Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dedike
üzenetére
Szerintem is így már egyértelmű.

Pl. Halloween környékén használtam kb.1,5-2 hétig egy Halloweenes Live Wallpaper-t, és semmit nem változott az akkuidőm a használata előtti időszakhoz képest (értsd úgy, hogy észrevehetően nem változott semmit, de mint mondtam, vmennyire azért valszeg többet eszik)Perpill. nem megy Live Wallpaper nálam, de a mostani akcióban megvásárolt My Beach HD se evett többet a 2 nap alatt míg használtam (egyébként csak azért nem Live-ot használok, mert annyi ikon van a home képernyőkön, hogy alig látszik belőlük vmi
) -
aggleány
addikt
válasz
dedike
üzenetére
Igen, van benne magyar lehetőség is, én azt állítottam be.
Ma két névnap is van, úgy adja meg, hogy váltásban mutatja őket. Pár másodpercig az egyiket, utána a másikat. Ha megnyomod az widgetet, akkor belemegy az alkalmazásba, és rögtön mutatja, hogy a telefonkönyvben kinek van ma névnapja, és rögtön tudod hívni, vagy írhatsz neki sms-t is. Szerintem tényleg nagyon jó kis app. 
Aktív témák
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)