- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
zzz03
őstag
microSD kártya sebesség mérésére/tesztelésére tudtok ajánlani valami programot?
-
r4z
nagyúr
Azt hiszem, megtaláltam, már csak egy megfelelő kernelt kell túrnom hozzá. IncrediControl a neve.
Keresőnek: HTC, overclock, undervolt, alulfeszelés, magfeszültség, túlhajtás, oc, uv
-
pethYeti
addikt
Telefonon lévő névjegyeket hogy tundám szinkronizálni google-ön keresztül? gmail-nél be van pipálva hogy névjegyek szinkronizálása de gépen bejelentkezve semmi sem látszik.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani annak a programnak a nevét, amivel tudom állítani a CPU magfeszültségét különböző frekvenciatartományokban? A megfelelő kernel nem akadály, azt beszerzem hozzá, ha speciális igénye van.
-
Pete55555
addikt
Hali! Olyan billentyűzet appot keresek, ami állítva angol, fektetve viszont magyar, azaz ékezetes billentyűket is megjelenít. Előre is
-
Dyrtyho
őstag
Szerintem az egyik legjobb facebookos videófeltöltö program,nekem legalábbis bevált,és már jó ideje használom Video to Facebook
-
Necc
addikt
válasz
Szafi77 #20272 üzenetére
Jajj, na majd én megtanítalak hejesírni
És elé csak akkor kell vessző, ha magát a mondatot választod el vele, ugyanakkor felsoroláskor nem kell vesszőt rakni elé.
Ami a grafikai dolgokat illeti, ha gondolod segíthetek benne, végtére is multimédi fejlesztőt vagy mifenét tanultam, csak az iskola után nemigen gyakoroltam
Telefon kompatbilitásra pedig nem értem miért követelsz meg android 2.2-t minimum?
Jó, tudom, te dolgod, de így ránézésre az 1.6 -os verzión (a minimum amit a market megkövetel már) is elfutna a program, és valamelyik netes statisztika alapján (látod most hogy használtam az és - vessző kapcsolatát?) a felhasználók elég jelentős része (talán ~15% -a) használ még mindig android 2.1 -et, főleg az olcsópénzű okostelefonok mint az SE Xperia X10 széria amit élből a nem-kompatibilis listára raktál, pedig nagyon sok kispénzű okostelefonra vágyó ismerősöm akarja megvenni - és ebből kiindulva még sokan mások.
-
TRob1
veterán
-
<cyborg>
csendes tag
Sziasztok!
Egy sms programot keresek androidra, amely az sms szövegében a küldést megelőzően átalakítja az ékezetes karaktereket 7 biten kódolhatóvá. Pl á helyett "fordított ékezetes" á-t tesz be. Így a magyar t9-es beviteli mód is nyugodtan használható lenne, nem kellene annyira nézni a 70 karakteres limitet.
Tavasszal használtam egy ilyet, de a romokat eléggé gyakran cserélgettem és nem telepítettem újra az összes programot. Mostanra meg elfelejtettem a nevét.
Köszi!
-
cozyka83
tag
Valami adatforgalom figyelő progit tudnátok ajánlani? Előre is kösz.
c
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #20264 üzenetére
Jah, és Ha-val már hogyne kezdenénk mondatot.
és:
"Az, hogy az és kötőszó elé kell-e vessző vagy nem, a mondat szerkezetétől függ.
1. Ha az és azonos szerepű mondatrészek között van (közkeletű kifejezéssel élve felsorolásban), akkor az és elé nem kell vessző (A magyar helyesírás szabályai 11. kiadás 247. pont). Pl:: Hozd magaddal a kirándulásra a sátrat és az elemlámpát!
2. Ha az és kötősző tagmondatok határán áll, akkor kitesszük a vesszőt az és elé (243. pont). Pl.: Hozd magaddal az elemlámpát, és ne felejtsd otthon a sátrat sem!"Márcsak az itteni 2 pont is ha-val kezdődik.
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #20264 üzenetére
És a teszik helyett is tetszik kellene az utolsó mondatban.
Nálad meg a hiányzik végén van eggyel több k.
Illetve ha az és elé nem teszünk vesszőt (2. pontod), akkor a 4. pontod utolsó mondatával mi is van?
Ugyanis nincs olyan hogy nem kell, mert van hogy kell, van hogy nem.
És sztem ott pont kellenek.
-
Luissimo
veterán
válasz
Szafi77 #20259 üzenetére
KRESZ teszt mobilra. Magyar nyelven.
Kerékpáros KRESZ kérdések - azért hogy a kerékpárosok is tudják a rájuk vonatkozó KRESZ szabályokat.
Bírságok kvíz - azért hogy ne lepődj meg mikor valamiért megállít a rendőr, és bemondja a büntetési tétel. Mint a lottónyereménynél : MENNYI?!
+ hagyományos közlekedés szituációs kérdéseket is tartalmaz a program.
A célom az hogy minél biztonságosabb legyen a közlekedés, és ez a szabályok ismeretével kezdődik.
A teszik a program, válasz a velünk szerződésben álló oktatók közül - mondjuk engem
jópofa program, DE
Felhívnám a figyelmedet a (gondolom ) általad írt bevezető szöveg figyelmesebb elolvasására és a helyesírás hogyanjának mikéntjére.1, hogy elé vesszőt kell tenni
2, és elé viszont nemkell.
3 rendőrös mondatnál a tétel végéről hiányzikk egy tébetű
4, bár ha-val nemkezdünk mondatot (gondolom ez vezérelt ) de az utólsó mondatot mégiscsak szerencsésebb lenne ha-val kezdeni. Ja, és nem válasz , hanem válaszd.
esetleg válassz.Nemállítom , hogy mindet észrevettem, olvasd már át mégegyszer.
egyébként meg gratula a pogromhoz !!
-
Szafi77
tag
Nem tudom volt e már de ajánlanám a saját progimat:
MobilKRESZ
Market link :Klikk ide
KRESZ elmélet előtt hasznos lehet!
-
doddencs
senior tag
másnak megy a market?
nekem a letöltés után a "letöltés megkezdésén" áll a program.
-
vinacarlos
tag
Samba Filesharing app helyett mit ajánlotok? Wifin keresztül megosztásból szeretném elérni az sd kártyát. Köszi.
-
flash-
veterán
Androidra van olyan sms kezelő alkalmazás ami úgy kezeli az smseket,ahogy még pl az s40 es nokia?
hogy minden egyes sms külön bejegyzés,nem pedig úgy hogy egy kontakt egy bejegyzés azon belül meg chatszerűen írja... -
lajcsiii
csendes tag
válasz
F-ECT$ #20241 üzenetére
na akkor leégetem magam, végül is egyszer élünk...
google címtárral hogyan csinálom? bemegyek a telefonkönyvbe ("People"), és ott mit tegyek? csak olyat találok, hogy Sync Exchange contacts, ez gondolom, nem segítene rajtam. (?)
ráadásul a gmail-es fiókomban van x db kontakt, a telómban y db, ezek egy része átfedi egymást (de ott is vannak eltérések, pl Mucikához a gmail-ben van 2 telszám, míg a telómon egy harmadik telszám meg egy lakcím). namost mit fog csinálni ezekkel a nem is teljes átfedésekkel? (mert azt nagyon nem szeretném, ha elvesznének adatok.)
-
deino
csendes tag
Tegnap született egy App Alapozó névre hallgató cikkünk, ahol összeírtunk 7 témában egy rakás (össesen 90 darab) alkalmazást, ami jól jöhet az androiddal frissen ismerkedőknek
Ha gondoljátok nézzetek be / ajánljatok a kommentek között kimaradt appokat, nekem már nincs több ötletem
-
perempe
veterán
be lehet állítani vhogy, hogy szenzor nélkül automatikusan vízszintesen írjam a szöveget? sokkal egyszerűbb lenne szerintem.
-
lajcsiii
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem javasolni valami halálegyszerű és megbízható prg-ot, amivel a telefonkönyvem bejegyzéseit lementhetem, aztán később visszatölthetem? Csak a kontaktokat akarom lementeni, de a személyekhez sokszor tartozik lakcím, jegyzet (note), stb.
Ja, és a készülék egy HTC Hero, ha ez számít.
Előre is köszi! -
VD
őstag
A marketeltárolja. Ha PC-ről logolsz be a my market account alatt láthatod a marketből az összes valaha telepített alkalmazásodat. De ebben csak a marketből telepített alkalmazások lesznek benne. Az egyéb appstroeból, vagy alternatív módon a készülékre került appok nem.
A készülék a cache tárol még adatokat, de root kell hozzá, illetve factory reset esetén ez is törlődik.
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Van androidon olyan log, ahol lehet látni eddig milyen programokat próbáltam ki? Tehát install majd uninstall történt.
-
jegenye77
addikt
válasz
Keresztapper #20236 üzenetére
Néha egy két alkalmazást töltök le.Nem használnám ill. használom túl gyakran.
De azért odafigyelek rá köszönöm. -
Keresztapper
senior tag
válasz
hippo0315 #20200 üzenetére
(#20200) hippo0315
TouchPal Dialer szerintem elég jó.
jegenye77 (#20197)
Azért csak óvatosan azzal a torrentezéssel, mert olyan gyorsan gyilkolja meg az SD kártyádat, hogy nem is hinnéd. A flash memóriák nem valók ilyen sok lemezműveletet végző alkalmazás kiszolgálására.
-
dokee78
félisten
Nem tudom ismeritek-e,de nekem tetszik és ráadásul magyar nyelvű.
-
doddencs
senior tag
getjar-hoz hasonló app/oldal van még?
-
RootRulez
félisten
Widget van vmelyikben?
-
chab7
addikt
válasz
RootRulez #20225 üzenetére
"Árfolyamok"-ra szavazok
Az MNB adatok miatt.
(Bár az a magenta T ne lenne rajta, de hát ettől lett free app.)
Még esetleg ez: Árfolyam Figyelő
Ezek miatt:
Magyar valuta és deviza árfolyam összehasonlító alkalmazás
Árfolyam figyelő alkalmazás
* 18 Magyar bank deviza és valuta árfolyamait követhetjük nyomon
* módosítható frissítési periódus
* módosítható rendezés
* szűrhető megjelenítési lista
* kiválasztható bankok -
RootRulez
félisten
HUF/Deviza, Árfolyamok, Currency Converter, Portfilio
Ezekre akadtam...
-
baandii
senior tag
hellosztok
aki használ Jorte-t megtudná mondani hogy van lehetőség benne egyedi gmt időzóna beállításra?
(azért lenne szükségem rá mert nekem vmiért a fb-ról való események szinkronizálásánál mindent 1 órával pluszba rak a tényleges időhöz képest :S) -
Verhóó
tag
nekem Defy
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #20214 üzenetére
Nah, ahhoz is kell egy bátorság (hacsak nem fals a gmail címed, és semmire nem használod
)
-
Verhóó
tag
Helló, Hogy lehetne beállítani hogy a Facebook ne csak 30 percenként frissüljön hanem kevesebb időközönként?Meg beállítottam, hogyha akármi történik villogtassa a LED-et, rezegjen.Semmi sem történik
a Marketről töltöttem a facebookot
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Egy árfolyam program kellene nekem amihez van widget is. Ki milyet tudna ajánlani?
-
vlevi
nagyúr
Az a baj, hogy nem működnek
Launcherpro is működött, LP Sense is, egész addíg, amíg nem frissült a gmail. Azóta egyik sem megy, mert az írás szerint "Unfortunately with Googles latest gmail update they have blocked third party apps from reading gmails data." -
Necc
addikt
válasz
jegenye77 #20197 üzenetére
Ajjj, olvasni kellene egy kicsit
najo nem mindenki beszeli az ingrish-t de azert a lenyeg le kellett volna hogy jojjon: az egy remote desktop-szeru alkalmazas (azaz madzsar forditassal tavoli asztal hozzaferes), annyi kulonbseggel, hogy uTorrentre van optimalizalva.
Mas szavakkal: azzal a programmal egy uTorrentet futtato gepet tudod tavolrol (net, otthoni wlan) vezerelni.
Ha telefonon akarsz torrentezni, akkor amiket fentebb is irtam: atorrent, ttorrent, stb...
-
Galaxy Minire fm adó app létezik?
-
cintula187
addikt
Lehet alap kérdés. Hogy tudom frissíteni az Operát? BEnne nem találtam ilyen funkciót. HA leszedem és felrakom az újat a könyvjelzők stb. megmarad?
-
FlagellumDei
csendes tag
válasz
hodostamas #20194 üzenetére
Akkor nem erőltetem,leszedem és élek tovább nélküle.(valahogy csak el leszek a shell nélkül is
) Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS topic
- Autós topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest