Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Időkép volt korábban, ha jól emlékszem, de ebben a hírgyűjtő appban benne van (nem próbáltam ki).
lalakov: Nem számít a verzió, ha a mentő verzió régebbi a visszaállítónál. Visszafelé biztosan kompatibilis. A rendszer appokat nem ajánlatos visszaállítani, így menteni se.
-
xSide
őstag
Durva eltérések akadnak, de általában minden app ugyanonnan szedi az infókat (Accuweather, Google, Yr.no, Foreca.hu), én a Palmary free verzióját használom (foreca.hu) homscreen widgetként és az adatok szinte azonosak a Köpönyeg app-al, amit pedig a riasztás miatt raktam fel...
Míg nem volt droiodom a foreca oldalán lévő előrejelzések jöttek be legjobban!!
Korábban a BeautifulW volt fenn Accuweather infóval és néha-néha voltak vele gondok...
Az imént kipróbáltam a getjar-t és le is szedtem izibe a BeWeather-t, ami szép kinézetre és méretre csak épp aktuális értékeket nem mutatjaUninstall!!
Viszont itt fenn van a TuneIn Pro ingyenesen rádióhallgatáshoz
Aktív témák
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest