- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Aktív témák
-
Frozzy
őstag
valaki tud olyan alkalmazást ami letiltaná, hogy a rendszer egy adott alkalmazást sohase zárjon be? maximum csak akkor ha én kézzel kilövöm.
Előre is köszi
-
Frozzy
őstag
van esetleg még olyan app, hogy pl kiadja a rendszernek, hogy pl használok egy alkalmazást pls Skype, játék akármi azt soha de soha ne zárja be ? tehát mindig a háttérben fusson. vagy pl csak manuálisan tehát én tudnám csak leállítani kézzel
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki olyan appot adni ami pl 20 darab .APK filet feltelepítene automatikusan ? tehát, hogy nekem ne keljen továbbozni meg stb!
előre is köszi
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Tudnátok adni vagy ajánlani olyan alkalmazást vagy modot, hogy MIUI rendszeremen megtudnám-e változtatni a T-mobile H felíratot ?
Vagy esetleg még olyan érdekelne, hogy az órát középre rakni. De egyébként minden fajta MIUI működő MOD érdekelne!
Köszi szépen előre is a segítségeteket!
-
Frozzy
őstag
Chrome-ot vagy firefoxot használ valaki mobilon?
-
Frozzy
őstag
Szerintetek melyik a legjobb leggyorsabb böngésző ?
érdekelne a válaszotok mert a gyári nem a legjobb szvsz. és lehetne szerintem jobb is!
-
Frozzy
őstag
Valaki tudna mondani nekem valami gyors preciz képkezelőt ? (galériához hasonlót)
-
Frozzy
őstag
nemtudjátok, hogy létezik-e olyan, hogy lépés számláló program ?
-
Frozzy
őstag
Tudna-e adni valaki olyan progit ami olyat csinál, hogy van egy launcherpro-m belakva és azt a belakott widgeteket stb ugyan ugy átmásolni egy go launcher exbe pl. tehát, hogy ne keljen megint beállítgatni mindent.
előre is köszi!
-
Frozzy
őstag
valakinek nincs vagy nem tudja megszerezni a TouchWizz 4.0 launchert ? nekem a 3.0 megvan de a 4.0 jobban tetszik!
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. az lenne a kérdésem, hogy valamelykőtök nincs-e anyira benne a GPS szoftverek/rendszerek világában, hogy tudná-e, hogy van-e olyan gps szoftver amiben meglehet tervezni az útvonalat vagy teszem azt szerkeszteni.
Köszönöm előre is a válaszokat! Üdv.
-
Frozzy
őstag
tudna valaki ajánlani olyan programot amivel be tudnám állítani, hogy mikor legyen csendes üzemmódban a telefon és mikor csörgő+rezgő?
előre is köszi szépen!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest