- HP notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Aktív témák
-
air
nagyúr
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e valami kockázata a Chainfire3D telepítésének? Téglásodhat-e a Tab-om??
Állítólag ez kellene nekem, hogy rendesen menjen a Real Racing 2 egy SGT7+-on.
Köszi. -
válasz
kornellia84 #45894 üzenetére
Google contacts - ha ezzel szinkronizáltad, akkor Továbbiak -> Ismétlődések keresése és egyesítése menüpont segíthet.
-
ncc1701
veterán
válasz
kornellia84 #45894 üzenetére
Nem app, de én excelben szoktam...
-
Probert75
addikt
A GO Launcher-ben hogyan lehet oldalanként különböző képet rakni a főképernyőre? Lehet egyáltalán? Vagy mivel oldható meg? Egyszerű és könnyen beállítható megoldás érdekelne, mert nem nagyon tudok angolul sajnos.
A segítséget előre is köszönöm! -
toth_janika
őstag
válasz
mipityu #45891 üzenetére
Hm... Ha elindítom a Calendar-t, akkor kiírja, hogy logoljak be, és kér egy e-mail/pass párost. Beírvva kiírja, hogy már használatban van.
Accounts/Sync részben bevan állítva a gmail fiókom szinkronja...
Ennyi látszik -
kornellia84
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami appot ami segít abban hogy a kapcsolatokat rendezni tudjam.
A probléma amire a megoldás kellene, HTC megduplázta a névjegyeket, van amit triplázott illetve összevont névjegyeket. Egyesével törölni rengeteg, és keresni, hogy hol egyezik a szám és hol nem.
Ötlet? -
mipityu
tag
válasz
toth_janika #45883 üzenetére
Nem kell külön (nem is lehet csak az alap gmailes címtől eltérővel) bejelentkezni a naptárba. Kapcsold be a naptár szinkronizását.
-
KMT
addikt
Go keyboard helyett keresnék hasonló (magyar betűs) alternatívát. Teljesen jó lenne, csak 15 MB körül eszik, és szeretnék belőle faragni, mert kezd kevés lenni a RAM. Mit javasoltok?
-
pyron25
aktív tag
Sziasztok! Olyan youtube letöltőt keresnék (már ha létezik
) ami közvetlen mp3-ba konvertálja a videót. Szeretném a zenefelismerő által megtalált zenéket a youtube-ról gyorsan a telóra rakni.
Előre is köszönöm. -
St3ven
addikt
A Palmary Weather-be belépve nektek is hol mutat adatokat, hol nem?
Korábban már próbálkoztam vele, akkor még a widget sem mutatott semmit, most ez a probléma nem jelentkezik, viszont maradt az, hogy magában az appban a legtöbb helyen hiányosak az adatok.
Egyszerűen nincs pl. hőmérséklet adat, vagy éppen a lenti tíznapos előrejelzésben semmilyen sem, de legtöbbször mindkettő...
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #45884 üzenetére
"csak nem értem miért off
Hová forduljak, ha nem ide hozzátok? "Mivel nem alkalmazásról van szó, lehet hogy azért off.
Van amúgy Android OS-t használók szakmai topicja is. -
zho-lee
addikt
Köszi, ezért kértem, hogy aki ért hozzá, írja le légyszi, érdemes-e ezzel foglalkozni.
Am igen, írtam is, hogy ezzel még nem találkoztam, magát a hírt sem láttam, hanem csak feltették nekem a kérdést. Azt, hogy a dalvik csak a boot folyamán érvényesül, azt bőven elfelejtettem már, pont azért, mert ilyenekkel nem foglalkoztam.
De, próbálom megérteni a logikáját, ezek szerint a boot lassú, viszont marad egy csomó szabad hely utána..?
Mindegy, én kihagyom, de azt is írtam.Köszönöm a válaszod
csak nem értem miért offHová forduljak, ha nem ide hozzátok?
-
toth_janika
őstag
Annak aki CM9-et használ (100712nightly):
Nem tudok bejelentkezni a Calendarba. Beírom a mail címet és a logint, és kiírja, hogy már használatban van ezen az eszközön.
Más tapasztalt ilyet? -
patex1983
őstag
Tudnátok media stream terén segíteni? A cél az lenne, hogy a pc hdd-jéről filmeket tudjak nézni a tabletemen, wifi-n keresztül.
Felpakoltam a VLC Direct Pro Free-t, elvégeztem az itt leírt beállításokat, feltelepítettem pc-re is a VLC player legfrissebb verzióját (2.0.2) , majd elvégeztem az itteni beállítást. Az eredmény az, hogy sikerül tabletről kapcsolódni a pc-hez, tudok tallózni pc-ról, viszont ha lejátszásra kattintok, akkor a tableten csak a Buffering... felirat jelenik meg és sötétség.
Mi lehet a probléma? -
Necc
addikt
válasz
zho-lee #45870 üzenetére
"és akkor biztosan gyorsabb lesz"
Na ez egy szedett-vetett marhaság, nem is értem hogy pattanhat ki az emberek fejéböl ilyesmi, komolyan
. (dupla off: jó tudom, hozzá nem értés, senki se tökéletes, mindenki nézhet be dolgokat, stb... de könyörgöm, ez szakfórum)
A készülékbe épített memória sokkal, sokkal gyorsabb, mint egy bármilyen classos memóriakártya a slotban. Ha olyan adatokat másolsz ki az SD-re, amit a rendszer alapszinten használna (pl boot folyamat), azzal teljesítménycsökkenést érsz el.
Az meg hab a tortán, hogy a dalvik cache a gyakorlatban csak a boot folyamán érvényesül, gyakorlatilag egyfajta boot-gyorsító szerepe van csak, mást nem befolyásol, a használat közbeni készülékteljesítményhez pedig már végképp semmi köze sincsen.
-
toth_janika
őstag
Annak aki CM9-et használ Apex-el:
Nektek nem tűnt fel, hogy az appdrower lassabban jelenik meg akkor, ha magyar a telefon nyelve, mintha angol?
Magyarul toltam fel a cm9-et, és már a gyári launcherrel is lassabban töltődött be az appdrower, illetve laggolt is egy darabig, de átállítottam angolra, és megy mint a fene...
Nem mintha baj lenne az angol nyelv -
NeRo28
aktív tag
Hali!
Valaki mondja már meg milyen program az Openfeint és azt h mire jó mert állandóan csatlakozni akar a netre még játék közben is.Hogyan lehetne eltüntetni h többet ne jelentkezzen mert tökre idegesítő. -
Lehiñito
senior tag
.
-
Lehiñito
senior tag
Elnézést, mobilnet miatt sem láttam még triplát.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy a playen mit jelenthet a 927-es hibakód? Ezt irja ki mikor le akarok tölteni programot, és ez miatt frissíteni sem tudom a meglévő alkalmazásaimat. -
zho-lee
addikt
válasz
KaiotEch #45871 üzenetére
Nos, a hír az (én nem láttam), hogy a dalvik-ot az sd-re tesszük, akkor begyorsul a telefon.
A fórumtárs az LG Optimus Pro-ját szeretné begyorsítani, azért kérdezte tőlem.
De, mivel én még ilyet nem is hallottam, hát megkérdeztem itt.Tehát, scrypt-et kell írni, azzal lehet átküldeni, és a romban meg linket csinálni neki.
Az sd-n az ext2 -t min 512-re kell átméretezni, de ha sok mindent tesz oda, akkor még nagyobbra. Ennyit tudtam meg.
Azt, hogy ki ír ilyen scrypt-et, fogalmam sincs (talán jobb is), mondjuk a partícionálás az menne az egészből nekem is..
Szintén nem tudom, bár utána néztem, hogy valóban észrevehető gyorsulást csinál-e
Főleg a cyanogen fórumon találtam, de inkább ott is csak help-eket, hogy hogyan kell.Viszont sokan szeretnék, talán nem véletlen
Ha valaki ismeri konkrétan,megírhatná, érdemes-e ezen agyalni.
Én mondjuk kihagyom. -
zho-lee
addikt
Srácok, hallot már valaki a dalvik cache sd-re helyezéséről..?
Annyit sikerült közelítenem, hogy scripttel oldható meg.
Vagy rosszul láttam?Köszi a segítséget!
-
shaggy
aktív tag
válasz
punky10 #45831 üzenetére
LG P970 használok és nem moddolt sima gyári android van rajta én nsemmin nem változtattam nincs root semmi. A go az tényleg észre lehetett venni hogy belasitotta sokszor amióta ez az awd van azóta ez a lassulás eltűnt, de gondoltam kiprobálok másikat is azért kérdeztem előny lenne ha tudna magyarul is
-
Ivitz
tag
Nálatok nincs gond a marketből való letöltéssel ? Frissitéseket nem tölti le, próbáltam egy programot letölteni azt se tölti le csak jelzi mintha töltené és semmit nem csinál.
-
VD
őstag
válasz
toth_janika #45855 üzenetére
A gyári launcherek ezt az opciót jellemzően nem tudják. Viszont a legtöbb alternatív launcherben (GO, Apex, Launcher Pro) van erre lehetőség. Az ADW az egyetlen kivétel, ott fordítva működik. Saját drawer hozható létre, amibe egyesével bepakolható amit látni akarsz.
-
válasz
toth_janika #45855 üzenetére
Apex launcher talán tudja.
-
toth_janika
őstag
válasz
KaiotEch #45854 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az ikonok eltűntetését úgy értettem, hogy pl a DevTool, DSPManager, DroidSSH, stb, tehát a rendszerprogramokat, amiket nem akarok letörölni, de használni se nagyon, ne lássan a drawerben, mert tök feleslegesek. Ugye a Go-ban ez tök lazán megoldható, viszont itt nem, és úgy tűnik, hogy nem is lehet! -
válasz
toth_janika #45852 üzenetére
Szia.
1: Titanium Backup-pal az ikonokat is el lehet(de akkor nincs is értelme a proginak, törölhető/fagyasztható)
2: Úgy tudom nem lehet
3: Igen -
toth_janika
őstag
f*ck! mért küldte el duplán???
-
toth_janika
őstag
Hello mindenki
Van pár kérdésem, és hátha tudtok segíteni (bár biztos vagyok benne)
Szóval felraktam az CM9-et a telefonra. Stabilnak tűnik, és tetszik is a gyári launchere, lecserélni nem igazán akarom, viszont van benne pár f@szság, amit nem tudok hova tenni.
1, Nem lehet benne eltüntetni a nem használt ikonokat a drawerből?
2, Nem lehet mappákat létrehozni a drawerben?
3, Widgeteket csak a Modulok menüpontból lehet elővarázsolni?Másik kérdés. Van pár fájlom, amit szeretnék dropboxra szinkroniználni, viszont vannak benne bizalmas adatok is, ezért titkosítottan szeretném feltölteni.
Tudtok ajánlani valamilyen cross platform titkosítót?
Tehát telefonon szerkesztem a fájlt, titkosítom, feldobom dropboxra, és mondjuk PC-n akarom kinyitni, és ott is szerkeszteni, stb. -
blt.62
őstag
Szio!
Mobilt cseréltem és a "Slot-Mashine" póker játék a micro sd kértyán van. Megkérdezte,hogy folytatni akarom-e a játékot,és igent nyomtam. Gyűjti is tovább a pontszámokat,de a netre nem viszi fel a pontjaimat azóta,hogy kivseréltem a telcsit. Ez valami beállítási probléma lehet? Netem van és a játék is észleli,csak egyedül a pontjaimat nem növeli. Tudtok segíteni? -
R19
senior tag
Szerintetek melyek a legjobb Screen Lock progik?
-
[DE2JAY]
senior tag
-
KMT
addikt
Létezik olyan alkalmazás, ami leállítja a töltést egy adott szint elérésekor (anélkül, hogy megszakadna az usb kapcsolat)?
Netán olyan, ami nem engedi tölteni rövidebb idejű (másolás célú) pc-s összekötéskor (mint egyes laptopokon)? -
Necc
addikt
/system/bin/mediaserver
Kernel folyamat, egyfajta atjarthatosagot biztosit az android rendszer, a hardver, es a kulonbozo medialejatszok szamara.Rengeteg alkalmazas fugg tole, ugy mint: zenelejatszo, videolejatszo, youtube, bongeszo, stb...
Ha ez a folyamat magas CPU idot vagy askit zabal, akkor azt a bugos appot kell megkeresni, ami szuntelenul behivja ezt a folyamatot, es az app bogarassaganak hatasara valami szunni nem akaro munka elvegzesere kenyszeriti azt (loop).
Bizonyos esetben a memoriakartya korrupcioja (logikailag hibas fajl) is bebugosithatja a mediaserver processzt (pl. egy hibas kepet probalsz megnyitni quickpic-el, ami behivja a mediaservert ami meg elvegezne a dekodolast), igy a memoriakartya kivakarasat es egy kartyaolvasos scandisk is ajanlott.
Ugyanakkor azt is vedd figyelembe, hogy audio/video lejatszaskor nem maga a player, hanem ez a process vegzi az igazi piszkos munkat, igy ertelemszeruen a magas akkumulatorfogyasztas ennel a processnel indokolt lehet, a felhasznalasi korulmenyeket figyelembe veve.
-
Richee11
senior tag
google chrome csak ics-en lesz elérhető, vagy esetleg kiadják öregebb szériákra is?
-
Jarod1
veterán
Hali ics van fent SE neo és a videóót állandóan le akarja tölteni a youtuberól 3gp formátumban, nem lejátszani, ötlete vAN valakinek mi lehet a gond?
-
Deck
titán
válasz
atillaahun #45835 üzenetére
Nincs fenn a youtube. Mi más lehet még? A zenelejátszót külön mutatja. Más pedig szinte fenn sincs.
-
Deck
titán
Valaki tudja mi az a Médiakiszolgáló ami a Beállítások - Akksi fogyasztásnál van?
-
JamesHun
addikt
sziasztok
tudnátok egy jó offline map progit ajánlani 2.3.7-es androidra (vodafone smart 2) ahol akár keresni is tudok utcára
google map ha lementem offline ba a térképet akkor keresni nem akar
a humap meg valamiért a gps pozíciómat nem hozza be -
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Melyik launchastert mondjátok a jónak?
Én kipróbáltam a go-t de az nagyon fogja a telefont. Sokszor belassult.
Most AWD van de kíváncsi vagyok a véleményetekre szerintetek melyik a jó? -
-
kilozsul
aktív tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a kuglis calendart hogyan lehetne rávenni arra, hogy ne napi bontásban mutassa az eseményeket? Beállítást nem találok, ha meg simán menüből váltok (hetire, havira)és kilépek, akkor meg a következő belépésnél ugyanúgy visszaáll... Amúgy CM6 és legutolsó gapps... Előre is köszi
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45820 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45801 üzenetére
Aha, megvan. De sajna nem kompatibilis a HC-vel.
-
bok92
addikt
Ez a samba filesharing nagyon jó progi
Nem is tudom, miért szedtem le még anno.. -
-
Richee11
senior tag
Legyetek szívesek mondjatok olyan videó lejátszót ami kezeli a feliratot is, és letölthető Google Play-ről!! Előre is köszönöm!
-
tvamos
nagyúr
Ezt nem tudom... Forzazni szeretek, de mar nagyon reg nem csinaltam. A telefonon meg... max Robo defense-ezek. A vonaton...
En a Tegra 2-vel nagyon elegedett vagyok, a... nem is tudom... t-mobile pulse-om volt... utaltam, akar mi is volt benne. A Froyo-t nem tudtam megszeretni. (Nem ment a Skype video.)
-
gws580
tag
aSziasztok!
Az msn miért nem enged belépni a gmail-os fiókommal?
Most szedtem le a play-ről... és azt irja "kapcsolódási hiba.. hitelesítéssi hiba"
Regelni kell valahol?
Köszi! -
TRob1
veterán
válasz
Csocsesz75 #45803 üzenetére
Akkor az.
Menj a Beállítások/Alkalmazások(sd-kártya fülre, és ott pakold át a telefonra a Launchert... (katt a nevén, majd áthelyezés telefonra... vagy hasonló)Launchert, sms kezelő appot, billentyűzetet, widgetet tartalmazó appot soha ne tégy az sd-re, mert lehetnek érdekes helyzetek.
(#45806) Csocsesz75:
Ok. -
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #45803 üzenetére
De, az a preferált telepítési hely.
-
atillaahun
veterán
A TaskXP ingyenes. Out of Memory. Ahol az Android kezdi kilőni a programjaidat, ez 512-es telefonoknál olyan 80-120 MB RAM közé van állítva. Tehát az az alatti részt már nem használhatod az 512-ből. Plusz alapból kb. 200-250-et, amit a rendszer megeszik.
Ennyit az 512-es Androidról. Kb. ott tartanak multitaskingba mint egy 15 éves 3.1-es windóz.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest