- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3DMark Vantage eredmények
- Teclast Tablet Topic
- Everest / AIDA64 topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Sokszor semmi, csak a fejlesztő bassza kivenni azokat a jogokat, amik nem kellenek, de pl. az fb app a contactok szinkronizálásához kér jogot, sms küldéshez meg külföldi szolgáltatások miatt.
(#49401) KaiotEch: Ez a baj, hogy ez nem így működik ugyanis nem futtatáskor adsz jogot, hanem telepítéskor ezért az összes létező jogosultságot be kell állítani a manifestben, ami a program futása során akármikor szükséges lehet.
-
atillaahun
veterán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Hát a faszbukknak én még egy izmos uninstall-al szedtem be az összes engedélyét, gyári böngésző meg gondolom valami keresési találatokhoz szokja néha használni, természetesen kukáztam azt is.
Egyébként én semmiképp se vonom kétségbe az engedélykezelés létjogosultságát, többek között ezért is használok CM-et, aztán amelyik app nem állt sorba egy-kettőre attól bevontam a GPS meg net jogosultságokat, - küldje a célzott reklámokat az anyjának. -
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
KaiotEch #49317 üzenetére
Egy dolgot nem találtam csak meg: hol lehet a számlaösszeg minimumát belőni, ami ugye havidíj (lebeszélhető ezért az appban 0FT) + számla szintű szolgáltatás + csekkadó összege (ez a postán minimum 2846 forint becsengetését jelenti), és ehhez viszonyítani a havi forgalmat.
Pontosan kiszámolja a hívás, SMS és netdíjakat, sőt, a számla- és adótételek is hozzáadhatók, csak az nem, hol állok a havi 2846 forinthoz képest, ezt az összeget pedig nem akarom megjegyezni, írja ki szépen h ez mindenképpen a minimum, és hol állok a hónapban ehhez képest.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
KaiotEch #49317 üzenetére
Annyira nem. Csak példálózik, de nem magyaráz meg minden opciót. Korábban ez alapján állítottam be, de megváltozott az ÁSZF.
Elképzelésem sincs, hogy azt most hogy kéne belőni, hogy "a tarifacsomagban foglalt havidíj-lebeszélhetőség 60%-ban használható fel hálózaton belüli, illetve 40%-ban belföldi
vezetékes és más mobil irányba indított belföldi hívásokra". -
válasz
KaiotEch #47293 üzenetére
Eltávolítanám, de nem tudom... Feltettem ez a Device Policy-t, de mindig azt kéri jelentkezzek be. Beírom az adatokat és visszadobja, hogy ez már hozzá van rendelve. Most akkor ilyenkor mi van?
-
zho-lee
addikt
válasz
KaiotEch #45871 üzenetére
Nos, a hír az (én nem láttam), hogy a dalvik-ot az sd-re tesszük, akkor begyorsul a telefon.
A fórumtárs az LG Optimus Pro-ját szeretné begyorsítani, azért kérdezte tőlem.
De, mivel én még ilyet nem is hallottam, hát megkérdeztem itt.Tehát, scrypt-et kell írni, azzal lehet átküldeni, és a romban meg linket csinálni neki.
Az sd-n az ext2 -t min 512-re kell átméretezni, de ha sok mindent tesz oda, akkor még nagyobbra. Ennyit tudtam meg.
Azt, hogy ki ír ilyen scrypt-et, fogalmam sincs (talán jobb is), mondjuk a partícionálás az menne az egészből nekem is..
Szintén nem tudom, bár utána néztem, hogy valóban észrevehető gyorsulást csinál-e
Főleg a cyanogen fórumon találtam, de inkább ott is csak help-eket, hogy hogyan kell.Viszont sokan szeretnék, talán nem véletlen
Ha valaki ismeri konkrétan,megírhatná, érdemes-e ezen agyalni.
Én mondjuk kihagyom. -
toth_janika
őstag
válasz
KaiotEch #45854 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az ikonok eltűntetését úgy értettem, hogy pl a DevTool, DSPManager, DroidSSH, stb, tehát a rendszerprogramokat, amiket nem akarok letörölni, de használni se nagyon, ne lássan a drawerben, mert tök feleslegesek. Ugye a Go-ban ez tök lazán megoldható, viszont itt nem, és úgy tűnik, hogy nem is lehet! -
St3ven
addikt
válasz
KaiotEch #45435 üzenetére
Persze. De ha deepsleep-ben van a telód, nem frissít (minek/kinek frissítene), csak ha feléled a kijelző. Szóval nem fogyasztja nagyon se az akksit, se a netet.
(#45436) dekrer:
Bizony, nagyon bevált nekem. Bármilyen háttérképhez hozzá lehet igazítani pillanatok alatt.(#45441) scope2007:
Hát, ízlések és pofonok. De a szélsebességet nem rakja ki az Időkép, márpedig az erősen befolyásolja a hőérzetet. -
Koga777
tag
válasz
KaiotEch #45371 üzenetére
Ajánlom a LBE Privacy Guard appot, meg tudja vonni a programok jogosultságait. Csak rootolt készüléken fut.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
KaiotEch #45380 üzenetére
Ha bemész az alkalmazások kezelésébe (legalábbis CM7-en), és megnyitsz egy alkalmazásnak a rendszer adatait, akkor legörgetve látod a jogosultságait. Ha szimplán ráböksz a szövegre, akkor azt látod, h áthúzza azt. Így megvonja az adott jogot. Ezt eddig sehol nem láttam leírva, véletlenül jöttem rá, h tud ilyet (vagyis a CM menüben láttam, h lehet aktiválni a jogosultság kezelést, de egy árva szóval nem írta senki sehol, hogy hogyan lehet ténylegesen menedzselni).
-
Teasüti
nagyúr
válasz
KaiotEch #45371 üzenetére
PDroid.
Cyanogen romokhoz elérhető (adott romhoz keresd a rom topikjában a patch-et), teljes jogosultság kezelést tud, bizonyos adatoknál elérhető az is, h nem csak szimplán letiltja, hanem random adatokkal "böki ki az app szemét".
Viszont ezt saját tapasztalatból mondva csak friss romra tudod felrakni minden más app telepítése előtt. Különben FC-zik az összes app.
Meg amúgy ha már cyanogen alatt vagy, akkor azok a romok alapból is tudnak jogosultságot kezelni, talán még részletesebben - olyan jogokra is kiterjedően, ami a PDroid-ban meg se jelenik (vagy csak csoportosítva talán?). PDroid előnye továbbá a random és előre beállított fake adatok közlése, a CM primitív megoldása csak deaktiválni tud.(#45372) Polllen
Tűzfal nem megoldás.
És ha továbbra is szeretném használni a programot, ha mondjuk nem csak egy sima offline programról van szó? Akkor a tűzfal pont nem segít. -
rap1983
csendes tag
válasz
KaiotEch #45346 üzenetére
..nem romot hanem maga 2.3.3-ra visszatenni, mert azt hittem abba a normál fekvő vastag akkukijelző van és reálisat mutat, mert ez a vékony magas álló szart mutat és jópár widgettel ellenőriztem ezt, de mivel nem akarok widgetet használni ami nézi az aksit (mert fogyasztja az akkumulátort egyfolytába) igy visszatenném a 2.3.6-ot mert az többet tud, ennyi
-
Teasüti
nagyúr
válasz
KaiotEch #45321 üzenetére
Avast Mobile Security-nek az Anti-Theft része ugyan nem számítógépen, hanem sms-ben kommunikál, de a legjobb ilyen program.
Amúgy amelyik proginak ilyen jogosultságai vannak már, h telefont töröl (többek közt), ott vagy szemet hunysz az ilyen aggályaid felett és elhiszed a Privacy Policy-ban és a Terms of Service-ben foglaltakat, vagy veszel egy érzéken búcsút ettől az ötlettől.
(#45318) darvinya
Tasker ágyúval verébre, ha csak erre kell.Főleg hogy nem a budget árú app-ok közé tartozik.
-
barnam_
nagyúr
válasz
KaiotEch #44931 üzenetére
Azért mert a programok elérhetősége szolgáltató és ország függő, így tudnia kell hogy melyik szolgáltatónál vagy. Azt is tudnia kell hogy fel van-e telepítve, hiszen különben hogy kapnád meg a frissítéseket?
(#44927) Pajoz: nekem megérte, mert mint említettem, a widgetjei nagyon hasznosak számomra, a legtöbb ingyenes launcherben van az alap felület, és kész...
-
Ronyn
senior tag
válasz
KaiotEch #43790 üzenetére
Azt a beallitasokban kell kipipalni, hogy olvasható vagy irhatod módon csatolja a rootot...
Az hogy te nem értesz hozzá, vagy lusta vagy belenezni a beallitasaiba , nem jelenti azt hogy fos....
Az maximum csak téged jellemez...
Mikor fog az jönni hogy "szar az android rendszer"....(gondolom lassan az következik) -
Imdre
aktív tag
válasz
KaiotEch #43797 üzenetére
Annyit hozzáfűznék a dologhoz, hogy teljesen jó az Es (sőt, szerinten a legjobb).
Az más kérdés, hogy a user ..... hozzáVagyis finoman fogalmazva lövésed sincs a használatáról, ezért még nem fos. A kártyán kívül minden elérhető vele, én a médialejátszómat is azzal kezelem ftp-ről.
Az egyik legsokoldalúbb fájlkezelő, ráadásul Rootrulez által elérhető magyar nyelven is. -
Ronyn
senior tag
válasz
KaiotEch #43736 üzenetére
Mivel ezek alapvetoen java fájlok, azért ami telepitett, az telepitheto is, ugyanúgy mint a jar fajloknal (van amihez kellett a jad file is, de az már másik történet)
Bárhol meglátsz egy .apk fájlt az telapitheto, független attól hogy az már épp a root/system/app mappaban van feltelepítve,
Vagyis elég csak a telepitett progik *.apk fajlait kimasolni, és kész a backup.... -
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #38051 üzenetére
Csak olvassa, elég sokminden kér hozzá jogot. Gondolom leállítja magát, meg ilyesmi, ha bejövő hívás van. Bár ehhez nem értem minek ilyen jog, a játékoknál se. Az onPause() mindig lefut, ha elveszti a fókuszt az app.
(#38054) jer1cho: Hogy épp rohadt bugos e, vagy nem.
Nekem napok óta nem töltötte le. Illetve egy kontaktot vettem fel, a default facebook képet rakta be, pedig van profilképe szóval nem igazán értem.
-
Mr X
veterán
válasz
KaiotEch #17215 üzenetére
Gmail accounthoz kötődnek a megvásárolt programok. Hard reset nélkül nem tudsz a droidos készüléken mail címet váltani, ami viszont töröl minden appot. Utána meg, mivel másik mail címet adsz meg, nem fogod tudni használni a másik címre megvett appjaidat.
szerk:
Ahogy újra átolvastam, nem megvett appokra gondolsz, de a mail váltás akkor is így megy, reset törölni fogja az appokat és a beállításokat.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest