Aktív témák
-
macilacus
senior tag
válasz
atillaahun #49922 üzenetére
köszönöm
-
macilacus
senior tag
válasz
atillaahun #49899 üzenetére
Erre az Operára gondoltál?
-
macilacus
senior tag
Telefonra ezt a gépre ezt és mehet, bizonyos szinkronizálásokat, mentéseket is lehet vele csinálni.
De Total Commander hálózati pluginjával simán tudsz hálózati kapcsolatkén a számítógépeden lévő megosztott mappával kommunikálni. -
macilacus
senior tag
Olvasgatom itt az akkumulátor használati tanácsokat és ezen felindulva a kollégámmal kicsit utána olvasgattunk, illetve főleg ő
Teljesen más a helyzet mind a Ni-MH mind a Ni-Cd mind a Li-ion aksiknál.
Mivel a mostani telefonok már Li-ionosak ezért a többit hagyjuk.
A telefon akkumulátorok 3,6 - 3,7 voltosak. A szabványosított telefonokat mikró USB csatlakozóval lehet tölteni. A töltök, adapterek, számítógép, szivargyújtók töltési feszültségekei 5 volt plusz-mínusz 0,25 volt. A töltők ilyetén szórása miatt minden ilyen telefon rendelkezik töltő szabályzó áramkörrel amin be van állítva, hogy hány voltot engedjen át a töltésnél. A Li-ionos akkumulátoroknak az a legjobb ha 3,9 - 4 voltnál nagyobb feszültséggel nem töltik és 4,2 volt vagy annál nagyobb már káros. Az én telefonom 4,06 volttal tölti az akkumulátort.
A Li-ionos akkumulátorokat nem szabad teljesen lemeríteni mert tönkre mehetnek a teljes lemerítéstől (a telefonok nem tudják teljesen lemeríteni az aksikat mert elektronika gátolja őket ebben) ahhoz, hogy az akkumulátorokat minél jobban fel tudjuk tölteni ahhoz szükséges, hogy a töltési ciklus végén a töltő elektronika csepptöltéssel töltse az aksit.
Ha egy telefont 100% töltöttségnél azonnal leveszünk a töltőről és lemerítjük, majd ugyanezt a telefont egész estére töltőre téve (így a végén csepptöltéssel lesz töltve) reggel levéve azt a töltőről, ugyanolyan körülményekkel merítve tovább bírja.Sokan sokféle infókat mondanak az aksikkal kapcsolatban, a lényeg viszont nem az, hogy hány százalékosan töltjük fel az aksit hanem, hogy mekkora a töltőfeszültség, hány Celsius fokos az aksi a töltéskor, valamint mennyi ideig van a töltőn a telefon.
A fő problémát leginkább a töltéskor megemelkedő hőmérséklet miatt létrejövő oxidáció okozza, amit a magas töltőfeszültség és a napokig való töltőn hagyás okozhatja leginkább ( vagy ha grillezed a telefont).
A legjobb töltési feszültség telefonoknál a 3,92 voltEzek után mindenki csinálja ahogy neki tetszik én minden este töltöm a telefonjaimat mert utálom ha lemerül és van olyan Li-ionos ami már 6 éve megy
Ja még annyit, hogy a Li-ionos aksikat nem kell formázni
-
macilacus
senior tag
válasz
HaZsolt #43919 üzenetére
Ha ugyanazzal az email címmel mész a playra az új telefonon akkor ingyen szedheted le, mármint ha az új telefonodon fut a progi.
Minden playon megvett appot az email címmel veszel meg és ahhoz társul nem a telefonhoz.Miközben írok válaszolnak, de így már kettőn áll a vásár
-
macilacus
senior tag
Total Commander LAN beállításnál akárhogy is variáltam a beírásokat sehogy sem akarta látni a telefon a számítógép Megosztás mappáját, végül megpróbáltam ES File Explorernél megcsinálni a LAN beállítást, ott sem ment. Kínomban csináltam egy új megosztási könyvtárat Megoszt néven azt egyből megtalálta, megnéztem mind a két megosztott mappa beállításait teljesen egyező a Megosztás mappát mégsem találja semmilyen program sem.
Ha ezt valaki meg tudná nekem magyarázni azt nagyon megköszönném.
-
macilacus
senior tag
válasz
atillaahun #41170 üzenetére
A 3G Watchdog Pro igenis tud wifit
is és apponként bontani is
Ezen a képen láthatod az apponkénti bontást, ha pedig a google playon megnézed a képeket ott láthatod, hogy tudja a wifit is és ott is ott az apponkénti bontás
-
macilacus
senior tag
Ha jól emlékszem nemrég valaki kérdezte, hogy melyik adatforgalom számlálóval lehet programra lebontva megnézni az adatforgalmat. Nálam a 3G Watchdog Pro van telepítve és ez tudja programra lebontva az adatfelhasználást mutatni.
Ha már valaki válaszolt vagy félreértettem akkor bocsi
-
macilacus
senior tag
Nem tud valaki olyan kézírásos noteszt ami magyarul is tud, mert csak olyanokat találok amik mindenféle gagyi
nyelven beszélnek de magyarul nem
Előre is köszi a segítséget
Ja, az se baj ha fizetős
csak legyen
-
macilacus
senior tag
Végre megérkezett a marketra is a Total commander, már nagyon vártam
-
macilacus
senior tag
Persze, hogy nem nóóóóórmális
Ámbár szerintem ez a telefon adó kétséges még mivel tudtommal jogszabály ellenes ugyanazt a terméket kétszer adóztatni (áfa + új adó), bár mint tapasztalhatjuk a jogszabály nem akadálymeg lehet azt változtatni
Amúgy kíváncsi lennék mennyire inkább kémprogram mint segítség
-
macilacus
senior tag
válasz
atillaahun #40288 üzenetére
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Láttátok, hogy akció van erre, szerintem 222 Ft megér.
Ámbár a kiírás alapján 10-től 3 nap, de még ma is annyiért írják
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest