Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Mostanában melyik a legjobb könyvolvasó? Én Aldiko-t használok, de nemrég megkapta a 2.0-ás verziós frissítést és azóta lassult is és nem is lehet annyi dolgot beállítani(pl kivették a lapozás sebességét, a dőlt/félkövér betűstílust). Ettől van jobb? Láttam hogy van amazon féle meg mindenféle, de nincs kedvem kipróbálni őket. A lehető leggyorsabban működő kellene, sok beállítással, mint betűméret/stílus/fajta, színek, epubot és pdf-et is ismerje.
-
#TOTTI
őstag
válasz
PowerBuldog #6394 üzenetére
Hálózaton keresztül megy a Gmote, még a képernyőt is használhatod tapipadnak..
és a kétt kattintást is érzékeli.
-
robyg
senior tag
Üdv skacok egy olyan kérdésem lenne,hogy nem tudtok egy olyan android progit ami a betűméretet változtatja nagyobbra?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
PowerBuldog #6394 üzenetére
premotedroid erre való, bár nekem bt-on nem sikerült működésre bírnom, csak wifin
-
PowerBuldog
veterán
Tud valaki programot amivel BT-n keresztül tudom a számítógépet irányítani? Akár az egér kurzort is.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
vbalazs1234 #6392 üzenetére
-
vbalazs1234
tag
Másodperces óra widgetet tud valaki mondani?
LP-nál(Plus 0.8.3) elforgatás után a dock ikonjai tök más helyen vannak és csak el-visszaforgatás után áll vissza a helyére, másnál is vannak ilyen bugok vagy csak én fogtam ki? -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #6363 üzenetére
Én sosem próbáltam. A Google Translate-et kell feltenni, és elvileg azzal megy. De "persze" csak angolul és spanyolul ért.
-
Toroco
csendes tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Sikerült a plusz oldalak létrehozása.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresnék, ami egy beállított időponttól kezdve számolja az eltelt napokat,órákat és esetleg widget is van hozzá! -
janes74
senior tag
A Power amp-nál találkozott már valaki a:Too many failed files,playing will stop now. üzenettel?Nekem naponta dobálja néhény szám meghallgatása után,és csak a teló újraindítása segít.Idegesítő,mert amúgy nagyon bejön.Végre nem kellett feloldanom a kijelzőt a váltás,pause miatt.+EQ.
Látom már másnak is volt ilyen baja,csak most olvastam vissza.Mi a megoldás???
-
dr_ace
aktív tag
válasz
Nundee K. #6385 üzenetére
lehet, hogy tényleg ez volt a probléma, a névjegyek szinkronizációja be lehetett akadva, piros felkiáltójel volt mellette. sikerült valahogy eltüntetni, remélem nem lesz vele gond többet. és azt is remélem, hogy tényleg ez volt a gond, és mostantól nem fog olyan gyorsan merülni a teló, köszi a segítséget
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Maxtreme #6374 üzenetére
Pont tegnap kezdte
Egyszer csak megállt a lejátszás. Na mondom lemerült? De nem, ugyan ez a hibaüzenet, és bármely más albumnál is. Nálam csak a telefon restart segített. Mondom csak egyszer fordult elő velem, de ha így lesz nem leszünk barátok a POWER AMPal, pedig jó kis lejátszó, sajnálnám....
Újraraktad?
-
silvergod
őstag
Másnál is olyan az új market,a főoldalt bedobja ,de ha kategóriára megyek nálam üres minden. ?
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani olyan alkalmazást ami rendbe teszi a háttértárat? Arra gondolok hogy ha feltelepítek egy programot, majd nem nem tetszik és uninstall, akkor nem nő vissza a memória, vagy nem teljes mértékben. Szép lassan csökken folyamatosan az elérhető mem mérete ahogy kipróbálok 1-1 app-ot. Borzasztóan idegesít.
ui.: Hero-n és Defy-n is ugyan ez a helyzet...
-
Toroco
csendes tag
Hali srácok!
Három napja van ilyen okoska telefonom, nagyon jó. Szinte le sem tettem azóta. Samsung Spica-t vettem.
Most viszont bele futottam abba a problémába, hogy kéne egy flashplayer, de sajna csak olyat találtam, ami külön fájlok működtetésére van. Nincs olyan belőle android market-en, ami a böngészőbe beépül, és megnyitja a flashes oldalakat?Meg egy másik kérdés:
Az alap képerőn egy egy oldalt lehet csúsztatni jobbra meg balra, ez ugye három. De volt már olyan teló a kezemben ami 5 oldallal működött, csak nem tudom milyen volt már. Fel lehet bővíteni 5 oldalasra valahogy, vagy mitől függ ez. Ha jól vettem ki az adatokból, akkor 2.1es androidal kaptam a telefont.Köszi előre is!
-
Joshi
titán
Az Alarm Clock Plus-ból létezik magyar nyelvű verzió? Ha nem akkor van hasonló progi ami tudja ugyan azt amit az Alarm Clock de magyar nyelvű?
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Remelem talalok itt hozza erto kollegat,aki tud nekem segite app programozasba.
Egy ilyen programom lenne:
public class MainActivity extends Activity implements View.OnClickListener
{
@Override
//Chronometer stopper = (Chronometer) findViewById(R.id.stopper);
public void onCreate(Bundle savedInstanceState)
{
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.main);
Button start = (Button) findViewById(R.id.start);
start.setOnClickListener(this);
}
public void onClick(Bundle savedInstanceState)
{
Chronometer stopper = (Chronometer) findViewById(R.id.stopper);
stopper.start();
}
@Override
public void onClick(View v)
{
stopper.start();
}
public void onCreate1(Bundle savedInstanceState)
{
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.main);
Button stop = (Button) findViewById(R.id.stop);
stop.setOnClickListener(this);
}
public void onClick1(Bundle savedInstanceState)
{
stopper.stop();
}
public void onClick1(View v)
{
stopper.stop();
}
Az a problemam vele hogy,a start gombal elinditja a szamlalot,de a stop gombal nemakarja leallitani.Hogy tudnam orvosolni ezt a problemat?Gondoltam ra hogy siman a classba felveszem a Chronometer stopper = (Chronometer) findViewById(R.id.stopper); -t,de azzal a variacioval lefagyott az app.Elore is koszonom a segitseget!
-
helixP
nagyúr
Közvélemény kutatás-szinten: ki milyen böngészőt használ?
-
dr_ace
aktív tag
válasz
Nundee K. #6362 üzenetére
köszi, jó a tipp, csak nemtom pontosan mit kell kikapcsolni.
beállításokban az 'fiókok és szinkronizáció' menüpontban a következők vannak nekem:
adatkommunikáció a háttérben: bepipálva
auto-sync: nincs bepipálvameg ott van a google accountom, és az van aláírva hogy 'Szink. KIKAPCSOLVA'
nem így kéne lennie?
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #6355 üzenetére
Köszi, igen én is olvastam erről, és ha még elég rossz százalékban is ismeri fel a hangot, szívesen kipróbálnám. Csak nem tudom hogy kell ezt a szolgáltatást feltenni az alap szótár mellé. Tudnál segíteni? Ha szöveget beírok azt már elmondja, csak még az elmondott szöveget nem tudja felismerni, nem jelenik meg a kis mikrofon ikon.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Szeretném ROM csere nélkül megváltoztatni a ZTE Blade telefonom kinézetét de nem tudom hogy honnan és mit kellene letöltenem. Régebbi telefonokon ezt Témának hívták nem tudom hogy androidnál ezt minek nevezik. Valami ilyesmire gondoltam.
-
ViTaZi
aktív tag
Nálam teljesen jól müködik nincs vele semmi gond.
-
fa4hu
őstag
Nem tudja valaki, az ADW-ben hogyan lehet beállítani a képernyőre kerülő ikonok feliratának színét, hátterét? Előre is köszi!
-
dr_ace
aktív tag
válasz
hurrikan #6354 üzenetére
köszi a választ, de mindenhol csak azt olvastam, hogy ne használjunk task killert, és nem is nagyon hajlok rá. nekem elég lenne, ha ki tudnám deríteni hogy mi zabálja az akksit, aztán uninstallálom a francba. sztem 1 (vagy esetleg 2) konkrét appról lehet szó, mert korábban sokkal tovább bírta az akksi.
-
Maxtreme
addikt
PowerAmp userek segítségét kérném.
Nálatok nem szokott a fent említett program ilyet művelni?
Kb 2 hete kezdte el, de most már egyre gyakrabban. 10-15 számot problémamentesen lejátszik, aztán ezt az üzit dobja. Innentől csak az segít ha kilövöm a memóriából, majd újra elindítom. De pár zeneszám után ismét visít.
Mi a fenétől lehet ez?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #6345 üzenetére
Jó lenne, ha lenne ilyen... De erre még egy kicsit várni kell, főleg, ha a magyar nyelvről van szó.
Jelenleg itt tart a tudomány:
http://www.telefonguru.hu/hir/Google_fordito_a_mobilodon_2011-1-14 -
hurrikan
addikt
1. Watchdog-ot tedd fel
2. tedd fel az Advenced Task Killert és a következőképp állítsd be:Auto Start: pipáld be
Show Notifaction: ha aztakarod hogy fent kintlegyen az ikonja pipáld, ha nem akarod akkor ne pipáld, ez rajtad áll.
Auto kill level: Állítsd Safe-ra
Auto kill Frequency: When Screen Off-ra állítsd
Security Level: Medium legyen jelölve
Amiket nem soroltam azokon ne állíts.
Az egésznek a lényege, hogy takarítja a RAM-odat, bezárja a rosszul bezáródott programokat, vagy amik feleslegesen futnak. A felsoroltakat pedig azért kell Ignore listára tenni, hogy azokat sose zárja be. A felsoroltak közül minden olyat tegyél Ignore listára aminél nem akarod hogy bezárja. Ilyen pl az adatforgalom számlálód, hiszen ha bezárja nem tud számolni. -
engine88
aktív tag
Mondtok egy OFFLINE GPS progit? (nincs mobilnetem)
Aminek a teljes verzióját ingyenes le lehet tölteni valahonnan?
-
dr_ace
aktív tag
szevasztok, nem konkrét app-ról van szó hanem általános segítséget kérnék.
hogyan tudom kideríteni, hogy mi nyírja ki az akksimat? a beállításokon belül az akkumulátorhasználatot néztem, de abból nem derült ki.
este lefekvés előtt vettem le a töltőről a telefont, 100%-os töltöttség, és mikor felkeltem 40%-on volt. éjjel wifi/bluetooth/gps/3g kikapcsolva, elvileg semmit nem csinált a telefon csak aludt.
az elmúlt 1-2 napban csak a 3g watchdogot és az apndroidot telepítettem, ezek közül valamelyik merítheti ilyen drasztikus mértékben?
amúgy ZTE blade gyári T-s 2.1 rommalköszi előre is ha vkinek van tippje
-
akos727
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan progi kéne amivel standby-ból való felkeltès utàn nem írja az idöt a telefon, mert olyan live wallpapert használok ami konkrètan egy óra. Van valami megoldàs erre? -
bok92
addikt
Üdv!
Lenne egy kis problémám.Miért van az, hogy a beállított téma a Go sms-nél, vagy akár a Handcent-nél is visszaállítódik az alap témára, miután kikapcsolódik a képernyő.Eddig nem volt semmi gond, de a napokban kezdett el így hülyéskedni.Újratelepítettem már, restart, de semmi.Egyéb ötlet?
-
gubacsino
aktív tag
válasz
KuCu_155 #6314 üzenetére
És tényleg igaz, csak szöveges tartalommal! Bár nálam nem müködik
Lehet azért mert "-netstart" SMSt anno elküldtem mielöt lesz 80ezres számlám
Pedig minden más engedélyezve van, viszont így ez is csak beetetés gyanús... hátha úgyfelejted, az adatszinkronizáció meg hagy szipókázza a pénzecskét, kösz de így nem ..pedig elsőre örültem. (persze APNdroid, de akkor meg minek)
Azért köszönöm az infot!!! -
l33tus
csendes tag
Atya ég, ember! Milyen app? Milyen telefon? Hányas android? Főzött, vagy eredeti rom? Marketről vagy .apk-ból? Mit ír ki? Egyáltalán melyik bolygó? stb stb...
Ha nem veszed a fáradtságot, hogy egyáltalán normálisan tedd fel a kérdést, akkor miért várod el, hogy bárki megerőltesse magát, hogy segítsen?
-
atillaahun
veterán
Üdv, egy hosszabb külföldi út előtt állok, tudnátok mondani egy spanyol-angol-magyar (oda-vissza fordító) offline szótár programot? Ha még beszélni is tudna az lenne az igazi. A google translater teljesen megfelelne, csak nem tudom hogy lehet ráhegeszteni a szótárakat a telefonomra belőle.
-
petipetya
nagyúr
Én úgy csináltam, hogy mindent engedélyeztem, aztán kiszedtem azokat amelyehez nem kell net (pl. sms alkalmazás stb.). Utána szépen egyenként szedtem ki a pipát mindenhonnan, amíg csak az kapott netet amihez én akartam.
Persze csak kísérletképpen néztem meg, mert nem használom.
-
MALK
tag
Sziasztok,
érdekelne hogy van e olyan app amivel youtube ról tudok letölteni. hang érdekelne de ha videót tölt az se baj. ismer valaki ilyet? -
RAiN91
őstag
válasz
hodostamas #6334 üzenetére
nálam is már, de még mindig nem jó
de majd csak összejön valahogy.
-
gpek
tag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy tudtok-e valami megoldást arra nézve, hogyan lehet két Androidos fon között nagyobb file-okat átküldeni. Kékfog persze nem játszik valami féle wifis hotspotot kéne csinálni de nem találtam rá jó alternatívát. Net nélkül szeretném megoldani. Hasonlót keresnék mint a BUMP csak ahhoz net kell. ötlet?
-
ferke72
aktív tag
Érdeklődnék van olyan topik ahol nagy vonalakban lehet olvasni a friss appokról mit érdemes felrakni?Főleg magyarul
-
RAiN91
őstag
válasz
hodostamas #6326 üzenetére
folymatosan van net, noti bárban is kiírja, hogy 3G, HSDPA... de csak akkor zöldek a nyilak, ha frissítem.
na most a droid wallban letiltottam mindent, kivéve a gmail-t, és az e-mail-t. akkor ez kavarhat be. mit kéne, hogy engedélyezzek még? -
deino
csendes tag
Ha már úgyis szó van róla, íme egy írásom a Market etikettről. Remélem nem túlságosan off
-
RAiN91
őstag
Melyik az az app, amiben be lehet állítani, hogy megadott időközönként, jelen esetben fél óránként frissítse a gmail-t?
És a gmail ezt milyen időközönként teszi, vagy nekem kell frissíteni? (be van kapcsolva az auto sync, ha ez lenne az, de nem kapom meg egyből a leveleket a gmail app-ban, kézzel kell frissíteni) -
-B-
senior tag
válasz
hodostamas #6321 üzenetére
Megelőztél, most akartam linkelni, csak elég nehézkesen ment a bejelentkezés.
-
hodostamas
addikt
Van új webes android market.
Egész jó lett, és ami a legjobb, végre a PC-ről is tudunk egyszerűen progit telepíteni a telefonra! Mint ahogy a appbrain megoldotta a fastweb installert
Azt hiszem respect a Google-nak ezért. -
Nova96
őstag
Üdv van két apk hibába teszem fel telefonra nem akarja telepíteni valakinek valami ötlet?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Angry Birdsben hogyan lehet azt az aranytojást megszerezni amiben egy rakéta van?S mit kell tenni a második oldalon feljebb jobbra található pályán,hogy megkapjam rá a csillagot?Az összes páya és az összes tojás megvan már.Minden pálya 3 csillagos.De erre még nem jöttem rá.Fontos lenne.
Előre is köszi. -
KuCu_155
tag
Ide is berakom hátha érdekel valakit !
Akit érdekel az ingyenes facebook androidra:
Beállítások-Vezetés nélküli és hálózat-Mobilhálózat-Hozzáférési pontok- Itt kell egy újat csinálni ezekkel a beállításokkal:
Név : T-MobileWap
Apn:internetapndroid
Proxy: 212.051.126.002
Port- nem kell
Felhasználónév: wap
Jelszó: Wap ( a nagy betűre figyeljünk oda ! )
Szerver: 212.051.126.002
MMS beállítások nem kellenek
Mcc:216
Mnc:30
Hitelesítés típusaap
Hozzáférési pont típusa: Internet
Megnyitod az internetet és kezdő oldalnak a http://0.facebook.com beállítod !Kellemes facebookozást
egész délután erre kerestem a megoldást
Használjátok egészséggel -
doc
nagyúr
válasz
hurrikan #6306 üzenetére
valami jofajta FM radio app engem is erdekelne, felveteli lehetoseg pirospont
olyan kene, ami RDS segitsegevel koveti a frekvenciat, vagyis ha elindulok mondjuk Szombathelyrol Class FM-et hallgatva, akkor egeszen Nyiregyhazaig az szol egyfolytaban anelkul, hogy kezzel kene allitgatnom -
hurrikan
addikt
válasz
hodostamas #6311 üzenetére
erre gondolsz?
[link]vagy milyen gyári manager? olyat nem találok...
-
hurrikan
addikt
válasz
hodostamas #6309 üzenetére
Nem megy úgy.
bent van az ezközök közt, "párosítva de nem csatlakoztatva"
csatlakoztatni meg nem is lehet csak küldni rá meg fogadni róla ennyi. Nekem három droidom van de minden így van. -
engine88
aktív tag
De jó hogy idetaláltam, app fan vagyok
-
Saccco
nagyúr
Variációk egy témára:
Ha jól tudom a Hyper Jumpot az iphoneos Mega Jumpról másolták anno. Decemberben viszont megjelent a Mega Jump androidra is.
A Hyper Jump személyes kedvenc.
-
hurrikan
addikt
válasz
petipetya #6305 üzenetére
Sziasztok!
Két alkalmazás felkutatásában kérném a segítségeteket!
1.Egy olyan FM Rádió program, ami nem internetes, de lehet vele rögzíteni a zenéket.
2. Egy olyan Bluetooth program, ami a zenét Bluetooth-on át átjátsza pl számítógépre vagy másik telefonra. JAVA-s telefonokban ez ugye alap, Androidra nem leltem még meg ezt az alkalmazást?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
petipetya
nagyúr
Igen, magam is használom a
Picasa Tool Pro-t.
-
szige
tag
Hello, tud valaki olyan app-ot, amivel picasa-ra lehet feltolteni kepeket, de ki lehet valasztani azt is, melyik albumba toltse? A Blur ilyet nem tud, mindig uj albumot csinal.
Elore is koszonom! -
zeorsdfd
senior tag
-
NoMagix
addikt
Az első hsz-ban említett Sartup auditor jól működik?
Használja valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vicces videók
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fűnyíró topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged