- Milyen TV-t vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #6938 üzenetére
RootRulez,
A K-9 elméletileg tud ilyet. Már hogy csak beállitott méretig tölti le a levelet, a nagyobbaknál meg eldöntheted, hogy letöltse vagy sem. Viszont... ez valamiért a freemailre nem müködik. A gmail-re megy pop3 beállitással is, imappal is, de a freemailnél nem (ott letölti minden áron)
Amúgy jó kis program, több cimet tud kezelni egyszerre, be lehet állitani, hogy milyen gyakran szinkronizáljon, stb... -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #6938 üzenetére
Na, azt még nem tudom, nem mélyedtem bele annyira, csak azért próbáltam ki, mert kiváncsi voltam hogy tényleg nem megy-e, avagy de
Holnap azért utánanézek (lehet hogy van vmi pop peeper féle dolog is droidra, - én is ezt használom pc-n -, az lenne a tuti), mert nekem is van 2 freemail-es címem, meg egy gugli-s, úgyhogy ez nekem is hasznos lenne.
Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest