Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323 #21293 üzenetére
Vagy Nikotin tapasz
Necc Nekem is vackolt az IM+,ezért használom a GoChat! for Facebookot.
[ Módosította: ollie ]
-
Necc
addikt
Root nélkül amúgy is vagy ez vagy semmi vagy root
#21280:
Ha kilépsz az IM+ -ból, onnantól nem kapod meg az üzeneteket csak akkor amikor legközelebb vagy visszalépsz a programba, vagy ha feljelentkezel gépről, de az ismerőseid online-ban fognak látni, és ez a felhasználókban is visszatükröződik: ők rövid időn belül választ várnának tőled.
Magyarán az IM (-> instant messaging -> azonnali üzenet) szóból az "instant" elveszti értelmét, és ez szerintem nem jó
És mielőtt (megint) ledurrogtok hogy mert melóba/suliba ez meg az és otthon ez meg az:
Ne csak a szürke hétköznapokra gondoljatok. Elég nagy szívás tud lenni amikor a dolgok pont akkor nem működnek jól, amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk.
-
Nocsesz1
senior tag
Dialer one
És erre -
domerator
veterán
Használt már valaki dohányzásról való leszokást segítő appot?
-
hodostamas
addikt
válasz
aggleány #21284 üzenetére
én még ajánlanám a friendcaster-t is, egész jó kis kliens, és mindent tud ami kell a facebook-hoz
-
-
dokee78
félisten
válasz
aggleány #21272 üzenetére
Facebook-hoz a legjobb és van Free verziója is.
Go!Chat for Facebook Pro
-
pethYeti
addikt
-
sssz
őstag
Ajánlottam egy programot, mert nekem, az én felhasználói szokásaimnak megfelel.
Majd mindenki eldönti, hogy neki jó-e vagy sem. Én - munka közben - nem játszok, viszont elérhető vagyok az ismerőseimnek. Munka után elérhető vagyok telefonon így nem kell, hoyg neten elérhető legyek.Ok, ezek szerint NEKED nem megoldás, de másnak attól még jó lehet.
-
Necc
addikt
Különböző IM programok használata közben (msn, skype, irc, stb) baromira jól jön ha megszakítja a netet csak azért mert most épp mondjuk játszani szeretnék egyet, vagy netán valami olyan navit/tracker progit használok ami free de reklámot nyomat be, de nem működik az A-GPS éppen mert drágasága kivágta a netet csak azért hogy ne lássak reklámot...
És ha éppen FTP-n nyomatok fel/le fájlokat a telefonra, de szeretném közben is használni akkor megint arra ügyeljek, nehogy ezt vagy azt elindítsam mert levágja a netet...Lehet hogy bizonyos felhasználói körökben van értelme, de ez így túl sok esetben lehet kompromissumos.
Azért óvatosan azzal a progival, engem nagyon NEM győzött meg:[link]
Hab a tortán, hogy a skype azonosítómat el se fogadta.
-
|AP|
veterán
A missed it-ben sikerült valakinek beállítani a gmail értesítést? A legutolsó gmail update után nem megy a direkt értesítés, elméletileg hozzá kellene adni a gmail appot a figyelt elemekhez, de nálam így nem jelzi az új emaileket.
-
pethYeti
addikt
HTC beépített billentyűzetét nem lehet át állítani qwertz-re? Valamint ha jelszót írok be ne mutasson javaslatot hogy mentem-e a szótárba.
Smart keyboard nem jött be, érzékelésben magasan jobb a gyári.
-
aggleány
addikt
Így kora hajnalban még nem vagyok százas, úgyhogy lenne még egy kérdésem. Melyik Facebook alkalmazást ajánlanátok? Az lenne a lényeg, hogy egy-egy emberkével tudjak csetelni, és csoporthoz is tudjak csatlakozni. Nem gond, ha nem magyar, de a leírtakat tudnia kellene, lehetőleg lényeges késés nélkül. Tudom, hogy már volt szó ilyesmiről, de hátha azóta van valami újdonság ilyen téren.
-
dokee78
félisten
Nem tudjátok az új Angry Birds Ham'O'Ween frissítés az melyik Angry-re érkezik?
-
sssz
őstag
válasz
aggleány #21260 üzenetére
ha elég százalékosan is, akkor azt tudja az android assistant is.
-
aggleány
addikt
Valamelyik topikban linkeltek olyan alkalmazást, ami egyesével mutatja, hogy az egyes progik mennyit fogyasztanak, de sajnos nem találom, merre volt.
Ha valaki tudja, legyen szíves írja meg az app nevét, mert már sikítófrászt kapok.
-
Necc
addikt
válasz
Nocsesz1 #21255 üzenetére
Szükséged lesz az .apk fájlra.
Nyisd meg fájlkezelővel (pl total-commander) és a /res/drawable-XXpi mappában lesz egy "icon.png" azt kell kicserélned.
Az "XX" a felbontásért felelős:
"LD": low density = alacsony felbontású (pl. 320x240)
"MD" medium density = közepes felbontású (pl. 480x320)
"HD" high density = magas felbontású (pl. 800x480)
"XD" ??extended density?? = ??ultra-magas felbontású pl. tabletek??Ha ezek után az app nem fog működni, instabil lesz a készüléked vagy netán a képedbe detonál a kijelző, felelősséget nem vállalok
#21256:
A setCPU tudtommal csak egy halálegyszerű GUI, konzol parancsokat ad ki az órajel állításához, nézz utána az xda fórumon részletekért, hátha te magad is meg tudod csinálni közönséges scriptekkel, és ha megy akkor az /etc/event.d/rc* mappába pakolva berakhatod hogy automatikusan induljon (nem tudom hogy az android hova pakolja a startup scripjeit így csak közelítő mappát írtam). -
mokus1
addikt
Setcpu-hoz hasonló ingyenes progit tudtok ajánlani? Az ilyen programokhoz kell root? Illetve az mit takar pontosan?
-
Nocsesz1
senior tag
Szeretnék kicserélni egy program ikonját másra. Segítenétek hogy hol kell kicserélni?
-
jozsi252
veterán
Van ez a SPB Shell 3d program. Megér szerintetek 3240 pénzt? mire lehet pontosan használni?
-
dokee78
félisten
Nem tudjátok a NoLED appnál,hogyan kell kikapcsolni,hogy a telon lévő LED,ne vibráljon?
Ugyanis ha készenlétben van a telo akkor vibrál a LED kéken és engem zavar. -
-
sssz
őstag
na az már biztos, hogy itt soha többet nem fogom felhozni ezt a root témát.
petipetya: ott a pont
-
tomao
tag
remélem nem veszitek rossz néven ha megosztok veletek egy alkalmazás bemutatót, amit írtam a SwipePadról, nagyon hasznos kis app, bárhonnan elővarázsolható vele egy quicklauncher panel
bővebben itt
-
TRob1
veterán
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Nem azt akartam mondani hogy a telefonodon nem tudsz megoldani semmit, hanem hogy root nélkül a rootot igénylő dolgokat. Az egyébként-et helyettesítsd: másként vagy root nélkül
A root-ellenzést meg megint félreérted. Nem ebből szűrtem le, hanem az egész eddigi hsz-eidből, mikor felmerült a root szó.
(#21240) porse:
Lehet. De ez is csak nézőpont kérdése. Van aki megelékszik mindig azzal amit mások adnak/eldöntenek helyette, és van aki magának keresi meg a "legjobbat" (ami szintén relatív). Mert azt is furcsának tartom, hogy a HTC cuccai egységesen mindenkinek tetszenek, hisz a világon nincs semmi ami mindenkinek bejön. (A legszebb nők se tetszenek mindenkinek, a lenagyobb filmek se jönnek be sokaknak, a világ legszebb építményeiért se rajog mindenki... stb) -
sssz
őstag
bocs, már itt se vagyok.
TRob1: majd ha lesz időm megcsinálom a cikket és megmutatom
azt meg nem tudom honnan veszed, hogy nem tudok megoldani semmit se a telómon. És megint csak nem érted a lényeget, nem ellenzem a rootot. nem ez volt a lényeg. sajnálom, ha csak ezt szűrted le belőle. de nem tépem többet a számat inkább. -
TRob1
veterán
Bocsi, nem vita, hanem tényleg érdekel.
(#21232) Storms:
Igen, én is azt használom, de itt most arról volt szó, hogy ezt root és pénz (mert ugye a fizetősökben nincs) nélkül hogy oldom meg.(#21234) porse:
Az miért semmi szerinted, ha vki olyan ellenzi állandóan a rootot, aki nem tudja megoldani egyébként a dolgokat? Tök mind1 milyen appokat talál a marketen, rendszerszinten nem lehet megoldani semmit root nélkül (többek között pont ezért találták ki a root-ot).
(és egy nagyon off, de már a leges legelső windowsomban is rendszergazda voltam a pc-n, hát ugyanígy tettem a telefonon is, hadd "uraljam" már, ami a sajátom)
-
sssz
őstag
reklámmenetesség : játék alatt kikapcsoloma netet (nem tölt be reklámot)
full backup? :minek, nem akarok romot cserélgetni (és aki nem rootolt, az valószínűleg szintén nem). my backup pro amugy szinte mindent lement root nélkül
a rendszerprogik nem zavarnak, elférnekDe ne vitázzunk, úgyis meddő a vita
-
TRob1
veterán
Mikor megvettem az első (és egyetlen) androidos telefonom, nyomkodtam kicsit, lemerült (elég hamar annyi szuflával ami benne volt
), töltőre vele, addig olvasgattam, mikor feltöltött, go root, és főzött rom.
(#21225) sssz:
1 hónap? 1-2 óra (férfiaknak)
Ok, írd úgy, csak légyszi legyen olyan írás is benne, pl. miként lehet full backupot csinálni minden alkalmazásodról és adatairól is. Vagy mi módon lehet esetleg 1-2 rendszer által telepített alkalmazást törölni esetleg másra cserélni. És reklámmentesség megoldás is jó lenne (pénz nélkül
)...
-
sssz
őstag
Hmm,,, a 6-7tel fentebb lévő postjából a kollegának nem azt szűrtem le hogy profin nyomná
de ne legyen igazamaláírom, hogy egy hónap alatt tökéletesen el lehet sajátítani mindenfajta moddolást egy adott telefonnál.
én csak azt akartam volna kifejezni, hogy ismerjük már meg a saját igényeinket és a telefonunkat mielőtt olyan dologra adjuk a fejünket amiről a végén kierül, hogy nem is használjuk ki az általa nyújtott lehetőségeket....de ennek ellenére első lépésünk vásárlás után a root volt, mert miért is ne? hiszen mindenki ezt csinálja és akkor biztos nekem is kell
na, de inkább hanyagoljuk a témát, mert ez úgyis örök "vita" köztünk amit már csak mi értünk és valaki ha belecsöppen megint engem fog leszúrni, hogy root ellenes vagyok, holott nem is.
Storms: bocs, mint írtam, nem ellened szólt
más: megkért az egyik forumtárs hogy írjak egy cikket az appokról. lehet úgy fogom megírni, annak tükrében, hogy mi az amit a rootolás nélkül is meg lehet oldani bizonyos app-okkal, ha az ember kicsit körbenéz a marketen (vagy máshol)
-
Storms
őstag
Mivel kevés volt a belső memóriájában a szabad hely, link2sd-vel áthelyeztem pár app-t. Ezért root-oltam!!! Tisztába vagyok mit hogy kell nagyjából,sokat olvastam előtte. csak kérdeztem pár dolgot mivel rengeteg program van rá és ti gondoltam jobban tudjátok....hogy mit hol találok mi a jobb launcher, stb...bocs.
-
mokus1
addikt
Gyaei bongeszo.folyton letoltesnel kidobja h sikertelen.miert csinalja ezt?megoldas?
-
HollyBoni
veterán
Téves.
-
sssz
őstag
csak egy költői kérdés : de miért rootoltál ha nem akarod kihasználni a lehetőségeit? azt írtad pár napja van androidos telód, úgy tűnik nagyon még a használatával és alapfunkcióival se vagy tisztába, de már rootoltad.
(bocs, nem neked szólt közvetlenül a mondatom, hanem az 'elvnek", hogy miért kell nulla tudással rögtön nekiesni egy telefonnak és rootolni. nem csak te vagy így ezzel, ne érts félre)
-
r4z
nagyúr
válasz
Storms #21213 üzenetére
4. Rootolj és látogasd meg az UOT kitchent.
-
Storms
őstag
1. Ti milyen launcher használtok ami szép, és a kezdőképernyőre egy órát is kitesz meg időjárást is mutatja mellette, valahol láttam ilyet de nem tudom a nevét. Tudtok segíteni?
2.
Témákat, mozgó háttereket hol tudok letölteni?
3. Olyan programot tudok ami mutatja hány métert haladtam (megtett út), nem navigációra gondolok hanem például biciklizéshez mikor elindulok bekapcsolom és mutatja a max sebességet a megtett távot stb...
4. Status bar módositásra tudtok már valamit?(super status bar fizetős)
(Android 2.2.2)
köszi -
TRob1
veterán
válasz
volvoguy #21201 üzenetére
Amit először megadtál, az az elsődleges, nem lehet cserélgetni. Factory reset után tudod újra megadni (amivel mindent törölsz)
(Nah, pl. többek között az ilyesmik miatt is tartom feleslegesnek a több gmail accot... Persze csak akkor, ha "falsból" van vmelyik. Ha eleve volt is több, és használja mindet az ember amúgy is, akkor megértem.)
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honda topik
- Autós kamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest