- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
hali.
olyan appot nem tudtok, hogy: itthon wifi routerrel osztom a netet és hogy a gépen megosztott mappákat lássam telón hálón kereszült? vagy vmi ilyesmi
-
Pubszon
veterán
Műsorújság
by Magyar Telekom Nyrt. -
Zirowe
nagyúr
Amugy rendes magyar tv musor app nincs? (nem widget, mert abbol talaltam egyet, hanem tenyleges appot keresek, ami nem csak a home feluletre kirakva mukodik)
Olvastam, h Tnek volt vmi epg appja, de nem talalom marketben.. -
noxon
őstag
www.android.com/ android market-en én se találtam letöltésre lehetőséget.
-
noxon
őstag
Hello!
Tudtok mondani megbízható oldalt ahonnét android progikat lehet letölteni telóhoz ingyen? -
Nordik
őstag
Mit jelent az az opció 3G Watchdog-ba, hogy "Auto-reenable 3G when usage back under limit"?
Jól értelmezem, hogy visszakapcsolja a netet ha letelik az 1 hónapos limit? Persze ha idő előtt elfogyasztom a havi forgalmam és lekell lőnie... -
VD
őstag
Van már használható verzió Angry Birds-ből 240X320-as felbontásra?
(Voda845 és X10 mini-re kellene)
-
Rickazoid
addikt
Van olyan terminal emulátor, aminél a D-Pad úgy működik, mint a kurzorbillentyűk, vagyis jobbra-balra viszi a kurzort a parancs szövegében, illetve fel-le az előzőleg kiadott parancsok közt lehet navigálni? Eddig amiket próbáltam, lényegében mindnek Terminal Emulator a neve, illetve a Better Terminal Emulator, mind csak annyit írt ki, hogy ^[[A ... ^[[D, vagy egyéb, de hasonló karaktereket, minden gombnál egy adottat.
-
Én is a 3G Watchdogot használtam, de nem ajánlom! Nekem hónap utolsó napján van mindig számlazárásom! Beállítottam neki mindent, faszán mérte, csakhogy...
Mikor elértem kb a 18MB-ot, kaptam egy SMS-t a T-Mobiletól, hogy 40MB-nál járok. Szóval mivan??? Vagy ez mér szarul, vagy a TréMobil buziskodik... -
killipoly
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb program a telefon memoriajan tarolt adatok backupolasara?
Nagyon keves a helyem, amit lehet mar athelyeztem az sd-re, de szerintem tele van szarral igy egy resetelest gondoltam a legjobbnak..majd visszamasolnam a fontos dolgokat..
App2sd szerint 19.35mb-om van a 147.62bol, ami igencsak keves..
ha mar volt ilyen kerdes ne lojjetek le
Koszi elore is!(Desire 2.2)
-
MartOOn
addikt
mi a gány van a markettel mostanában??? úgy sz@r ahogy van!
-
rol33
aktív tag
olyasmi progit keresek, amivel meg lehetne nézni hogy némelyik program mennyi adatforgalmat generál.létezhet ilyen?
-
5150head
senior tag
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy ha én az apbrain oldalon csinálok egy saját listát, h milyen appokat szeretnék majd később feltenni, ezt a listát hol találom meg a telón az AppBrain alkalmazáson belül? Kerestem már mindenhol, de nincs meg. Válaszokat előre is köszi!
-
szente
addikt
hali
olyan problemam van,hogy az autos kihangositomat(nokia ck-7w),minden csatlakozasnal parositanom kell a telefonommal(pulse,android 2.1)nem lehet ezt megoldani akar kulso progranmal,hogy automatikusan csatlakozzon,ha bekapcsolom a bluetooth-t?
-
chuck91
tag
Sziasztok
Létezik olyan videó lejátszó ami kezeli a feliratokat és az ékezetes betüket is megjeleniti. Rock. Playert használom de az ékezetes betük
helyett valam jelet ir ki. -
Hippo
aktív tag
Hardware reset hol van a telefonon?
Az a helyzet, hogy a legutóbbi telepítésem után a telóm szoftvere meghalt kb...
Ezt írja ki:
A(z) Főoldal képernyő alkalmazás com.sonyericsson.homescreen folyamat nem várt módon leállt. Próbálkozzon újból.
Szóval, remélem nem öltem meg végleg a telóm. Hiába indítom újra, betöltés után egyből ez fogad.. még le se tudnám így törölni a legutóbb feltelepített progit.
Help! -
Nordik
őstag
Call Meter NG-vel ha kivetelek koze teszek egy szamot akkor a hivasidejet annak is szamolja? Nekem pont az lenne a lenyeg, hogy a hivasidoket ne szamolja. De ha jol ertelmezem a programot erre nincs lehetoseg.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Hogy tudja a telefon írásvédetté tenni az sd karit? a múltkor beletettem egy zsír újjat. Most kivettem,hgoy ráteszek egy új rom fájlt, de azt mondja írásvédett.
semmit nem engedett rá. Most egy másik sd segítségével feltettem egy új rom-ot és a telefont rádugtam adatátvitelt választva a gépre,hogy az sd-re tegyek ezt azt és még mindig azt mondja,hogy írásvédett.
Ötlet rá?
-
Coyote01
tag
Hi!
A gmail-es fiókomban csináltam egy pár almappát, amibe átrakja a szám.gépes levelező progi (thunderbird) az adott emberektől jött email-eket. De az a baj, hogy ezeket az új maileket nem mutatja a telón a gmail-es kliens, csak ha direktbe bemegyek a mappák részbe. Ezzel csak az a baj, hogy pont ezeket a maileket lenne fontos látnom ha jönnek. Van valakinek esetleg erre valami ötlete, hogyan lehetne megoldani, hogy mégis mutassa ezeket is?
Update: Megvan, nem szóltam
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Ha alapjában véve Symbiános vagyok, de nagyon izgat az Android, akkor hogy lehetne összefoglalni az előnyöket, hátrányokat?
Gondolom erről volt már hsz.
Meg tudja valaki adni, hogy merre nézzek utána, melyik hsz. amelyik jó összefoglaló.
Előre is köszi
Üdv
-
erikke17
őstag
Accu Weather Quckról valakinek valamit tapasztalat? Vagy ti milyen időjárás widgetet használtok?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #4142 üzenetére
Ha van, akkor valószínűleg SDK segítségével. Engem olyan érdekelne, hogy videót lehet-e készíteni a működésről használat közben? Mint a képlopás, csak itt nagyon sok kép egymás után.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Van mód a kijelző képének teljes képernyőn történő megjelenítésére szgépen. ;htc lengend(2.1) és windows 7 esetén?
ez esetben működőképes marad a giroszkóp? -
Mr.Csizmás
titán
[link] senki?
-
Nordik
őstag
A Call Meter NG progiban betudom azt állítani, hogy egy bizonyos személlyel történő beszélgetéseket ne számoljon? Jelen esetben a barátnőmmel Családbarát kedvezménybe vagyunk és ha azt is hozzászámolná akkor nemfogom tudni hány percet beszéltem le a MediaMánia csomagomból.
-
kukacka11
tag
Az itt található widget-hez hasonlót keresnék csak free-ben.
Olyan kellene ami a heti nézetet tudja. Egyszer talán már találtam, de nem tudom, hogy melyik app volt az. És azóta másik ROM van fent. -
Hippo
aktív tag
Az a helyzet, hogy market-en is megtaláltam végre, de viszont nem tölti le.. Lehet megint szarakodik a Market? BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz alkalmazást market-en kívül máshol le se tudom tölteni? :/
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, meg fogom őket nézni!
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy magyar nyelvű teljes bibliára androidra. Tudtok esetleg segíteni ebben?
-
petipetya
nagyúr
Próbáld ki az ingyenes Superpower nevű alkalmazást. Csak ma olvastam róla, tapasztalatom még nincs vele, mert nem működik a marketem.
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy olyan programot keresek,ami 5-10percenkénként bekapcsolja a wifit, megnézi, h jött-e levelem gmail-en, majd kikapcsolja a wifit.
Létezik vmi ilyesmi, ami nem igényel bonyolult beállítgatásokat? (t!láltam marketen a service scheduler-t, de ott időpontonként állíthatnám be, ami nem igazán jó..)És h hasznos is legyek: akit érdekel keressen rá marketbam a "cirka" szóra, naprakész budapesti party időpontos progit kap ezért, bár még nem minden műfaj van benne
-
yodee_
őstag
Szeva! Nemrég kaptam tőletek itt egy alkalmazást (Beautiful Widgets). Azóta is tökéletesen működik,viszont mivel nem a marketen keresztül telepítettem, nem értesülök a frissítésekről. Van erre valami megoldás?
Köszi
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ma vettem meg életem első androidos telóját, szv bocs ha olyat kérdezek ami már rengetegszer előjött:S
Szeretném ha a hátteremet meg tudnám változtatni, letöltöttem pár 240x400-as háttérképet de ezeket nem jol jeleniti meg:S G3-m van, valami progi esetleg, köszi
Szeretnék csengőhangot beállítani magamnak de eddig ez sem sikerült, analóg módon, bár nem ide tartozik, de tudtok olyan nem mobilos programot amivel pl egy mp3-t tudok hangosabbá konvertálni, és részletet kivágni egy zeneszámból?!
előre is köszi üdv
-
kenny123
addikt
Telefonból-webkamerát című hsz.-emhez senki semmi?
-
Mr.Csizmás
titán
Tiszteletem!
Volna egy kis problémám a barcode scanner 3.5-el. [link]
köszönöm előre, aki segít. eléggé idegesítő, ugyanis egy halom QR kódom lenne.
-
SunTzu
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég lettem android telefon tulaj és szeretném belőni magamnak a rendszert.
Már a marketet átböngésztem, de szükségem lenne pár programra, csak nem tudom melyikre.Szóval kellene egy office dokumentum néző. Nem lenne rossz, ha tudná szerkezteni, de elég ha megnyitja.
PDF readerem már van
Valami filmnéző is kellene showder klubhoz
wifin keresztüli online tv néző
wifin keresztüli online rádióA gyárin kívül ajánlottok más médialejátszót, vagy rádiót?
Esetleg valami olyan program, ami kihagyhatatlan, vagy erősen ajánlott?
Elsősorban ingyenesek érdekelnének.
Köszönöm előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged