Hirdetés
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Semmit nem kell csinálnod. A naplófálj csak akkor fontos amikor le akarod tölteni a térképet Sync 3 update után. De mivel már letöltötted és fel is raktad a dolgod csak annyi hogy hátradőlsz és elfelejted azt a letöltőoldalt
Pár nap/hét után úgyis feltölti a frissítés tényét az autó Fordnak a felhőbe.
-
koti
tag
válasz
daveseaman #2456 üzenetére
DONTINDX.MSA
-
koti
tag
válasz
daveseaman #2456 üzenetére
Feltettem végre az F13-as térképet (Ford Kuga 3.423188 szoft mellé). Nem csinált naplófilét. Megcsináltam és visszatöltöttem az Online felületen. Elfogadta és abban a pillanatban kipipálta. Most ismét azt látom van letölthető térkép, de újra azt akarja letölteni ami kocsiban látható a szoft.frissítésnél ( F13).
Mit kellene csinálnom?
-
sparta2
tag
válasz
Jacob Gibbs #2454 üzenetére
Én is a mobilon Google Maps-ot használom, meg offline iGO-t (érdekes, TMC az iGO-n is van), de miért vacakoljak a telefonnal, ha van beépített rendszer nagyképernyőn!?
-
Jacob Gibbs
tag
Waze-t nemrég kezdtem használni, sok tapasztalatom még nincs vele. Gyárin kívül amit szoktam még használni az a Google Maps.
Más gyártók navi megoldásait nem ismerem, de az input lagot leszámítva, sok bajom nincs a Fordos rendszerrel. Nem mai gyerek, nem is bántom miatta, teszi a dolgát.Nekem: SYNC-verzió 3.4.23188 + még egy térkép frissítés amit egy út alkalmával meg kellene csinálni. Nem minden nap megyek én sem 2+ órás útra hogy megcsináljam.
-
fatal`
titán
válasz
Jacob Gibbs #2450 üzenetére
Waze is mutatja a sávokat már egy ideje. A dugókat meg a gyári nem mutatja.
Bár nekem még 3.0 van (2018 mk3.5 focus), azt is le kéne frissíteni az utolsó verzióra.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jacob Gibbs #2450 üzenetére
Ja ezt lehet hogy mutatja, de az már fizetős benne, hogy a baleseteket is mutassa.
-
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #2446 üzenetére
Bocsánat, benéztem a előzményeket!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wong kok wah #2447 üzenetére
Nekem is ez volt a tippem a méretéből ítélve.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
sparta2 #2442 üzenetére
A posztoló a Map_25033017476_Update.zip file-ról beszél, ami pontosan 24.955.858.372 bytes. Ami pedig az F13. Lehet szarul linkeli ki most a Ford oldala...
[Itt a Ford-os jó link is a térképhez]
De ezt a linket is posztoltam már... -
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #2441 üzenetére
Az F13 mióta 48 kB? Nekem a 3.0-hoz is térképfrissítést ajánl fel a Ford, viszont szintén csak 48 kB. A tartalma pedig csak ez: GB5T-14G386-AE.tar.gz
-
wong kok wah
senior tag
válasz
benignusz69 #2440 üzenetére
Az F13 az, de ezt leírtuk akkor is... Nyugodtan indítsd el.
-
benignusz69
újonc
Szia! Én is így jártam mint te. Kuga Térkép frissítés F12-re. Majd feltöltve a fájlt még mindig azt írta, hogy frissítés van. Ugyanaz a mappa mint a tied. Letöltöttem újra de csak valami 48 kb kis valami jött le. Eddig nem mertem elindítani a frissítést hátha össze omlik. Esetleg te jutottál valamire vagy hagytad? Köszi előre is. Üdv...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Brekecs #2437 üzenetére
Elég lazán kezelik ott ezt. Valóságban ennél szigorúbb is lehet a szitu.
Meg ugye ott van a km óra magyarítás is, vannak akik olyat is csinálnak. Arra nincs hatással a Sync frissítése, az megmarad magyarul.Ha engem kérdezel szerintem felesleges magyarítani, ennyit nem ér a dolog. Pár nap/hét alatt fel se tűnik hogy angol a felirat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Brekecs #2435 üzenetére
Néhányan csinálnak, de hogy hol vannak elszórva az országban...
Azt tudod ugye hogy magyarosítás esetén ugrik a garancia Sync rendszerre. Bármi gondod lesz 5 éven belül és kiszúrják, hogy magyar nyelvű akkor zsebbenyúlós mutatvány lesz.
Kivéve ha úgy megmakkan hogy nem látszik a kijelzőn semmi. -
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Ford Kuga (2023-as) magyarosítást csinál valaki Hajdú-Biharban vagy Szabolcsban ?
Üdv -
-
INMOTEP
őstag
válasz
wong kok wah #2426 üzenetére
Igen ! Fuu köszi !
-
INMOTEP
őstag
Youtube ot lehet valahogy Apple car playel összehozni hogy a kijelzőn legyen ?
-
koti
tag
válasz
wong kok wah #2425 üzenetére
Köszi.
-
INMOTEP
őstag
Sziasztok, adott egy 2021 es Ford Puma , Sync 3 as rendszerü .Frissitettem ma a szoftvert minden rendben ment .Viszont nem tudom a naplófájlt feltölteni hogy a tètkêpet is tudjam frissiteni .Hibát dob rá , igen a jó fàjlt tallóztam be .Van erre valami megoldás ?
-
koti
tag
Feltettem a 3.42388 verz. sync programot. Aztán a térképpel bajlódtam, mert álló helyzetben az 5A-os töltő kevésnek bizonyult. Végre egy hosszabb úton felment a térkép. Megcsináltam a naplófilét. Feltettem és újra azt írta új térkép létezik. A kocsiban F12 ír.
Lehet amit találtam F13???
Ez az új: Map_25033017476 RAR file neve. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TigerCat #2419 üzenetére
Kipróbáltam, meglepően jól működik. Azért lep meg, mert a CarLinkit adapterek sokkal drágábbak.
Amint létrejött a kapcsolat már szólt is a zene rajta (ez volt még egy nagy talány nekem, hogy mik a korlátai).A Bluetooth tényleg csak a kapcsolatfelvételre szolgál, utána Wifin megy minden.
Ránéztem admin menüjére (192.168.8.1), 2 db 5GHz-es és 1 db 2,4GHz-es Wifi csatornát lehet választani. Meg valami audio mode-ok közül lehet választani, de ezekről nincs semmi leírás ezért nem is piszkáltam.
Pár perces teszt során enyhén meleg lett a cucc.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Ford S-max sync3 eseténa következő probléma áll fenn: telefon hibátlanul csatlakozik, hívások mennek Bluetooth-on, viszont ha a media forrást kiválasztom, minden esetben azt az üzenetet kapom, hogy nincs kapcsolódva telefon, és minden alkalommal külön kell csatolni mint meda lejátszót.
Lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?Köszönöm!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem ismerem a lelkivilágát, de én úgy tippelem BT-n csatlakozik a telefonra ahol "közli vele" a Wifi csatlakozást. Mert a leírásban többször írják a Wifit, de az útmutatóban semmit nem kell Wifivel csinálni, csak azt írják legyen bekapcsolva az is.
Merülés az most nem szempont egyelőre, szerintem csak játszás lesz belőle, mert nekem van rendes mobiltartó a kocsiban kábellel.
Max ha nagyon bejön a dolog, akkor lehet upgradelni a mobiltartót vezeték nélküli töltéssel. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezen a XUDA-n nem Android fut, mindenesetre rendeltem egy 2025-ös modellt, ami még picivel olcsóbb is, mint a 2024-es mivel az USB-A és USB-C csatlakozó már egyben van.
-
Kleroo
veterán
Akkuidőt is érdemes szem előtt tartani.
Ez igy egy folyamatos wifin streamelés, szerintem kajálgathat rendesen. Kábel hijjan pedig nincs töltés közben. Ahol pedig nincs wireless AA, ott vlaszeg wireless töltőpad sincs.
Ettől persze még 10-25p naygságrendu lotifuti rohangálásra szuper áthidalás. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TigerCat #2409 üzenetére
Ja akkor hangot is kellett volna adnom a videóra
Megzavart hogy a dobozban van USB-C-s adapter is, azt hittem az megy a telefonba.
De akkor ez tényleg szuper. Nem is értem miért a másik megoldás terjedt el, lehet néha ez a BT kapcsolat letérdel és stabilabb a CarLinkit? -
válasz
radi8tor #2405 üzenetére
Ezt nézd meg esetleg: XUDA NEW Wireless CarPlay Android Auto wireless adapter
Ahogy látom a kábelt hidalja át egy wireless kapcsolattal, talán semmi több. De úgy tűnik működik. Néhány napja még pár ezerért volt ebay-en, de most nincs fent. Érdemes figyelni amikor olcsósítják... -
_pda_
tag
válasz
radi8tor #2405 üzenetére
Akkor így jártál, én androidozok, nem veti ki a szervezetem
Amúgy miféle problémát okoz számodra, ami elviselhetetlen egy ilyen adapterben?
Tudja a Carplay-is es van direk ios-re való verzió is belőle.
Az 5.0 mindkettőt tudja, és a zasszony meg ájfonozik.
Szóval nekünk tökéletes, midkét autóban -
_pda_
tag
Meguntam a vezeték dugdosást (Sync3), vettem egy Carlinkit 5.0 Air2 adaptert, tökéletesen működik
Mennyivel kényelmesebb így az élet.
Most akciós a Dover-nél, 17k. -
_pda_
tag
válasz
radi8tor #2401 üzenetére
Lehet.
De 1x sikerült letöltenem a Sync frissítést, felinstalláltam 40 perc autózással, majd amikor a a logfile feltöltést kérte, akkor halt be az oldal.
A térképet már nem tudtam letölteni, azóta 1 kivételel, folyamatosan hibát dob.
Még 1x bevillant, de utána megint hibát jelzett.
Na ez után jött a B megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Iphone 13 128 GB Csillagfény fehér 100% Akku
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 merevlemez - 1 év garancia (használt)
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DeepCool AK620 Zero Dark processzor hűtő - 2 év garancia (használt)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest