Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
sssz és porse: Most ugrik a majom a vízbe: a telefonban az elsődleges fiók van megadva elsődleges email címnek, hiszen ezzel lett aktiválva. A Market-ben viszont sehogy sem lehet kiválasztani az elsődleges fiókot, emellett némelyik rendszeralkalmazás (gmail, google maps stb.) a másodlagos fiókot kiválasztva jelenik meg a saját alkalmazások alatt, holott az elsődleges fiók alatt kellene ezeket látni.
domerator: lehet, hogy nem csípi az avatarunkat a Market.
-
domerator
veterán
válasz
petipetya #21994 üzenetére
Na végre, hogy valaki másnál is jelentkezett ez a fiók váltogatási gond a markettel... már azt hittem én csinálok valamit rosszul...
Nekem is 2 fiók között váltogat a hülyéje... jó lenne, ha már végre csinálnának valami olyan marketet, ami működik is rendesen és gyorsan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Létezik valami skype jellegű progi, ami kezeli a skype kapcsolatot, és tud webkamerát is kezelni? Sajnos a skype androidos verziója még annyit sem tud, mint a Linuxos béta skype...
-
porse
őstag
válasz
TazLeacher #21992 üzenetére
Igen és nem.
Tehát igen, nincs lapozás, és nem nincs háttércsere...petipetya
Egy gmail címhez van csak hozzárendelve a market, az alapértelmezetthez amit először adsz meg a telefonnak szerintem. Tévedek?!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti használhatok már 2.3.7-es, CM 7.1-es romot?
Azt olvastam, hogy a 2.3.7-es android nem eszi annyira az akksit, ill.CM 7.1-ben is sok újdonság van a 7.0-ához képest, és ez kissé felcsigázott, de nem tudom, hogy mekkora a különbség...
Én 2.3.3-as CM 7.0-ás romot használok már jó ideje, nemrég, kb 3 hete újra is lett rakva mert valamiért magától offline-ba rakosgatta a telefont, (igazából újabb romot akartam feltenni, de az valamiért nem indult be
) de ennek ellenére nem volt vele soha komoly gond, sőt, az újratelepítés után még jobban is működik mint eddig,
és ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mit gondoltok, a 2.3.7-es android CM 7.1-el hoz annyi változást az általam használt verzióhoz képest, hogy megéri a romcserét?
Igazából ha lehetne vele nyerni 1-2 nap (vagy esetleg több
) üzemidőt, (most 3-4nap) vagy tudásban nyújtana annyival többet, akkor lehet megpróbálkoznék vele,
de ha nem számottevő a különbség, akkor még meghagynám ezt a 2.3.3.-as romot, mert jelenleg nincs vele semmi gond, ezért kéne az infó...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
porse
őstag
válasz
TazLeacher #21988 üzenetére
launcherproban csak gorgetni lehet.
masikat nem ertem, az appdrawerben a fekete hatteret, vagy egy adott programban a fekete hatteret?!
-
TazLeacher
nagyúr
Launcher Pro-ban szeretnék segítséget kérni (angol nyelvű változat).
Valaki le tudná írni, hogy hol tudom beállítani, hogy a programok menüje ne lefelé/fölfelé gördüljön, hanem jobbra/balra legyenek oldalak? Ez melyik menüpont?
Másik: hogy tudom lecserélni a programok gyári fekete hátterét? Jó lenne a készenléti képernyő háttere is, csak ne a fekete legyen.
Köszi.
-
volvoguy
addikt
üdv! Tudja valaki hogy a képeken milyen óra-időjárás widget szerepel?
[link] -
Jadro
veterán
válasz
n@p@lm #21943 üzenetére
Nos néha előjön még, de most a Go locker van fent a Go launcherhez. Eddig úgy tűnik, akkor bújik elő a gyári lockscren is, amikor lehúzom töltőről. Aztán 1-2 feloldás után rendben működik minden. Még nézegetem hogy mi az ami befolyásolja a dolgot, de egyelőre nem zavaró a dolog annyira, hogy leszedjem.
-
alexadh
tag
Sziasztok!
Van-e olyan alkalmazás ami megmutatja hol vannak a teló filerendszerén egy alkalmazáshoz
tartozó fileok.
Teszem azt van egy játék ami tárol mentéseket (látszik az alkalmazások kezelésénél
hogy foglal x mbot) de sehol nem találom se belsőn se sd kártyán .
Nem rootolt a teló.
Köszi.
Üdv. -
Met
nagyúr
válasz
Psychonaut #21977 üzenetére
Aha, akkor nem látszik semmi
Ezért kellene egy progi amivel rendbe teszem hogy mi van a SIM-en -
domerator
veterán
-
Dodder
tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan gps programot ajánlani,ami nem használ Gsm vagy wi-fi. hálózati hozzáférést.
Köszönöm. Dodder -
Hujikolp
őstag
Üdv!
Ismer valaki olyan programot, ami óránként csipog meg rezegteti a telefont?
-
Met
nagyúr
válasz
Psychonaut #21965 üzenetére
És hol tudom kiválasztani, hogy melyiket törölje?
-
Psychonaut
veterán
válasz
nexusking #21967 üzenetére
Replay Gain -> hangerokorrekcio, normalizalja a zenek egymashoz viszonyitott hangerejet, igy nem lesz az, hogy az egyik szamot alig hallod, a masik meg uvolt. Replay Gain a Wikipedian
Alatta levo ket opcio is ehhez kapcsolodik, az elso a RG-es szamok erositesere, a masodik az enelkuliek erositesere. Preamp a WikipedianAudio Focus Change/Short Audio Focus Change -> notification eseten rovid ideig megallitja a zenet
Audio Focus Change/Permanent Audio Focus Change -> mas hanggal rendelkezo alkalmazas inditasa (pl. jatek, masik lejatszo) eseten leallitja a lejatszastKeep Service -> PowerAMP task nem fog automatikusan leallni egy ido utan, hanem a hatterben megnyitva marad
Show CUE image files -> ha egy zenei CD .CUE formatumban lett rippelve (lemezkep), es ezt felrakod a memoriakartyara, ezeket is meg fogja jeleniteni
-
porse
őstag
válasz
Psychonaut #21965 üzenetére
Dehogy is.. ez már a 2.2es froyoban is volt, nekem.. Talán a te modosított contactodból hiányzik
Maffia91
Szerintem ne akarjál autokillert használni, de az advanced task killer tudja, pl ha kikapcsolod a képernyőt akkor gyilkol, vagy félóránként, de nem tesz jót szerintem...
Én is csak manuálisan használom, akkor lövök ki vele mindent, persze azokat nem amik újraindulnának, amikor leteszem, és nem használom aktívan a telót. -
nexusking
aktív tag
válasz
Psychonaut #21956 üzenetére
Replay Gain>apply Gain/prevent clipping according to Peak
>Replay Gain preamp (dB)
>Preamp for songs without RG info (dB)
Audio Focus Change>Short Audio Focus Change (Temporarily pause on short audio focus change (notifications/navigation,etc.))
>permanent Audio Focus Change (Pause on permanent audio focus change(other player/game/etc.))
Advanced tweaks>Keep Service (PowerAMP Player Service wont be unloaded when idle)Show CUE image files (big undivided CUE disc image files wil be visible in Folders list)
Inkább az érekelne, hogy mit csinál, nem csak a jelentésére.
-
vétó
aktív tag
válasz
-=Vacsek=- #21954 üzenetére
a legújabb verzióban alul ott vannak a tab-ok. a korábbiban meg a menüben lehetett valahol váltani. elég idióta helyre volt téve, nem könnyű megtalálni. viszont nekem már az újabb van, így nem tudom neked megnézni se...
uppsz, tévedtem, ez a lehetőség még mindig elérhető; tehát: menüben View/Worksheets
-
Psychonaut
veterán
Azert jelenik meg ketszer, mert mar syncelve van, es az egyik a SIM-en levo, a masik a Google szerverein levo, nem?
Torlesre: nem lehet, hogy csak a Google accountodban levo szamot torolted, es nem a SIM-en levot?porse: Nekem nincs ilyen opciom. Valoszinuleg az altalad hasznalt ROM modositott Contacts.apk-t hasznal, mert tudtommal a Cyanogenmodban (amit en hasznalok) az eredeti van.
-
Maffia91
aktív tag
Szevasztok. Tudtok nekem mondani egy olyan Task killert ami óránként vagy akár hamarabb időközönként bezárása a progikat magától? Köszi szépen
-
domerator
veterán
Nem tudom, milyen telefonod van de nálam az eggyel a legfrissebb előtti Connectify béta nagyon stabil. Defy-on MIUI-US 1.10.28 rommal kapcsolódok hozzá, a telón a wifi sleep policy never-re állítva és alvóban is marad kapcsolódva.
Amit leírtál az a jelenség nálam is előfordult, de más telefonnal és más rommal... Blade korszakban volt ilyen és egyértelműen rom (wifi driver, vagy miaszösz) hiba volt. A mostani miui rom wifi drivere baromi jó és érzékeny... persze a CM-től van, így a CM-ről is ugyanez igaz (tesztelve CM-et használó fórumtárs által: chab7)
Nálam esetleg annyiban lehet más a helyzet, hogy egyéb okokból kifolyólag a napokban volt teljes win7 újratelepítés, így tiszta rendszerre ment fel a Connectify, de a leírt hibádat illetően továbbra is azt mondom, hogy rom hiba.
Az lenne jó, ha volna még legalább 1 másik wifis eszközöd (laptop, másik teló...), hogy kipróbáld, hogy vajon az szintén leszakad-e.
-
porse
őstag
válasz
Psychonaut #21958 üzenetére
Hát nekem (samsung) a contactoknal, menü gomb-egyebek-megjelenítési beállítások. És ott van.
-
Met
nagyúr
válasz
Psychonaut #21952 üzenetére
Abból töröltem (Go EX) egy számot és amikor beimportálom újra a számokat a sim-ről megint megjelenik az a szám.
Ráadásul minden duplán jelenik meg -
DemonDani
addikt
melyik progival lehet a legszélesebb körben állítani a fényerőt? pl annyira levenni, mint a gyári "Óra" app tudja
-
porse
őstag
válasz
Psychonaut #21956 üzenetére
A google szinkronizálást, vagy a sim kezelését?
Hát úgy ahogy te is írtad, kiválasztod mit jelenítsen csak meg, pl a sim-et és akkor látod h mivan a simen, és tudod szerkeszteni. -
Psychonaut
veterán
En gyariban nem talaltam, de erdekelne hol van, mert akkor lecsekkolnam, hogy tenyleg ures-e a SIM kartyam vagy meg maradt rajta valami.
nexusking: Force English UI= mindig angol kezelofelulet (force: eroltetni). Ha a tobbit is idemasolod, akkor azokat is megprobalom leforditani.
-
nexusking
aktív tag
válasz
hodostamas #21949 üzenetére
Ja. Baromigyors. Amíg beállítottam, néha észrese vettem, hogy már visszamentem az előző menübe
Viszont lenne pár dolog, amiről nemtudom, hogy mi:
Force English UI
Audio Engine alatt a Fade, Crossfade, and Gapless-en kívül semmit
Légyszi segítsen aki tud -
-=Vacsek=-
senior tag
Hi!
Aki használja a documents to go progit nem tudja h ha xls fájt nyitok be és több munka lapom van hogy tudok közte lépegetni?
-
porse
őstag
válasz
Psychonaut #21952 üzenetére
Hát a gyári is tudja ugyan ezt, nem kell hozzá go.
De leszinkronizálja, szépen megcsinálja ahogy kell neki gépen, aztán az üres simre, mert letöröl rola mindent, visszamásolja amit a googleba csinált.
Persze csak egy lehetőség, én cserélgetem a romokat, nekem a simen nincs is semmi, és mire belépnék a contactba,a google már odaszinkronizálta őket. -
Psychonaut
veterán
Hiaba szerkesztheti oket Google Contactsben, ha o a SIM-en akarja.
Met: ha jol emlekszem GO Contacts EX (vagy a sima) tudja. Kivalasztod, hogy csak a SIM-kartyan levoket jelenitse meg, es szerkeszted oket.
-
Met
nagyúr
-
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas #21927 üzenetére
azta, nagyon popec lett az uj ui, es ami megjobb, hogy gyorsabb is lett :-) megerte megvenni anno!
-
ko9
addikt
válasz
domerator #21941 üzenetére
Konkrétan annyi, hogy csatlakozok rá, és egy olyan 30sec múlva dobja a kapcsolatot, és utánna telón WiFi-nél annyit látok, hogy: "Scanning... Disconnected.... Scanning... Disconnected", és ez ismétlődik. Ha kikapcsolom a WiFit, majd egy olyan 5 perc múlva megint vissza, akkor ez megy előröl, fél percig van Wifi, majd megint keres...
Próbáltam a legújabbal, az egyel előbbi Beta-val, ugyan az az eredmény... -
porse
őstag
hat az eleg para.. lenyulta az accodat.
irj akkor h elfelejtett jelszo, biztos kuldenek masikat a email cimedre vagy valami.en is a friendcaster-t ajanlom, nem hasznalom mert a mobil oldal megfelel plusz gochat vagy ebuddy, de joval jobban mukodott mint az eredeti fb app.
-
ko9
addikt
Kicsit off, de:
Valaki használja a Connectify-t? -
i400
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este feltettem EZT a facebook appot és be is léptem vele tökéletesen működött. Ma reggelre nem férek hozzá a fiókomhoz és ismerősök szerint is eltűntem...
Tudom hogy kicsit offtopik de hátha valaki tapasztalt hasonlót ezzel az appal! -
r4z
nagyúr
Gyönyörű lett a PowerAMP a mai frissítéssel és rengeteg új funkció került bele
Tessék csak frissíteni a Widget Packkal együtt
-
vétó
aktív tag
van új market. 3.3.11
ez végre nem lassú
-
dokee78
félisten
Miért van az,hogy ha filmet nézek telón fülhallgatóval és csak a jobb fülembe van berakva akkor nincs szinkronhang csak a környezeti zajok.
Ha bedugom a másikat is azon jön az emberek hangja.
A filmek MP4-be vannak konvertálva.
Ha youtube video van így convertálva ott semmi gond.A dolog a BSPlayer és MX videoplayernél is fenn áll.
-
chab7
addikt
válasz
dokee78 #21917 üzenetére
Igen, majd ha lesz olyan amit gyakran használok akkor csere lesz, egyelőre csak cseréltem az eredetiket. Zsúfolt, de én szeretem kihasználni a teret. Ne legyen felesleges üres tér. Annak nincs funkcionális haszna.
Számomra a technikai cuccok használati tárgyak nem díszek, mint ahogy pl a tv-m sem egy nagy üres nappali falán egymaga díszeleg szobadíszként így a home képernyőmnek sem a szuper kinézet a főcélja. Max a mésodlagos cél. Első a jó használhatóság.
Van akik a napjaikat is efféle extra dizájnban élik, én funkcionálisan. A technikai sarokban is a tv mellett még van jó pár cucc ami csatlakozik hozzá, és kisebb kupi van ott emiatt, mikor mit használok. Én ilyen vagyok, de van aki meg hazamegy behuppan a bőrkanapéba és a nagy falitévét bekapcsolva ücsörög az üres szobában...
Na de nem folytatom, mert már off. Aki érti mire mondom ezeket az enélkül is érti, aki meg nem atzt nem akarom meggyőzni. -
chab7
addikt
válasz
dokee78 #21914 üzenetére
A widget nekem is, de sajna az adatbázisa ide kelet Mo-ra nem annyira. De hát az időképessel együtt már egész elfogadható a kettő.
Köpönyeges widgeten látom nagyjából mi van, ha meg pontosabb adatok kellenek rábökök az időképesre.(#21915) porse: nálam a dizájnja bejön, a pontossága nem, mint fentebb említettem:
-
válasz
Psychonaut #21907 üzenetére
Folder FC-t mikor javítják?
-
Psychonaut
veterán
Akinek gondja lett volna az 1.2.2-es Winamp-pel (akadozo lejatszas), annak jo hir: az uj verzioban javitottak ezt.
Resolved Issues:
Winamp 1.2.3 - Monday, October 31st
* Stuttering playback on some models from: LG, Samsung, HTC, & Sony Ericsson -
silboy
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan időjárás widgettet ami egyszerre több nap időjárását is mutatja és ha rábökök valamelyik napra akkor megjelenik az előrejelzés napszakokra bontva?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged