- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel Nexus One-ról le tudom menteni az sms-ket és egy másik HTC-re fel tudom tenni. Sajnos a gyári átvitel csak a névjegyeket tudja átvinni
Előre is köszi!!!
-
válasz
hodostamas #25239 üzenetére
Nekem sem működik, konkrétan authentication errort kapok folyton, és marhára zavar, mert sehogy se tudtam eddig megoldani
-
Sziasztok!
Lehet már volt a probléma, bocs hogy megint felhozom: A facebook app a frissítés óta nekem állandóan hibát ad, 1-2 véletlen esettől eltekintve. Authentication failed
Hiába töröltem a frissítést és a gyorsítótárat, nem segíett, az alapból a telefonon lévő facebook app (Sensation XE telefon) is állnadóan kéri a jelszót... A Friends strem működik, de az közel se olyan jó, mint a hivatalos face app.
Van-e ilyen hiba másnál is? Ha volt és már nincs, mit csinált?? Vagy legyek türelemmel, hátha lesz valami?Előre is köszi a válaszokat !!
-
Sziasztok!
Hívás időtartam számlálót tudtok mondani, amit havi számolásra tudok állítani? Lényegében olyan kéne, mint egy adaforgalomszámláló (mint a 3G Watchdog) csak a hívások időtartalmát naplózná nekem!
Előre is köszi!
-
-
válasz
atillaahun #12303 üzenetére
Köszi ment is rá a válasz!
-
Sziasztok, tudtok mondani egy ingyenes de használható, offline navigációs programot amiben van európa térkép? Utazunk a családdal, és ha már lesz nálam 2 gps-képes készülék is, haddne kelljen bíbelődni a papír alapú térképekkel, de a mobilnet külföldön drága, így a google mapsot hanyagolnám.
Esetleg az is jó, ha full európa térkép lenne csak!
Ha nem nagy kérés a kedvenc/legjobb fizetős appot is leírhatnátok, hátha közben mérlegelek és úgy döntök, jól jöhet még az...
Előre is köszi a válaszokat!!
-
Sziasztok!
1 kérdéssel fordulnék hozzátok:
Honeycomb 3.0.1-re tudtok mondani valami kimondottan jó, használható (akár fizetős is) avi/divx/stb lejátszót? -
Sziasztok!
Tudtok mondani egy egyszerűen használható teendő- illetve jegyzetelő programot? Az se hátrány, ha jelzést is be lehet állítani.
Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Tudtok mondani egy egyszerűen használható teendő- illetve jegyzetelő programot? Az se hátrány, ha jelzést is be lehet állítani.
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest