- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
bepken
veterán
feltételezem nem tudod letölteni Play-ről...feltételezem azért nem tudod letölteni Play-ről, mert nem ICS futkorászik a telefonodon...akkor miért is kell az apk?
(bocsi, hogy értetlenkedek)
fdisk! miért venné meg rögtön a fizetőset, ha van free verzió is???? Volume+ free .... ráadásul ezek gyári rommal nem is működnek (már ha az van a Kollégának), szóval akkor meg végképp pórul járna...
-
TRob1
veterán
Ki.
Képernyő beállítások/Képernyők áttűnési sebessége/Egyéni és ott a Ruganyosságot lehúzod nullára. (Ha erre gondolsz)
(#31503) nagyvixi:
Nem válaszoltál a #31482-re, de sebaj, itt is megkérdezem, mert furdal a kíváncsiság. Nem ismered véletlen frensys és idegenufo "kollégákat"?Nekik is pont hasonló gondjaik vannak az ugyanolyan Optimus telefonjukkal mint neked, és ugyanúgy "nem vesznek levegőt" a hsz-eikben, akármilyen hosszú is az, akkor is csak 1 mondat.
-
chab7
addikt
Na ebben pontosan leírják azt amit erről az akcióról gondoltam. És még csak nem is kávéztam a guglisokkal
Hát így kell a kecskét meghízlalni úgy hogy a káposzta is megmarad, sőt még örül is(A navigációs szoftver nevét magát nem értem minek cenzúrázni mikor az a mondat, hogy nincs androidra legálisan, hol warez? Warez - jelen esetben - tudtommal az mikor a szoftver illegális elérhetőségéről, annak beszerzési módjáról van szó, nem magáról a szoftverről. Vagy már arról sem szabad beszélni, hogy van amiről nem szabad beszélni? Ez így vicces
)
-
aggleány
addikt
Azért a két hónap után még ne nagyon veregesd a vállad, az még nagyon kevés. A barátnőm kb. 5 éve hagyta abba, és nemrég mondta, hogy amikor dohányzókat lát, néha nagyon odamehetnékje van. Amúgy gratulálok, biztosan nagy dolog lehet, ha valaki abba tudja hagyni.
jer1cho
Milyen az e-cigi? Láttam már másoknál, de elég viccesen néz ki.
domerator
Én is hallottam egy könyvről, állítólag nagyon jó. Az írót nem tudom, de az a címe, hogy "Leszokni a dohányzásról? Így könnyű!" A hétköznapi pszichológia sorozatban jelent meg, amit én gyűjtök, de erre nem volt szükség.
-
domerator
veterán
(#21344) -B-:
(#21345) petipetya:
(#21347) SimonYana:
(#21349) DonMedve:
(#21350) jer1cho:
Uraim:... nagyon nagy tisztelettel köszönöm a válaszokat... ezek legalább emberi hangon íródtak!
SimonYana: gratulálok és irigyellek!-B-: utánanézek a könyvnek.
petipetya, jer1cho: köszi a tippet, de nem szeretnék e-cigizni... ha sikerül, akkor ahogyan Yana, az árát is meg akarom spórolni!
Ezek szerint a marketes, androidos antibagós cuccokat még nem nagyon használta senki...
-
SimonYana
addikt
Én túl vagyok a 3. hónapon.
Igaz beteg voltam és az segített , de akkor elhatároztam , hogy ha már egy napot kibírtam cigi nélkül akkor mivel különbözik a többi nap?
Én csak 25 évig szívtam. Most úgy döntöttem inkább telefonra és a gépere költöm a cigi árát!
Csak akarat erő! Semmi már!
Ahogy mondják fejben dől el minden! -
TRob1
veterán
-
petipetya
nagyúr
Hasonló paraméterekkel bír a SiMi Folder Widget.
-
Inarus
addikt
LaucherPro-n és sem probáltam. Nekem Zeam Launcher-en működött.
-
zolmesz
aktív tag
Érdekes, mert nekem is ez van fent és rendesen mutatja a %-ot, egyesével, nemcsak 10%-onként. Viszont több fejlesztő is ugyanezt a nevet adta a programnak, szóval lehet, hogy Te egy olyat használsz, ami csak 10%-onként számol.
A Darshan Computing fejlesztő Battery Indicator progija jól számol, de nem az eredeti akku kijelzést mutatja %-osan, hanem a bal felső sarokba jelzi a töltöttséget. -
Hippo
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest