- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
nexusking #40937 üzenetére
Ahogy leírták mások is előttem, a különböző feladatokat kell megcsinálni, illetve meghívással.
Dropbox-ra emlékeim szerint régen 10GB volt a maximum, hátrány hogy ott 2GB-ról indulsz.
Sugarsync-el a limit 32GB. Én nem csináltam kamu regeket, csak beraktam ide aláírásba, s aki akart, regisztrált az én meghívómmal. Így most van 10GB-m.(#40947) LonGleY: Trillian: amikor nagy ritkán telefonról chatelni van kedvem, működik, teszi a dolgát a Trillian
-
-
-
RootRulez
félisten
válasz
nexusking #23580 üzenetére
Hirtelen ezt a SMS Missed Call Popup Notifier-t találtam, de ez fizetős.
Popup kulcsszóra keress...
-
RootRulez
félisten
válasz
nexusking #23536 üzenetére
Missed Reminder 0.9.6 (magyarul)
-
fatal`
titán
-
porse
őstag
válasz
nexusking #22107 üzenetére
FFFúúÚúúú
Odáig világos, amit leírtam a telefonon, hogy kell belőni ugye??
Tehát total commander megnyit, nyomod ctrl+f, vagy fölül a kis ikonokból kiválasztod amire rá van írva, hogy FTP. Ott nyomod, hogy Új kapcsolat.
Ott meg írod.
Kapcsolat neve: Hülye vagyok üssetek.
Kiszolgáló neve: oda írod a címet, amit a swiftp kidobott neked.(10.0.2.5:2121 Ez csak egy példa!)
Felasználónév/jelszó: amit megadtál a telefonon.
És okéé, majd kapcsolódás. -
porse
őstag
válasz
nexusking #22105 üzenetére
Beírsz egy felhasználónevet meg egy jelszót, a portot én hagytam, 2121 volt. kész.
Utána elindítod, és a wifi URL mellé kidob egy címet, azt írod be hálózati hely hozzáadásához, vagy tc-be az ftphez. Értelemszerűen a felhasználó nevet, meg a jelszót, amit megadtál a telefonban a programnak.Ja ez a swiftp
..
-
Psychonaut
veterán
válasz
nexusking #21967 üzenetére
Replay Gain -> hangerokorrekcio, normalizalja a zenek egymashoz viszonyitott hangerejet, igy nem lesz az, hogy az egyik szamot alig hallod, a masik meg uvolt. Replay Gain a Wikipedian
Alatta levo ket opcio is ehhez kapcsolodik, az elso a RG-es szamok erositesere, a masodik az enelkuliek erositesere. Preamp a WikipedianAudio Focus Change/Short Audio Focus Change -> notification eseten rovid ideig megallitja a zenet
Audio Focus Change/Permanent Audio Focus Change -> mas hanggal rendelkezo alkalmazas inditasa (pl. jatek, masik lejatszo) eseten leallitja a lejatszastKeep Service -> PowerAMP task nem fog automatikusan leallni egy ido utan, hanem a hatterben megnyitva marad
Show CUE image files -> ha egy zenei CD .CUE formatumban lett rippelve (lemezkep), es ezt felrakod a memoriakartyara, ezeket is meg fogja jeleniteni
-
BDave
őstag
-
chab7
addikt
válasz
nexusking #21798 üzenetére
Mondjuk én konvertálás párti sem vagyok. Időt pazarolni ilyesmire nem érdemes. Ráadásul én még a 82 centis TV-n is csak avikat nézek. Persze a jobb minőségű ripekből. Kis méret, gyors letöltés, telefonra is simán másolható.
Na nem mondom én hogy aki filmgyüjtő, vagy csak műkedvelő filmnéző az ne használjon nagyobb felbontást (telón ne, mert ott nincs értelme), de átlag nézésre simán elég egy avi minden fronton(#21799) DemonDani: Na ez mondjuk engem is érdekelne a Defy kapcsán
-
TRob1
veterán
válasz
nexusking #21773 üzenetére
Csak kiváncsiság: Eddig sok vírussal találkoztál? (Tényleg érdekel, mi a helyzet Android fronton)
szerk: Mert olyannal még nem találkoztam hogy valaki vírust talált volna rajta, de olyannal már rengeteggel, aki azt mondta, hogy Teljesen felesleges minden ilysfajta app.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest