Aktív témák
-
basaja
senior tag
hali
a Traffic Counterben mit kell beállítani,hogy mérje a wifi adatforgalmát is?
A válaszokat előre is köszönöm. -
chab7
addikt
válasz
Lokarson #20383 üzenetére
Cool readert próbáltad?
(#20387) adriano18: MX palyer, Mobo, Rock....
(#20389) total90: Esetleg a Spirit FM Radio, ha van a telódban fm vevő és kompatibilis a telóhoz az app.
(#20395) dokee78: Nálam az MX-ben automatikuson van és működik úgy is, de ha nem tenné akkor vagy Unicode (utf-8) vagy Central European (ISO 8859-2) kellene.
(Ne erőltessük már a windowst a linuxon)
-
válasz
dokee78 #20391 üzenetére
Az van... de nekem olyan app kellene, hogy pl. beállítok egy x frekvenciát és azzal én adom a jelet. Elmondom mire kellene. Az autó rádiónk CD-s és nem akarok mindig írogatni CD-ket. N97-en gyárilag volt FM adó és meg tudtam azt csinálni, hogy elindítottam telón a zenét, fm adóval beállítottam egy frekvenciát, majd arra belőttem az autó rádiót és ment a zene...
-
helixP
nagyúr
Nálatok mennyit eszik a G-chat? Azt hiszem ő az, aki csúnyán zabálja az adatforgalmat.
Ehhez kapcsolódik:
2.1-re nincs olyan adatforgalom mérő, ami app-okra lebontva mérné a forgalmat...
(Persze rohadjon meg, akinek még 2.1-van)
-
domerator
veterán
Segítsetek nekem egy félig OFF-ban.
Ha a PC-ről küldök fájlt a telefonra, akkor a telón elég ha bekapcsolom a bluetooth-t és fogadja (össze vannak párosítva)
Viszont telóról csak akkor megy PC-re, ha a PC-n a BT menüből megnyitom a fájl fogadása ablakot. Ezt minden fájlnál el kell játszani.Van valami megoldás arra, hogy ne kelljen minden alkalommal a fogadást engedélyezni a PC-n? A bluetooth beállításokban nem találtam semmi effélét (Windows7 SP1)
Köszi
-
dokee78
félisten
-
adriano18
tag
tudnátok mondani nekem olyan filmlejátszós progit ami lejátsza az AVI-t és az ékezetes feliratokat is kezeli?
-
AusWolf
őstag
Sziasztok. Ismer valaki egy olyan progit, amivel más programok és egyéb háttérben futó sunyiságok internet-hozzáférési jogosultságát tudom állítani? Előre is köszönöm.
-
bostone
addikt
Valahol olvastam, hogy a k9 tud magyarul. Honnan lehet azt a verziót letölteni?
-
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S2-n jól működik, Marketről letölthető a Google Earth?
Előre is köszönöm hozzászólásotokat, válaszotokat.
Üdvözlettel:
Nagy Miklós -
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S2 -n jól működik , Marketről letölthető a Google Earth?
Előre is köszönöm hozzászólásotokat, válaszotokat.
ÜDvözlettel:
Nagy Miklós -
chab7
addikt
Ha valakinek teljes pc billentyű kellene a telóra: Hacker's Keyboard
(Magyar ugyan nincs még benne, de minden gomb úgy van mint pc-nél.) -
-
petipetya
nagyúr
válasz
Canonfan #20370 üzenetére
Ha ilyen kevés, akkor használat után érdemes manuálisan bezárnod az utólag telepített alkalmazások közül némelyiket (illetve a böngészőt is). Például megnyitsz egy fájlkezelőt, képszerkesztőt, időjárást, médialejátszót stb., akkor ezeket bezárhatod. Viszont a gyári folyamatokhoz (minden ami Google) és szerviz cuccokhoz ne nyúlj.
-
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudom, a "kell-e task killer" téma volt már (talán többször is) téma itt a fórumon és én sem akarom feltenni 20-adjára ugyanazt a kérdést, de azt szeretném megkérdezni, hogy HTC Tattoo-ra szerintetek kellhet?
Komolyabb telefonra én sem raknék, de nálam eddig alap volt az Advanced Task Kiler Free, viszont a héten újraraktam a telefont, és gondoltam megpróbálom enélkül, ill. csak a GO Launcherét használva, viszont így folyamatosan kb 26 mb körül van a szabad memóriám, volt amikor 20 alá is lement, bár eddig az alap dolgoknál,mint pl a homescreen-ek váltása, app drawer stb. nagyon belassulást nem vettem észre.
Mit gondoltok, nálam kellhet a task killer, (kb 40 mb a szabad memóriám, ha kilövök mindent) vagy felesleges?
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
-
Necc
addikt
válasz
pethYeti #20367 üzenetére
rad.io szerintem a legtobb embernek megfelel, nekem nem.
Ez amolyan tipikus alma termeknek tunik... out-of-box tok jol mukodik, de ha valami egyedit szeretnel, azonnal semmit se tudsz vele kezdeni (pl. nem tudok beirni egyedi radioURL-t).
Az meg csak hab a tortan, hogy az en telefonomon allandoan crashel egy csomo apro szaron is. -
pethYeti
addikt
Netes rádiózásra milyen progit ajánlotok, magyar rádiókkal.
-
hodostamas
addikt
Minap írtam hogy kijött a BlueStacks app player Windows-hoz. Kis okosítással szinte minden megtehető benne mint telefonon. Leírás
Market, launcher, net, gmail, maps stb.. -
Nordik
őstag
Aki használ Viber-t az mit tapasztal akksi fogyasztás terén? Nekem mintha miatta állandóan ébren lenne a telóm, előtte nem volt ilyen és az android rendszerre is kb. 35%-ot mutat. Ez soha nem volt ennyi.
-
szasanyi
félisten
válasz
Mercutio_ #20360 üzenetére
Csak azért lepődtél meg ennyire, mert még nem telepítetted a BackStab HD játékot.
-
perempe
veterán
be lehet-e állítani úgy a készüléket a kijelző->képernyő automatikus elforgatása nélkül, hogy a szövegbevitel mindig vízszintes legyen? email és sms sokkal egyszerűbb lenne...
-
Mercutio_
félisten
Kösz a tippet, nekem sajnos nem jött össze, hiába csináltam pontosan a leírtak szerint (nem bonyolult) csak a legutóbbi ROM-csere óta beírt dolgokat hozza le így is.
Szerencsére a weben keresztül belépve a google naptárba látszanak a bejegyzések, de kellemetlen, hogy ennyire "buta" a rendszerÉs ha már mentés: Létezik a google web-es naptárjához összes bejegyzés mentési lehetőség? (véletlen törlés, vagy bármi egyéb esetére felkészülve pl. helyi lemezre)
-
chab7
addikt
Automatizált böngészőválasztó: [link]
-
Necc
addikt
válasz
Weißturul #20346 üzenetére
Akkor ott valami nagyon nem jó, a fájlméretet csakis és kizárólag a videó+audio bitráta határozza meg, és hogy ez mekkora felbontáson és mennyi képkockán oszlik el (egységnyi idő alatt) azt... mondjuk úgy... fájlméret szempontjából a kutyát se érdekli
Ha az 512x384@30 videó nagyobb mint a 640x480@24, ez ugyebár a fentiek értelmében csak úgy lehetséges hogy az előbbinek magasabb a bitrátája, és szerintem inkább ez okozza a lejátszási nehézséget.
#20347:
egyszerű elektronikai ismereteim szerint nem, ha közönséges LED van benne. Xenon vaku meg 1 óra villogtatás után... game over -
Lokarson
tag
PDF olvasót keresek, melybe offline angol-magyar szótár integrálható.
Valaki találkozott már ilyen android-os alkalmazással?
-
dokee78
félisten
Van ez a nagyon jó buliba való app.
Szerintetek árt a LED vakunak,hogy stroboszkópszerűen villogtatja?Disco Light
-
Weißturul
senior tag
azért a VGA felbontású videók normálisan mennek (tehát minden pixel kirakódik WVGA-n), de másmilyen sebességgel fut a VGA felbontású 24 képkockás, mint a VGA felbontású 30 képkockás...
Sőt, ugyanazzal a kódolással, formátummal több helyet foglal az ugyanolyan hosszúságú 512*384@30, mint a 640*480@24linuxra esetleg olyan program?
-
Necc
addikt
válasz
Weißturul #20342 üzenetére
FPS számot ne buzeráld, azzal nem segítesz semmit, a minőség úgyis a bitrátával egyenarányos, mobilon szinte a felbontásnak is nulla jelentősége van (najó azért a kijelző felbontásának a negyedét érje el).
Választhatsz MPEG4-AVC videót is akár a kódoláshoz (ez egy elég erős kódolás mobilokhoz) de ha letiltod a "b" frameket, akkor azzal lökhetsz akkorát a lejátszás sebességén, hogy mobilon is rendesen menjen.
Szoftvert nem mondok mert annyi van hogy dunát lehetne vele rekeszteni.
-
ko9
addikt
-
Weißturul
senior tag
válasz
hodostamas #20341 üzenetére
30képkockáról vinném 24-re és akkor aviból mp4be
programot tudsz erre mondani? -
aggleány
addikt
válasz
Weißturul #20325 üzenetére
Én eleve 240x320-ra konvertálom át a filmeket (mp4), mert így több elfér a telefonon. A BS Player, az MX vagy a MoboPlayer is elviszi, és ki is lehet nagyítani majdnem teljes képernyősre. Nem lesz tökéletes a képminőség, de azért simán nézhető. Így egy film 220-380MB, normál aviban pedig 600+. Nekem megéri.
-
|AP|
veterán
Én is küzdök azzal a problémával, hogy a gmail app frissülése után semmilyen notifier program nem jelzi az emaileket. Ahogy látom két megoldás van:
1. feltenni a moddolt gmail appot
2. visszatenni a 2.3.4-es gmailt.A moddolt app teljesen biztonságos? Használja valaki?
Én a második megoldást választottam, Titanium backuppal visszatettem a régebbi gmail appot, viszont szélmalomharcba kezdtem, mert mindig újra frissül. Le tudnám ezt valahogy tiltani? -
jegenye77
addikt
Alvó módban mindig megszakad a wifi kapcsolat? (ZTE BLADE)
Vagy be lehet állítani,hogy megmaradjon. -
-
Zaji
őstag
Hello,
Hogy lehet beállítani a Go sms Pro-t alapértelmezett üzenet kezelőnek?
-
perempe
veterán
háttérképet akarok feltenni 320x480-as telefonomra, erre kéri, hogy jelöljem ki egy részét a 320x480-as képnek, és csak ezt mutatja, természetesen irtó pixelesen. megoldás?
-
sssz
őstag
válasz
Weißturul #20314 üzenetére
próbáld ki a bsplayer lite lejátszót. konverterre meg a media convertert ajánlom.
-
F-ECT$
titán
válasz
Weißturul #20314 üzenetére
Telón konvertálgatni ha lejátszani is csak akadozva bírja szerintem nem túl szerencsés. Mivel van vagy 10 féle népszerű lejátszó, ezért érdemes többet is kipróbálni, hátha valamelyik viszi, pl: dice, mobo, rock, stb. Nálam sgs2-n mondjuk a gyári tűnt a legfürgébbnek.
-
Weißturul
senior tag
hali!
lenne egy kérdésem: létezik androidra videokonverter program? túl nagyok a videók (avi) felbontása, a 720*544-et felezni kéne 512*384-re, mert az előbbit már nem bírja a vas (elcsúszik a hang meg láthatóan kevesebb a framerate), 640*480-ról is jó lenne a fenti értékre leskálázni.
vagy létezik olyan lejátszó ami képes a fenti módon lejátszani mindezt? -
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
HTC Sensation-re a Google Earth Marketről letölthető Magyarországon?
Előre is köszönöm hozzászólásotokat, segitségeteket.
ÜDvözlettel:
Nagy Miklós -
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
HTC Sensation-re a Google Earth Marketről letölthető Magyarországon?
Előre is köszönöm hozzászólásotokat, segitségeteket.
ÜDvözlettel:
Nagy Miklós -
chab7
addikt
Tovább olvasva a cikket oké minden,míg a billentyűig nem érek. Nem látom benne sem a smart sem az anysoft sem pedig a multiling keyboardot. Pedig ezek elég jók.
Az adatmérőnél pedig a "my data manager"-t hiányolom.
Hát aztán meg az a "google earth" hogy mászott fel ami a képen van? Arra is "This item cannot be installed in your device's country".
Video playernél az MX nálam több és szebb is mint a csak és kizárólag ajánlott Mobo.
Zenére nálam most PlayerPro, de nem állítom hogy a legjobb, csak még bármit kipróbáltam nem találtam egyiket sem jobbnak, de rosszabbnak sem. Valami még hiányzik, de nem tudom mi.
A dzsatube remote-nál eszembe jutott hogy van vlc remote, én pl azzal távirányítom a tv-re kötött laptopot filmnézésnél.
Amúgy meg
a cikk, és egyedi a hangvétele, jó volt olvasni
-
chab7
addikt
Olvasom a cikket, de már az első, facebook messanger azt adja marketen hogy a készüléke országa nem támogatott. Miért lehet ez?
Más, a shazam frissített és gondoltam a tv-ben épp megy a history channelen valami háttérzene. Na vajon rátalál-e mi az? Rá!
Még adott dzsatube linket is hozzá és tényleg az a zene megy abban is: [link]
(#20259) Szafi77: Ez a tiéd? Én már próbáltam, pedig 10-en éve van jogsim
De az utánképzés sosem lehet elég. (Remélem semmi adathalász nincs benne
)
-
Jarod1
veterán
Handcent sms kezelő progi, amikor smst kapokelőugrik az ablak de csak a küldő látszik ffelül a szöveg nem, vaaan valami tipp, hogy lehetne az üzenetet is megjeleníteni?
-
randras
veterán
Hello!
Hasznal valaki kozuletek Swype billt?
A legujabb verziobol eltuntek a magyar karakterek, pedig eddig voltak, dictionary-vel egyutt, de most csak maga a program magyar...
Az oldaluk szerint van benne, szoval nem ertem?!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest