- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
Cartman023
aktív tag
Szerintem nézd meg a BetterBatteryStats-al is a telót, nekem a fastdormancy volt a hunyó, amit a badass nem mutatott, vagyis mutatott, de ha jól tudom Android rendszer alatt összesítve.
Egyszóval jó a Badass is , csak az összesítve jeleníti meg az adatokat Google szolgáltatások, vagy Android rendszer név alatt. A BBB pedig szét tudja valamilyen szinten bontani ezeket.
Ha van Battery monitor widget (gondolom nincs, mert badass van
) az is elég sokszor ébresztgette a telefont, ki is löktem.
-
icemad
nagyúr
válasz
r3dsnake #45595 üzenetére
Úgy szeretném áthúzni táblára a cuccokat, mint egy megosztott mappa 2 wines gép között.
Sztem a dropbox pont ezt tudja... Én legalábbis pont erre használom. Wifin is megy. Én így csináltam: dropbox letölt a gépre és a telóra/tabletra/tvboxra. Mindegyikhez megadtam ugyanazt a felhasználói fiókot. Utána gépen letöltöttem a játékot/programot a dropbox mappájába. Azon belül is a megfelelő almappába. (Pl.: Dropbox/Android/Games, stb.) Amikor letöltődött a fájl, egyből szinkronizál az összes többi eszközzel is. Utána akkor is eléred a cuccokat, ha az asztali gép nincs bekapcsolva. Androidnál meg az ES File Explorer kezeli a dropboxot, de marketen is van olyan program, amivel a dropboxból letudod menteni a cuccokat offline használatra. Az egyetlen hátránya a szűkös tárhely...
-
Deck
titán
Na megnéztem mi ébreszti fel a telefont sokszor. A google szolgáltatások és az android rendszer.
A Google szolgáltatások mit takar?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
icemad #45593 üzenetére
A dropboxszal csak annyi a baj, hogy neten keresztül megy, úgy meg lassú. Úgy szeretném áthúzni táblára a cuccokat, mint egy megosztott mappa 2 wines gép között. Az airdroid nem tűnik rossznak, de sokkal jobb lenne ha nem böngészőben kellene bohóckodni, hanem total commanderben egy felcsatolt meghajtóként csak ráhúzom a cuccokat kábel nélkül.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
atillaahun #45590 üzenetére
Köszi a választ! Ezzel tudok akkor pc-ről táblára másolni wifin keresztül?
-
Richee11
senior tag
valaki el tudná mondani hogy mi a különbség a sima Dolphin és a Dolphin web browser mini között? Persze a méreten kívül van valami funkcionális különbség. Vagy gyorsaságbeli. Esetleg aksi szempontjából?
Előre is Köszi a válaszokat! -
stefi68
addikt
Próbáld meg ezzel kideríteni: Badass Battery Monitor
Az Alk. használat-ra bökve nézd meg a legördülő menüben a processzorhasználatot, a felélesztéseket is...
-
Deck
titán
Eddig a telefonom fél nap alatt úgy, hogy nem csináltam rajta semmit képernyő kikapcsolva merült 12 óra alatt 5%-ot. Tegnap éjfél óta reggel 6ig merült 30%-ot. Valamilyen program lehet a hibás ez miatt? Ha igen fogalmam sincs melyik lehet
-
icemad
nagyúr
válasz
gyuszmó #45567 üzenetére
Szia. SD-kártyák formázásához, partícionálásához én ezt használom. Mutatja a rejtett partíciókat is. Lehet, hogy egy pár megás rejtett partíció kavar be. Én a helyedben megnézném ezzel a progival, de a legbiztosabb az lenne, ha Linuxxal néznéd meg és formáznád. Linuxra nagyon jó progik vannak, amik erre lettek megírva. Ha hibás a kártya, azt is ki tudja jelezni.
-
aakosch
tag
Olyan e-book olvasót keresek, ami kezeli a pdf.eket, megjegyzi, hogy hol tartok és tördeli az oldalakat. Hallottam olyat is, hogy nem pdf-et kezel, de át tudja alakítani a neki jó formátumba. Valami ötlet?
-
No most amúgy akkor melyiket? Permission Denied, PDroid, LBE(túl kínais nem? legalábbis a képek
)?
-
DV
senior tag
AirDroid-ot hasznalja-e valaki? Nekem tokeletesen bevalt. Eleg megnyitni a web.airdriod.com oldalt, majd a teloval beolvasni a qr kodot es mar be is leptel a teloba Wifi-n keresztul. Lehet kepeket, videokat, appokat, masolni, torolni, akar sms-t irni is, meg meg egyeb mast.
Jegyzetelni meg az Evernote-ot hasznalom.Regiee
Ilyet keress, MHL kabel: link.
-
gyuszmó
őstag
Vettem egy 16 gb c4 es kártyát
Leformáztam,de nem akarja felmásolni a cuccokat,hiba üzenettel kidob
Lefuttattam rajta egy tesztet is semmi error nincs rajtaötlet
köszi
-
HollyBoni
veterán
válasz
atillaahun #45564 üzenetére
Ilyet nem találok. Hol kéne pontosan keresni ezt a funkciót?
-
( V )
veterán
válasz
myke01 #45560 üzenetére
Top 5 alternative browsers to Chrome for Gingerbread users!
+1 ilyent találtam, nemtom mennyire valódi:
Google Chrome(Ported) for Eclair and Gingerbread -
HollyBoni
veterán
Nem lehet valahogy visszarakni a régi Maps-et? Nem tudom lementeni Komáromot és Komárnót, pedig eléggé fontos lenne.
-
atillaahun
veterán
válasz
S e t h #45558 üzenetére
"Inkább nem mennék bele alapvető meteorológiai ismeretekbe, de ..."
"... nálam egy csepp sem, ez alapján most kukáznom kellene egy appot?Ahol meg esett ott meg jaj de jól teljesített?"
"...tendencia megállapítására jók, csak sajnos sokan nem tudják őket használni."
...aztán meg úgy kaparnak ki valahonnan ahová a hirtelen lezúduló csapadék sodort el?
"Ha gunyoros vagy másokkal szemben, attól még nem sikerül jobban megvédened az álláspontodat,"Nem is tudom, talán bagoly mondja?
Én csak felvettem a stílusodat.
Viszont ha igaz amit állítottál, innentől kezdve nincs mire reagálnom. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Meglehet oldani valahogy hogy az Androidos telómat (LG Optimus Black) rákössem valahogyan a tv-re?
-
S e t h
nagyúr
válasz
atillaahun #45540 üzenetére
Ha gunyoros vagy másokkal szemben, attól még nem sikerül jobban megvédened az álláspontodat, főleg ha nem is érted, hogy ezeket az alkalmazásokat miként kell értelmezni.
"Egy újabb meteorológus...
Taníts mester, mondd el hogy kell használni az időjárás előrejelző app-okat."Nem kell tanítania téged, mert ő helyén tudja kezelni, amíg te meg úgy hiszel nekik, hogy ennyi erővel a Blikket is felcsaphatnád és tájékozódhatnál onnan is.
Először nézz utána mit is takar valójában a konvektív csapadék fogalma és próbáld ne összekeverni az esővel.
Az 5 km sugarú kört meg hagyjuk, mert nem tétel.Nyári időszakban van ahol szétver mindent a jég és egy havi csapadék esik le fél óra alatt, amíg akár pár száz méterre ki van száradva minden, de ugyanez számold nyugodtan 5-10-50 kilóméteres sugarú körökre is.
Ezek a programok megmutatják neked annak az eshetőségét, hogy LEHET nálad nyári zápor, zivatar, de ez nem ígéret, amit be is kell szopni.
De ha nem hiszel nekem, akkor rakj fel minél több ilyen alkalmazást, de előre borítékolom ,hogy csalódni fogsz bennük, mert túlzott elvárásokat támasztasz velük szemben.
Egy meteorológus, egy modell, számítógép sem képes megmondani, hogy adott körzetben lesz-e avagy nem lesz záporeső, zivatar, max százalékos formában prognosztizálja, kivéve persze ha egész országrészt érintő, kiterjedt csapadékzónáról van szó.
Tőlem 20 km-re északra vert el tegnap mindent a jég, most 10 kilóméterre az ellenkező irányban.Szerinted ilyen esetben mit kellett volna jeleznie egy alkalmazásnak?
Nem jobb e az ,ha jelzi annak eshetőségét, hogy a jég szétveri a kocsidat, de ennek esélye csekély, mintsem azt írja ,hogy nem várható semmi, aztán meg úgy kaparnak ki valahonnan ahová a hirtelen lezúduló csapadék sodort el? -
atillaahun
veterán
válasz
A pofám leszakad, de most kezdett el esni.
Úgy látszik a PM esősámánjai figyelik a topic-ot -
enginev3.0
félisten
Miért van hogy
Néhány névjegynél már sorakoznak az összefűzhető névjegyekEgy példa
Telefonkönyvben:
-Laci
javasolt névjegyek Laci (google) laci (telefon) laci (google) laci (sim) laci (google)szóval ugyan abból van ezer meg kismillió google-n meg már minden hol...
-
zole72
tag
válasz
atillaahun #45551 üzenetére
Sajnos ezen már túl vagyok meg is csináltam mindent pontról pontra nem segített.
Kezdem feladni ezt az egész dolgot. -
atillaahun
veterán
válasz
zole72 #45548 üzenetére
Nah, a legalapvetőbb dolgot a végére hagytuk: Google.
Egyből kidobta: RootRulez kolléga már egész regényt írt a témáról, TESSÉK.Itt a nagy izgalomba még szerkeszteni is elfelejtettem.
(#45552) zole72
Akkor keresd meg privátban, vagy írj kommentet a témához.
Esetleg tegyél fel egy XP-t. -
zole72
tag
válasz
atillaahun #45546 üzenetére
Telón is dettó ugyan ez van
-
atillaahun
veterán
Okozhat szerintetek jelszavas védelem adott WiFi kapcsolaton számottevő fogyasztásnövekedést, egy nyílt WiFi-hez képest?
Csak mert itthon alvó módban WiFi-n lógva alig merül valamit a telefon, viszont bent melóban, meg óránként zuhan 1-2%-ot az asztalon pihenve. 2 jelszavas WiFi-n is próbáltam bent, mindkettőnél ugyanaz.
Ez mitől lehet? Jelerősség max. mindenhol.(#45546) atillaahun
Csak mert tableteden gondolom 3.0 van, és arra nem biztos hogy alaposan kitesztelték az ES-t. -
barnam_
nagyúr
válasz
A Beautiful Widgets Accuweather vagy Google-tól szedi az adatokat.
-
zole72
tag
válasz
atillaahun #45543 üzenetére
Windows 7 64bites rendszer van fent laptop az látja a pc mappákat és be is tudok lépni másolni törölni szóval bármit a tablettal viszont az a helyzet hogy látja a mappákat de nem tudok belépni laptopon is látja a mappákat oda sem enged vagyis egyedül pc-n is és laptopon is csak az users mappába enged belépni máshova nem.
-
zole72
tag
Csak egy mappába enged belépni az user mappába.
Másba nem.....Miért nem tudok belépni más mappákba már kezdem feladni ezt az egészet.
-
atillaahun
veterán
válasz
#04441088 #45460 üzenetére
Köszi, már én is valami magyar fejlesztés mellett vacilálok, gondolom akkor marad ez az Időkép, meg a Köpönyeg.
(#45461) S e t h
Nyugodtan menj bele alapfokú meteorológiai ismeretekbe, szívesen tanulok. - Ha van kitől.
Ha figyeltél, nem országos vagy regionális szintű előrejelzésről beszéltem, hanem városiról, mégpedig Miskolcról. Ami a távolságot illeti, durván belefér egy 5 km-es sugarú körbe, és a város minden szegletéből vannak munkatársaim, akik a héten egy szót sem ejtettek semmilyen esőről, csak arról, hogy megpusztulnak a melegbe, meg kiszárad az uborka.
A másik dolog, hogy nem egy napot vétett a program, vagy csak adott napszakot, hanem egy hetet folyamatban (igaz eddig még csak 5 nap telt el a hétből, bár továbbra sem néz ki sok eső).
Ha egyébként sem valók semmire ezek a programok, akkor mégis mi lenne szerinted a megfelelő használatuk? - Megnézem, de nem hiszem el?
Vagy ha a zápor-zivatar(-vihar) nem zápor-zivatart(-vihart) jelent, hanem azt hogy (akár) ESHET (is), akkor az esős napokra vigyek is magammal esernyőt meg ne is?(#45465) ncc1701
Nem vettem. Tendencia szinten jól jelzik előre az időjárást egy hétre. Attól hogy néha becsúsznak kisebb eltérések, csak a tévé előtt ülő nagyanyám szintjén lévő emberek vonják le azt a következtetést, hogy - áhh, ezeknek se lehet má elhinni semmit... (persze attól másnap még ugyanúgy megnézi)
A reggeli ablakonkinézéssel meg tényleg sokra mész. Főleg tavasszal, meg ősszel. Én azért hadd vágyjak ennél többre.(#45466) kymco
Egy újabb meteorológus...
Taníts mester, mondd el hogy kell használni az időjárás előrejelző app-okat.(#45468) Aggregátor
És az melyik szolgáltatótól kéri le az adatokat?(#45474) Csigusz 1
Igen, én is gondoltam rá, hogy a pontatlanság abból adódhat, hogy valami távolabbi helyről veszi az adatokat, ami egy Pest szintű város esetén még érthető, de Miskolc a maga 5-10 km-es kiterjedésével nem egy nagy terület.
Ráadásul szerintem az egész országba nem volt olyan hely, ahol akár fél napig esett volna, nem hogy Miskolc környékén. -
Deck
titán
Ha van kedvetek 21:30 tól Critical Strikeozunk, lehet telefonról-ről és gépről is jönni. A server neve: Magyar LAN lesz
-
zole72
tag
válasz
atillaahun #45537 üzenetére
Most megpróbáltam csak 1 mappát megosztani nem az egész particiót teljesen ugyan azt írja.
Továbbra sem tudok belépni. -
atillaahun
veterán
válasz
zole72 #45536 üzenetére
És ha nem teljes meghajtót hanem csak mappát osztasz meg?
(#45535) Xiawave
Értem, végülis logikus.
Igazából azért kérdeztem, mert eddig Mobo Player volt fent, ami minden egyes videóra azt írta, hogy csak szoftveres kódolással játszható. És a 720p videókat csak ilyen 10 fps-el vitte, hang meg szintén csak szaggatva volt. Azt hittem maga a telefon nem bírja.
Nemrég viszont lecseréltem a sokak által dícsért MX Player-re, aminél már hibátlanul megy a hardveres kódolás, és viszi a 720p-t is.
Fogyasztáskülönbséget eddig nem is figyeltem, de majd akkor ránézek, köszi. -
zole72
tag
Próbálom elérni a pc tartalmát tebleten keresztül de eddig nem sok sikerrel.
Felraktam a es file explorer-t a programban beállítottam hogy lan.
Gépen elvégeztem a szükséges megosztásokat odáig jutottam hogy lan megosztásnál látja az ip címet belépek megjelennek a megosztott partíciók c,d,e,f....stb d amikor rákattintok egy meghajtóra pl d akkor azt írja ki
Bejelentkezés sikertelen
Ezt Okozhatja:A Hozzáférési adatok nem helyesek.
Valakinek valami 5let? -
törölt tag
válasz
atillaahun #45533 üzenetére
A Hardver dekóder a rendszer beépített videólejátszóját használja a lejátszáshoz - optimalizáltabb, és jobb lejátszást biztosít.
A Szoftveres magát a szóban forgó videólejátszót használja a fájl lejátszásához - ez pedig általában aksizabálóbb
. Akkor használják ezt, ha a beépített lejátszó egy formátumot nem tud megemészteni. Szóval amit tudsz, azt a hardver dekóderrel játsszad le.
( Én legalábbis így tudom
)
-
atillaahun
veterán
El tudná valaki magyarázni, hogy videólejátszók esetében pontosan mi a különbség a hardveres és szoftveres kódolású lejátszások között?
-
tbalint3
tag
Erre valaki: [link]?
-
Deck
titán
14en toljuk a Critical Strike-ot
-
( V )
veterán
FF Linaro "alternatíva"
-
Droid oldalon nincs valami olyan app, mint az almásoknál az iBeam? Összeérintjük a 2 telót és már át is küldte?
-
Deck
titán
Most vagyunk fenn páran aki jönni akar:
játék elindít -> multiplayer -> nickhez beírod a neved -> legörgetsz majd LAN -> majd keresd meg ezt és csatlakozz: magyar lan
-
törölt tag
Oké
Csak azért kérdeztem igazából, mert próbáltam már a Brothers In Arms 2-t, és iszonyat mód játszhatatlan volt ezen...azóta nem is igazán nyúltam durva 3D-s játék felé. Mostanáig.
-
Deck
titán
Leírom ide is hátha valaki kedvet kap hozzá és jön majd játszani:
Van egy remek multis játék, ezért gondoltam megosztom veletek.
A Critical Strike Portable 3D FPS játék ami van androidra és pc-re is. Lehet úgy, hogy valakik telefonról valakik meg webes felületről játszanak vele vagy letöltve. Most előbb 8-an játszottunk valaki pc-ről volt valakik telefonról. Kegyetlenül jó játék!- teljesen ingyenes
- multi, lan
- nincs reklám
- a legjobb ilyen játék
- mindegy, hogy milyen platformon játszaszWebes verzió [link]
Androidra: [link]
Windowsra: A Webes verziót indítsátok el és ott lesz, hogy letöltés windows-ra
iOS-re is van.
Weboldal: [link] Sok videóval is a játékról
Cikk róla: [link]Remélem felkeltettem valaki érdeklődését és kipróbálja
Androidon és Pc-n is
-
Csucsu88
tag
Tudnátok ajánlani valami jegyzettömb progit?
-
neo-geo
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy jegyzettömb widgettet, amit ki tudok tenni a kijelzőre 2x2 vagy 2x3-as méretben.
-
toth_janika
őstag
válasz
capulet75 #45440 üzenetére
Én nagyon ajánlom az Endomondo-t.
Nekem tökéletesen működik külföldön is, nem keres semmit, csak csinálja a dolgát!
Van free és fizetős is, én a fizetőset használom
Másik qrva jó: Nike+És már müxik a droidos verziója is, szóval nem kell szifon vagy alma termék
Szerk.:
Vagy már ajánlották ezeket.... ah lusta vagyok végig visszaolvasni!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest