- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
SG3rg0 #49259 üzenetére
Nekünk már tesztperiódusban van a rajongói Jelly Bean update is.
-
TRob1
veterán
válasz
SG3rg0 #48252 üzenetére
Nem lesz gyorsabb, az tuti. A belső mem mindig gyorsabb mint egy akármilyen memkari (sőt, a cl10es kártya telefonban legtöbb esetben még lassabb is mint pl egy cl6os - az már megint más kérdés, hogy sokszor elenyésző a különbség... de sokan tévednek mikor azt hiszik hogy ha cl10, akkor az tuti a jobb)
(#48251) DS39:
Becenevem: Man, a Szuper
-
TRob1
veterán
válasz
SG3rg0 #48143 üzenetére
Ha van root, akkor igen.
(#48145) Richee11:
Nincs frissítési idő, ez nem úgy működik. A gmail ún. push üzeneteket ad, ami annyit tesz, hogy ha kapsz egy mélt, azt már jelzi is... kap egy "lökést". Ez jóval komolyabb mint azok az appok amik "frissítenek" x percenként/óránként... nem kell figyelnie, ne is fogyaszt közben (ha pl. egész nap nem kapsz mélt, egész nap nem fogyaszt... míg egy olyan app ami időközönként frissít, az mindig fogyaszt mikor nézi) Lehet hogy kicsit zavarosan írtam, akkor bocsi(#48146) Zsolt_72:
Ha folyamatosan figyel(ne) akkor folyamatosan fogyaszt(ana) is a nap 24 órájában. Nem? -
Dicker
őstag
válasz
SG3rg0 #48066 üzenetére
Hasonló jellegű az én problémám is a PowerAMP-al. Nem lehet valami központi hiba? Esetleg másnál megy a PowerAMP? Mindenesetre küldtem egy hibajelentést nekik a rendelés azonosítómmal mellékelve... Még jó, hogy annak idején elmentettem az összes vásárlásról kapott emailt.
-
Ronyn
senior tag
-
xSide
őstag
válasz
SG3rg0 #46335 üzenetére
Ne tévesszen meg a képernyőképen látható kinézet, van esztétikusabb is
További képek...
- bármi belerakható, legyen az alkalmazás, könyvjelző, névjegy stb.
- parancsikonként illetve widgetként is kirakható a beállított funkciók megjelenítéséhez -
-
csmat
senior tag
válasz
SG3rg0 #43787 üzenetére
Köszi , ezek szerint nem voltam érthető
Nekem vízi, hajózási térkép kéne, ami a horvát tenger hajózási adatit mutatja.Egyébként a motorola defy-men rajta a van a sygnic (is) de sajnos Magyarországon valamiért állandóan lefagyasztja a telefont és nem működik
pedig külföldön (Ausztriában és Németországban tökéletesen működött, csak itthon nem akar valamiért..
-
tomy86
addikt
-
dokee78
félisten
-
tomy86
addikt
válasz
SG3rg0 #43364 üzenetére
Ha ingyenes kell, akkor Mort Player.
-
Necc
addikt
válasz
SG3rg0 #43130 üzenetére
Class 2/4/6 szabvány szerint a minimális írási sebességet jelöli, azaz apró fájlok esetén is tartania kell a kártyának ezt a tempót.
Class 10 esetében azonban már változtattak ezen, minden olyan kártyára rányomhatják a class 10 logót ami 10MB/sec szekvenciális írási sebességet tud produkálni, ez pedig azzal jár, hogy bizonyos esetben egy class10-es kártya a class2-es tempóját se éri el.Én személy szerint olyan telefonokba amire multimédiás tartalmon kívül más is kerül (alkalmazások innen futnak, swap, egyéb), class 6-os kártyát javaslok class 10 helyett. (kivéve ha a class10-es garantáltan gyorsabb apróbb fájlműveleteknél is mint a class6, de ennek szinte lehetetlenség utánajárni)
Olyan telefonba ami már nagyfelbontású videót (is) tud rögzíteni, class 4 vagy class 10-est javaslok, míg a class2 -es mehet nyugodtan az összes közép-alsó kategóriás telefonba nyugodt szívvel.
-
ncc1701
veterán
válasz
SG3rg0 #43130 üzenetére
Én ilyet vettem.
-
gatto_
senior tag
válasz
SG3rg0 #43082 üzenetére
A One X-ben azért sokkal jobb kamera van. Irigykedem is.
Próbálkozz, hátha rálelsz valami remek dologra. Aztán oszd meg velem, ha találtál.
Olyan kéne, ami nem effektezik, hanem csak simán fényképez 4-5 Mpixeles felbontásban, és láthatóan jobb képet csinál mint a gyári app.
-
gatto_
senior tag
válasz
SG3rg0 #43074 üzenetére
Hol olvastad ezt? Nekem fent van, próbálgattam, de csodákra ne számíts. Sajnos a Desire S kamerája alapból nem a csúcskategória enyhén szólva. Szar hardverből pedig semelyik szoftver nem tud várat építeni.
A Desire S alap gyári kamera szoftvere tök jól konfigurálható, minden állítható, szinte olyan mint egy digitális fényképező menüje. Ez az FX camera app kb. ugyanezt tudja, így inkább olyan telefonokra ajánlanám, amiknek a gyári szoftvere gyenge. Van jópár ilyen, olcsóbb kategóriában főleg.
De ha gondolod próbáld ki. Én megtettem, fent is van a telefonomon, de semmivel nem csinál jobb képeket szerintem, mint a gyári app. -
TRob1
veterán
válasz
SG3rg0 #42925 üzenetére
""Ezek a számok nekem a sim kártyán vannak - Na látod, már meg is találtad a hibát (ahogy azóta írták is páran)
A sim-en lévő kontaktokhoz majdhogynem semmit nem lehet hozzáfűzni, erősen korlátozva van (Nem is igen használják már kb. 100 éve, néhány kivételtől eltekintve)
(#42936) Z0C!:
Szintúgy.
Illetve azért van egy .vcf-em is, biztos ami biztos... de simre semmit, sztem teljesen felesleges (tudom, ha lemerül és ha épp vkit sürgősen fel kell hívni pont akkor, már mehetne is át egy másik telefonba a sim)
-
punky10
addikt
válasz
SG3rg0 #42918 üzenetére
Elinditod a gyári telefonkönyv alkalmazást.Ráböksz a szerkezteni kivánt kapcsolatra.Nekem jobb felső sarokra van egy ikon,ez a szerkeztés,de ez lehet,hogy nálad máshol van.Viszont a menü gomb megnyomására is előjön egy ablak,ott is van olyan,hogy szerkeztés.Itt a név alatt van egy ábra,az jelenik meg a telefonkönyvben akkor,ha nincs kép beállitva.Erre kell ráböknöd,akkor jön elő az,hogy betallozd a kapcsolat képét.
Nálam legalábbis.. .
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest