- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #35380 üzenetére
Én pl. a Screen off and Lock nevű remek kis progit használom, ott a sok kikapcs-animáció mellett lezárási hang is választható, és amikor kipróbáltam párat, ott vettem észre, hogy lejátszik egy rövid, 1 mp-es kattanást, és utána még vagy 3 mp-ig zörög halkan; innen gondoltam.
De ez egyébként a gyári "Hallható kijelölés" funkció bekapcsolása esetén is jellemző, tehát pl. amikor ráböksz egy ikonra. Én emiatt kapcsoltam ezt ki, mert miután észrevettem a zörgést, csak erre tudtam figyelni, és már idegesített.
-
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #35308 üzenetére
Az nem lehet, hogy a képernyő lezárásakor lejátszik a telód egy hangeffektet?
Nem tettél fel mostanában valami Screen Lock progit?Mert csak úgy magától biztos nem zúg a hangszóró, főleg nem mindig ugyanannál az "eseménynél".
Egy új app magyarázat lehet egyben a gyorsabb merülésre is, főleg, ha beragad...
-
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #33898 üzenetére
Akkor nem tudom, mi lehet a probléma a Handcent-tel nálam. Tegnap este még jó volt a karakterkezelés, ma reggel már nem.
Nagyon nem is frissíthette magát közben, mert az utolsó romcsere óta nem jelentkeztem be a marketre, ezt is apk-ból raktam újra. Újratelepítés előtt jól működött, sőt, utána is egy hétig.
-
TRob1
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Bobby G. #33433 üzenetére
1, mitjelent az hogy IRÁNYÍTANI ?
hogy merre menjen ??
2, fájlmásolásra , böngészővel, sok van, pl. én a PAW SERVERT használom. -
TRob1
veterán
válasz
Bobby G. #22930 üzenetére
Én a GoLauncherEx Go Contacts Widgetjét használom, régebben meg a Photo Contacts Widget-et.
-
aggleány
addikt
válasz
Bobby G. #18398 üzenetére
Ha a Moon+ Readerben van, az jó, mert azt elküldtem a kérdezőnek, ezek szerint már csak meg kell találnia.
cseppelcs
Látom, nem olvasol el mindent a topikban, pedig érdemes. Akkor újra kérdezem: Valamilyen Galaxy telefonod van? Mert azok átvariálják a sorrendet. Valamiért a 2.3 is így csinálja.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest