolni?
Nem kellett volna felajánlani akkor, amikor írni szeretnék pl. egy sms-t? -
kezman
őstag
válasz
petipetya #5743 üzenetére
!!petipetya!!
Kösz, azt hiszem meg oldottam, névjegyzék>>beállítások>>csoportok megjelenítése>>megjelenített névjegyek>> és itt kipipáltam az összeset, remélem erre gondoltál, egyébként lenne még egy kérdésem, ha úgy szinkronizálom Google fiókból akkor miért tűnik el időnként, wifit használok, ha nincs wifi ugyebár nem tud szinkronizálni, és néha ilyenkor eltűnik az összes kontakt??
-
NoMagix
addikt
Köszi fiúk!
petipetya
delbarta
-
delbarta
senior tag
-
bok92
addikt
válasz
NoMagix #5744 üzenetére
Hello!Én nagyon ajánlom a SlideIt keyboard-ot.Ez e legjobb szerintem.Igaz,hogy fizetős,de megéri.Még előtte próbáltam az Anysoftkeyboard-ot,ami szintén nagyon jó.Ez ingyenes,ellenben a SlideIt-nek is van ingyenes változata(de az csak meghatározott ideig működik csak).Ja és mind kettőhöz van magyar szótár támogatás is.Appbrain-en fent van mind2
-
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Kérek valakit modja meg merre lehet beszerezni egy JÓ billentyűzetet. Akár magyart!
A marketen nem találtam csak a sisoft-os bővitést!
Behalok a gyáritól!
Kicsit szenvedéses és lassú az ékezetes betük előcsalogatása a symbianos megoldás után.Köszönöm!
-
kezman
őstag
Üdv, szóval mégegyszer, hogy lehet spicán átmásolni a sim számokat a telefonra??? Importálom, elvileg át is tette de nem tudom megjeleníteni, Kösz a válaszokat
-
petipetya
nagyúr
válasz
DeFranco #5737 üzenetére
1. Töltsd le a Vulnerable Recovery-t innen.
2. Csomagold ki és másold be az sd gyökerébe a OpenRecovery-3_3 mappa tartalmát: OpenRecovery mappa és update.zip
3. Kapcsold ki majd kapcsold be a telefont úgy, hogy nyomva tartod az X + bekapcsoló gombot 3 mp-ig.
4. Hangerő fel és kamera gombot nyomd be.
5. Menj rá az apply sdcard:update.zip menüre.
6. Végezd el a wipe dalvik cache + wipe cache partition parancsokat.
7. Keresd meg a nandroid menüt, és ott válaszd ki a backup all-t.Visszaállítás később a restore all menüponttal történik.
-
butch3r
senior tag
sziasztok.
előre si elnézést ha már megodlott problémára kérdezek rá, rákerestem a fórumban de nem taáltam meg a megodlást.
android 2.2, legfrisebb gmail kliens (5perce frissítve) mit tegyek hogy a névjegyeket, lehetőleg fotókkal, telefonszámmal stb szinkronizálja a gmailben található címjegyzékkel? tudom hogy leehtséges de vmiért nem akar siekrülni.
login, pwd gmailhez beállítva, és 10 contactot szinkronozált is, de nem jöttem még rá miylen elv alapján, sokkal több ismerősmnek van gmailben meg a címe, és van olyan is akit szinronizált akinek pont nincs meg, mégis felvette nevét és telszámát.
köszi
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Létezik valami megoldás arra, hogy a telefonomon (Galaxy 3) levő gyári firmware-t valahogy lementsem? Fw csere előtt szeretném, ha el tudnám tenni az eredetit vész esetére.
-
xxman
senior tag
jah és annyi hogy nem tudtok egy olyan task managert mint a galaxy s en? az lenne a legjobb ha azon a lehúzható vackon lenne. meg hely felszabadítás is jó lenne (kevés a ram).
jah és mégvalami a nexus one rampeden kivűl van valami minimál igényű live wallpaperetek?
és hogy pulse-ra a legjobb az FLB ROM? és egyáltalán az mit módosít? mire jó az? bocs a kérdésekért de nagyon kezdő vagyok (2napja a témában) -
xxman
senior tag
Üdv tudtok javasolni egy olyan billentyűzetet ami olyan mint az ipodos?
-
kezman
őstag
Üdv, Galaxy Spicám van, ma fogta magát és elfelejtette a kontaktokat, mivel nincs net előfizetésem nem tudtam munka közbe szinkronizálni, a sim-ről pedig nem volt hajlandó importálni, vagyis importálta csak nem jelenítette meg, most értem haza, szinkronizáltam a gogle fiokkal, minden ok, valaki már tapasztalt ilyet, mitől lehet, és hogy tudom a sim számokat át menteni a telefonra, esetleg valami program??? Megköszönném a hasznos észrevételeket, kösz!
-
Maxtreme
addikt
-
kristof83
aktív tag
X10-esem van és egy két gyári programnak csúnya kék hátere van (pl.: beállitások, ébresztő, naptár, stb..).
Van lehetőség ezeknek a hátterét lecserélni valamilyen app-al?
Illetve fennt a térerőnél lévő sáv is kék, azt is lehet variálni valamivel?
Köszönöm! -
espista
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #5679 üzenetére
Amennyire egy rookie-nak szüksége van rá, annyira pontos. Kb 0,1 mp, de a leírásában ott van pontosan.
-
legiaap
félisten
A Google Translate-hoz töltöttem le kiegészítőket a Marketről.
A progi menüje->Text-to-speech rész alatt lévő SVOX Voice Data és a Text-to-speech Extended részre kilekkeltem rá. Aztán mikor lejött és feltelepült, Az elsőre szürkén kiírta Installed, míg a másiknál Konfigurálni kell.
Viszont ha arra rákattintok, és az előjövő menüben bármit állítani akarok. Megfagy a gépem és csak az aksi ki/be segít.
Ilyennel találkozott már valaki?
Amennyiben mi lehet a gond? -
Kakumix
senior tag
Passz, ezek szerint nincs benne minden android-ban? Én erre (kép, youtube 3:50-től) gondolok, nem hiszem, hogy a market-en fent lenne, ha kell fel tudom tölteni valahova az apk-t.
ui.: inkább fel is töltöttem link
Android eredeti lejátszója tud mappát lejátszani. További info
-
Z0C!
őstag
melyik mappából vegye a számokat.
nekem pl van egy Mp3 mappa. itt vannak a zenék.
kiválasztom a mixzingbe hogy ezt a mappát játsza, és teszi a dolgát.ha a kérdező arra gondol hogy a notification mappában van a Las Ketchup album a Music mappában Dévényi Tibibácsi albuma valamint az Mp3ban Kozsó albuma és ezekből csak 1-1 számokat válasszon ki és játszon arra nemtudok választ adni
-
kenny123
addikt
Hali!
Bocsi a kérdésért, még valahol láttam, hogyha egy telefon nincs wifi közelben, és egyáltalán nincs fájlkezelő a telefonon, akkor memóriakártyáról úgy lehet telepíteni, hogy browserbe beírjuk az elérési utat a .apk fájlhoz.
Valaki mondana nekem egy alap elérési utat, illetve csak az írásmódjában nem vagyok biztos.
Köszi -
Szafi77
tag
válasz
Cyberbeni #5702 üzenetére
ez a Go Launcher nagyon rendben van ... mindent tud amit a fizetősök ...
-
Thomas16
tag
Helló!
Tud nekem ajánlani valaki olyan zenelejátszót, amiben be tudom állítani, hogy melyik mappából vegye a számokat?
-
kristof83
aktív tag
Sikerült beállítani a netet.
Köszönöm! -
vendingo
veterán
válasz
kristof83 #5706 üzenetére
http://tweakker.com/
Én mindig minden telefonomon ezen keresztül állítom be a netet, mms-t, meg mindent. Kitöltöd, telefonszám, készülék típusa, szolgáltató, és kapsz egy konfigurációs üzenetet, amit csak el kell menteni. -
schmo07
tag
rdi,
Bocsi, akartam reagálni, csak elúsztam, aztán elfelejtettem. Szóval az a baj, hogy a business calendar maga nem tetszik - már hogy a Jorte sokkal szimpatikusabb, nem akarnám a Businessre lecserélni, csak egy plusz képernyőre kirakható widgetet szerettem volna. Közben kaptam Pure cal-t, ami igazából tényleg csak widget, szóval megtarthatom a Jorte-t mellette. Ez így most úgy tünik, jó megoldás lesz.Kristóf,
Jegyzetnek én a ColorNote-ot használom. Nagyon szeretem !!! -
doc
nagyúr
válasz
Cyberbeni #5702 üzenetére
bazzeg itt valami quantumosszefonodas van koztunk
kb. fel perce olvastam pont rola ittaz elobb meg a rootolt telefonon remount helyfelszabaditas vegett
gyanus vagy Te nekem
lehet hogy Te en vagyok? el kene menni kivizsgaltatni magam skizofrenia-gyanuval
(vagy kivizsgaltatni Teged? minket? nehez dolog a skizo-nyelvtan)
-
Cyberbeni
addikt
GO launcher - cikk alapján jól néz ki, majd holnap kipróbálom, de ma tanulnom kéne (tudom, ahoz képest sokat kommentelek)
Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest