Aktív témák
-
vasii
senior tag
Üdv!
A napokban tobb appot sem tudtam frissiteni, mert azt a hiba uzenetet kaptam hogy:
Nincs elég hely az eszközön.
Elegge meglepodtem mert ext3 a2sdt hasznalok, aztan titaniumban lattam h a belsoben telleg van 72mega hely, viszont a rendszer romnal csak 4,92 mb szabad. Ezen hogy lehet segiteni, vagy mik tartoznak ide??Egyebkent HTC Legendrol van szo CM6.1gyel
-
vasii
senior tag
meg egy kerdes, aki vagja ezt a rom-radio-kernel stb dolgokat biztos tud segiteni.
google goggles nem indul mert azt irja h "kernel is missing ipv6 support".
keresgeltem h masik kernelt kell felrakni MHz-nek megfeleloen de nem igazan tiszta a dolog..
köszi -
vasii
senior tag
Hali!
Kutattam mindenfele de nemtalaltam egyszeru megoldast, megkerdezem hatha tud vki segiteni.
Tegnap flasheltem CM 6.1et Legendre, elkezdtem belakni, es az egyik screenemen 4x4 direct call volt. Ezt akartam mostis megcsinalni de sajnalattal lattam h mar rarak minden kepre egy szep nagy M betut amit szeretnek eltunteni. Van erre vmi mód?:S Nem sok kedvem van egyesevel kikeresni mindenkinek kepet..
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest