- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
vadkörte #43873 üzenetére
Google Task Organizer. Szinkronizál Google-val, így PC-ről is bármikor elérhetők a listáid, amiből annyit, és olyan néven raksz bele ahányat akarsz. Tud emlékeztetőt is, addig csipog amíg le nem nyomod. Plusz van egy elég korrekt widget-e is.
(#43928) [rvilike]
Mediaserver.apk-t, esetleg a Drmprovider.apk vagy Drmservices.apk?(#43997) zoli62
Nálam is fosakodik. Nem tudom minek de ha kedve tartja akkor nem hagyja elaludni a képernyőt. De egyébként ugyanezt csinálja a SipDroid is, úgyhogy nem tudom mi a pöcs van ezekkel a SIP kliensekkel. -
vadkörte
addikt
válasz
vadkörte #42953 üzenetére
Srácok!
Mindent köszönök! Sikerült végre. Nem a programban van a hiba, hanem a humán oldalon. Hogy ekkora címeres barom hogy lehettem azt nem tudom!!!
Van a telefonon egy tűzfal program a DroidWall. Nos, azért nem működött a LAN hozzáférés, mert elfelejtettem kiengedni a LAN plugint a DroidWall-on. -
gatto_
senior tag
válasz
vadkörte #42942 üzenetére
Mit szenvedsz ezzel a Lan beállítással? Minden áron a telefonon akarod böngészni a géped mappáit, vagy fordítva is jó? Csak ide-oda másolgatásra kell wifin keresztül, hogy kikerüld a kábelt? Mert arra ott az ES FileExplorer / beállítások / távoli beállítások / távoli kezelés menüpontja. Itt beállíthatsz, illetve gyárilag be van állítva egy ftp megosztás, amit a gépeden egy ftp progival, akár a Totál commanderrel simán elérsz és másolgathatsz ide-oda. Létre lehet hozni egy parancsikont a kezdőképernyőre, hogy ne kelljen belépkedi a menübe, és akkor egy gombnyomással indul. Ugyanezt tudja a File Expert fájlkezelő is, sőt az még egy böngészőn keresztül, webes felületen is használható, úgy mint az Airdroid.
Még annyit, hogy ha kipróbálod az ES Fileexplorer ezen fumkcióját, akkor ne állíts be jelszót. Hagyd úgy névtelenen ahogy van. Nekem jelszóval nem csatlakozott. A File Expert ebből a szempontból hibátlan. Ott bármit állíthatsz.
-
Pajoz
őstag
válasz
vadkörte #42875 üzenetére
Pont nem. Nekem a routerem címe .1-re végződik. A miazip-é meg .4-re és csak ezzel működ.
(#42872) macilacus
Nincs itthon XP-m de sztem azon is működnie kéne, ha minden jól van beállítva.
Ajánlanám még RootRulez leírását, de ez is win7-re van. -
Pajoz
őstag
válasz
vadkörte #42859 üzenetére
Én a megosztott helyett az egyik megjajtó Dokumentumok mappáját adtam meg. Így hozzáférek az egész meghajtóhoz. Ha már él a kapcsolat a vissza nyíllal elérhető a többi meghajto és a C-n a saját fiókom. Mindez win7-en. Természetesen a gépen meg kell osztani a mappákat.
Ha nem tudod az ip címed futtasd le a miazip progit. Valszínű, hogy a virnyákölő ráugrik, de nem káros prog.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AM4-es félkonfig, 5800X, 32gb Ram, B450, BeQuiet TF, FractalDesign Meshify C, Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest