- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Lenne egy sereg kérdésem....
1, Llama programnál hogyan kell beállítani, hogy bármilyen profilban van, ha a telefon billentyűzárjával beállítom, hogy néma legyen (pl. tárgyaláson vagyok), akkor ne álljon vissza az adott profilba? Tudom, hogy a Llama menüjében be lehet állítani, hogy mennyi időre ne írja felül, de nem szeretnék folyton menübe mászkálni ha nem muszáj.
2, GO Contactnál valahogyan el lehet érni, hogy a telefonos kontaktokat szinkronizálja a facebook fiókkal? Főként az érdekelne, hogy a profilképet hozzá lehet-e csapni a telefonszámhoz automatikusan.
3, Továbbra sem tudja senki, hogy miként lehet beállítani, hogy ne jelezzen minden értesítési sávon megjelent változáskor, csak ha sms, mail, vagy naptárértesítés jön? Nagyon idegesítő, hogy feszt csipog, ha pedig lenémítom, akkor semmit sem jelez. (GO sms-nél elméletileg felül lehetne írni, de úgy visszarakja az alapbeállításra is a hangot, szóval ott vagyok, ahonnan indultam.Asszem momentán ennyi.
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Arc Raiders
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest