- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
kissandras20
aktív tag
válasz
hodostamas #6198 üzenetére
Ha beírom, tökre nem ad ki google által gyártott google earth-zt
-
vbalazs1234
tag
Sziasztok!
Tudtok mondani egy olyan digitális óra widgetet ami a másodpercet is számolja?
Marketen 1-et találtam (24 Clock) de nem tetszik. -
hodostamas
addikt
válasz
kissandras20 #6197 üzenetére
Market?
-
kissandras20
aktív tag
Google earth-t honnan tudok leszedni?
-
vönnék
csendes tag
Olvasgatok már egy órája, innen úgy tudok csak letölteni hogy továbbra is kell a telefonnak wifi hálózat...
Lehet nem írtam világosan, de úgy szeretnék letölteni hogy a telefon nincs wifi-n keresztül netre csatlakoztatva, csak (ha van ilyen usb-n keresztül) géphez... Ha ez így nem lehetséges beszerzek valami wireless router-t. -
Nagszi
csendes tag
Sziasztok!
Naggyon kezdő vagyok androidos telókkal kapcsolatban, kérlek segítsetek! SonyE X10 mini Pro telóm van, az internet és mms beállításokon vagyok túl. Le akartam tölteni marketről az ASTRO file manager-t, de alighogy elkezdte tölteni kiírja, hogy Download paused... Kell előtte valamilyen beállítást csinálni? Előre is köszi
-
vönnék
csendes tag
Hajj!
Pc-n keresztül le lehet tölteni apk fájlokat valahogy?
-
wiggen123
senior tag
Van olyan email kliens amiben van spam szűrés? Maildroid-ban nem találtam
Ezt leszámítva nagyon tetszik.
-
legiaap
félisten
válasz
hodostamas #6187 üzenetére
oks. meglesem
-
legiaap
félisten
Letöltöttem a Camera 360 Pro v0.9.8 programot, ami ha jól tudom a legfrissebb, azt mégis azt kéri tőlem frissítsem újabbra és el sem indul.
Ez miért van? -
SZATA
senior tag
Csak hogy én is segítsek.
Szerintem az lenne a legegyszerűbb ha vmilyen F1-es naptárat hozzáadnál a Google Naptáradhoz.
Én hirtelen ezt találtam: [link]
Lehet, hogy túl részletes, de a neked tetsző eseményeket át is másolhatod a saját naptáradba.
-
SZATA
senior tag
Tudnátok javasolni egy olyan adatforgalom számláló progit, ami lehetőleg a rendszerből veszi az adatokat, (tehát nem maga számlálja, mert úgy tudom az nem mindig pontos) nem fogyaszt sok proci időt és akkut, és valamilyen emberien érzelmezhető formátumba ki is tudja exportálni az adatokat, amit később vissza lehet nézni, tölteni?!
Gondolom az mindegyikben alap, hogy bizonyos szinteknél riaszt, illetve, hogy az adatcsomagnak megfelelően paraméterezhető.Most térek át WinMo-ról Androidra. Egyenlőre még az áttérés is gázos nekem, meg nehezen találom meg a marketen a megfelelő progikat, úgyhogy várható még pár kérdésem a topikban.
Előre is köszi! -
Jarod1
veterán
androidra tudtok valami calendar progit ami a naptárba integrálja a forma1 es versenynaptárt???
-
StG
csendes tag
Sziasztok!
Megkérdezem itt is, hátha valaki látott már ilyet:
kb. 2 hete van HTC DHD-m, és egy problémára nem találok megoldást a levelezés kapcsán, ami lehet, hogy app- (vagy email-szolgáltató?) specifikus: Van egy IMAP-postafiókom, rendben feliratkoztam rá, jönnek szépen az emailek, megvannak a mappák stb. Viszont minden frissítés után létrejön a drafts mappából egy újabb példány. Újratelepítés ill. a mappa kiürítése után is így viselkedik.
Volna valakinek esetleg ötlete? -
RAiN91
őstag
válasz
hodostamas #6180 üzenetére
köszi
-
RAiN91
őstag
Létezik olyan program, ami csak adott programoknak engedélyezi a roamingot (v. hogy hívják...)?
Pl. megadom, hogy csak a gmail-t szinkronizálja egész nap, és csak az Opera mini-nek vagy akármelyik böngészővel tudjak netezni, más egyéb programok ne csináljanak adatforgalmat. -
schmo07
tag
válasz
szőröscica #6174 üzenetére
De jó, örülök! akkor most már én is nekiállok, ha lesz kis időm.
-
kissandras20
aktív tag
Videólejátszásra mit ajánlatok, ami bevált?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Van egy Vodafone 845-öm, és az a problémám, hogyha beállítok egy hátteret, akkor kinagyítva állítja be, hiába állítom be a képlevágásnál. Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudok rendesen betenni hátteret ?
-
RaZroX
addikt
válasz
kissandras20 #6165 üzenetére
power amp music player
..asszem ez a neve
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Valaki el tudná küldeni nekem az Andtorrentet, a marketen már nincs feen. Köszi!
-
RaZroX
addikt
Üdv! Segítséget szeretnék kérni, hogy hol találok olyan Live Wallpaper-t, ami a Budapesti/Magyarország időjárását mutatja élőben! Valami szépet szeretnék
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kissandras20 #6165 üzenetére
Winamp ?
-
kissandras20
aktív tag
Tudtok ajánlani valami jó kis zenelejátszót?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Segítséget szeretnék kérni, hogy hol találok olyan Live Wallpaper-t, ami a Budapesti/Magyarország időjárását mutatja élőben! Valami szépet szeretnék
-
silvergod
őstag
sziasztok
Van olyan program amiben be lehet állítani hogy a vezetéknév legyen elől a telefonkönyvben
ne pedig a keresztnév?köszi
-
-
Inarus
addikt
válasz
hodostamas #6156 üzenetére
Mármint kitallózod az apk-t, amit a telefonod nyit meg, de közben nincs is rajta?
Nem szerintem ilyen nincs. -
hodostamas
addikt
Van olyan program, amellyel a notin megosztott mappákat wifi-n keresztül egyszerűen el tudom érni? és pl ha rákattintok egy apk-ra, akkor megnyitja, anélkül hogy rámásolnám az SD kártyára.
-
schmo07
tag
válasz
szőröscica #6125 üzenetére
Facebook fotók: Ez nem tudom, működik-e, már hogy ezt keresed vagy sem
(a kommentek alapján van akinek bejött, másoknak meg nem...) -
delibab
senior tag
Sziasztok,
tudtok olyan alkalmazást amivel ha bekapcsolom a bluethooth-t a telefonon akkor automatikusan csatlakozzon az autóban lévő kihangosítóhoz és ne kelljen mindig kiválasztani az eszközt?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami azt tudja, hogy ha bekapcsol a kijelző és elkezdem használni a telefont / vagy ha a böngészőt elindítom akkor 3g-t kapcsolja be, ha viszont lezárom a képernyőt vagy kikapcsolom a böngészőt akkor 3g-ről váltson EDGE-re?
-
silvergod
őstag
sziasztok
Létezik program mint a titanium backup olyan ami megy root nélkül de tudja azt amit a titanum?
köszi -
MartOOn
addikt
hello! én olyan progit keresnék amit pl a HTC Hero alapból tudott, amikor csörög a elefon, megfogom, a mozgást érzékelve lehalkítja a csengőhangot.
tud valaki ilyesmit?
thx!
-
r.zozoka
aktív tag
Hallo!
Keresek egy olyan alkalmazast amit pl a samsung monte alapbol tud, de a samsung galaxy s-em nem
Szoval az alkalmazas csak annyit csinal hogy jon egy sms/hivas a telo elkezd csorogni erre en megfogom a telot es leforditom erre elhalkul a kutyum. Szival valaki tud ilyen alkalmazast? Esetleg ha tudja emailben is elkuldheti az apk filet.... Nagyon halas lennek -
zozyk
addikt
-
zeorsdfd
senior tag
Ha tudsz angolul akkor olvasd ezt:
http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/
Ne használj! -
MALK
tag
hi,
uj vagyok android fronton task killernek ki mit használ kinek mi vált be? -
drzsoo1
aktív tag
válasz
tothjozsef #6118 üzenetére
Egyedül SE X10 mini-re létezik ilyen, nem tudom működik-e.
-
Köszönöm mindenkinek.
-
Saját csengőhang applikálására hogyan van lehetőség?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
szőröscica #6125 üzenetére
-
szőröscica
addikt
Helo!
Egy Facebook szinkronizáló programra lenne szükségem.
A gyári alkalmazás nem nyerő, egyrészt magától csinálja, ami nem nyerő, ha több azonos nevű ismerősöm van, másrészt nem mindenki ugyanúgy van a telefonkönyvemben, mint a facebookon, harmadrészt meg amit jól csinál, azt is hajlamos elcseszni azzal, hogy Nagy Bélából Béla Nagyot csinál, de fura mód nem minden esetben.
Szóval olyan program kellene, amivel én párosíthatom össze a névjegyzékben lévő nevet a facebook profillal. Egyenként, kézzel.A Facebook sync nevű appot is próbáltam, az csak fotók szinkronizálására jó, de az sem tud manuális módot, így hamar megáll a tudománya. Nekem elég lenne, ha csak a fényképeket magam válogatnám ki, a 600 féle elérhetőség, meg news feed nem érdekel.
-
bok92
addikt
válasz
zeorsdfd #6121 üzenetére
Köszi a javaslatokat, de sajnos egyik sem felel meg nekem.
Magyar szöveget szeretnék könyvből másolni.Most próbálkozok a pdf konvertáló progikkal.Eddig a Camscennert meg a Scan2pdf mobile 2 próbáltam.Az utóbbi valamelyest jobb, de messze nem tökéletes.Esetleg valami ötlet?
-
RAiN91
őstag
Hali
Létezik ugye az APN droid, ami kikapcsolja a roaming adatforgalmat.
De ha ez nekem nem kell, és a roamingot ki akarom kapcsolni, akkor csak az automatikus szinkronizációt, a "data enabled"-et, és a "data roaming"-ot kell kikapcsolni?
Köv. hónapra szeretnék mobil netet, de csak egy 100MB-set. Csak azt szeretném, hogy szinkronizálja egész nap a gmail-t, és ha szeretnék, akkor Operával felnézek netre pár oldalt megnézni. Akkor mit kell beállítanom?Más: van olyan program, amivel PC-ről a telóre (USB-n keresztül) meg tudom osztani a netet?
Gyárilag a 2.2-ben van olyan, de csak fordítva működik, mobil netet osztom meg gépre. -
volvoguy
addikt
Üdv. Van oylyan hogy egy alkalmazás rosszul települ a telefonra?
Pl. épp Marketről töltök, és befut egy hívás, a telefon meg persze ilyenkor kicsit "megakad", persze minden folytatódik utána ahogy kell, de ezmiatt előfordulhat hogy hibásan töltődik le egy app?
Vagy pl. installálás közben fut be egy hívás, esetleg beszaggat a telefon, ez befolyásolhatja a dolgot?
-
zeorsdfd
senior tag
-
bok92
addikt
Üdv!
Van olyan scanner app, amivel az elkészített képet, áttudom alakítani word documentá? Eddig próbáltam a Camscenner appot, csak nem vagyok vele megelégedve. -
tothjozsef
aktív tag
Szerintem nem lehet megtenni amit akarsz. Én olyat kerestem amivel a két beszélő fél között lehetne a beszélgetést kódolni, ekkor futottam bele ebbe. A lényeg: a mobil kommunikációt nem érni el SDK-ból, valamint legtöbb telefonnál hardveresen direktbe van kötve a mikrofon és hangszóró a gsm modullal.
-
nggabi
félisten
Sziasztok
Quake3droid 2.6os verzióját keresem ha megvan valakinek privatban atkuldhetne.
Google haverom se találja...
Koszi
-
zool1
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, amivel lehetne gyorsítani a híváslista, telefonkönyv, üzenetek menüpontot(cachelni vagy valami hasonló). Vagy valami tweak program van e galaxy sre (2.1)?! Egyenlőre nem akarok romot frissíteni. (root, ryanza lagfix van).
thx előre is.
-
silvergod
őstag
sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy annak a live wallpaper-nek mi a neve amelyiken
a háttérben az űr elől meg aszteoridák szállnak?
Backup programok közül melyik a legjobb? root nélküliköszi
-
Kerio
őstag
Üzenetrögzítő program létezik?
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék Lookout vs.AppScan viszonyáról...
Azt látom hogy utóbbi előző appot trójainak látja...valami ötlet ki a rossz fiú?
-
rum-cajsz
őstag
Olyan zenelejátszó widgetet tud valaki ajánlani, amelyik maximum 3x2 méretű?
-
zeorsdfd
senior tag
Mai app:
Wifi Analyzer router beállításhoz, wifi vadászathoz alap. -
gpek
tag
válasz
forintuser #6101 üzenetére
Xtralogic Remote-ja is baromi jó de sajnos nem ingyenes olyan 25 dodo kb...
-
chros
őstag
válasz
forintuser #6101 üzenetére
Koszi, megnezem oket majd ...
Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borderlands 4
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged