- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
nexusking #21798 üzenetére
Mondjuk én konvertálás párti sem vagyok. Időt pazarolni ilyesmire nem érdemes. Ráadásul én még a 82 centis TV-n is csak avikat nézek. Persze a jobb minőségű ripekből. Kis méret, gyors letöltés, telefonra is simán másolható.
Na nem mondom én hogy aki filmgyüjtő, vagy csak műkedvelő filmnéző az ne használjon nagyobb felbontást (telón ne, mert ott nincs értelme), de átlag nézésre simán elég egy avi minden fronton(#21799) DemonDani: Na ez mondjuk engem is érdekelne a Defy kapcsán
-
DemonDani
addikt
nem erre gondoltam, azoknak szól akik a fullhd videóra reagáltak, hanem hogy egyik sem hw dekodolású, de amugy nexus s és tisztán az epenisem méretének megnövelés érdekében szeretném tudni, hogy mi van akkor ha ne adj isten megemeli a seggét a hw és dolgozni kezd
-
BDave
őstag
válasz
petipetya #21793 üzenetére
Pedig így van beállítva a telefon: számlázási hónap kezdete: 7.
157 percet nem beszéltem ezzel a számlás csomaggal.
Hogyha átállítom a hónap kezdetét 30-ra, akkor jól számláz. Én nem értek valamit? Vagy máshogy kéne beállítani? Én úgy gondolkozom, hogy felteszem a progit, annak onnantól kezdve kéne figyelnie hogy hány percet beszéltem (nem törődve azzal, hogy a program feltelepítése előtt mennyit beszéltem) és a perceket beszorozza 20-szal. Ennyi. Meg az elküldött SMS-eket is. Hónap 6-án pedig nulláz mindent és kezdi előröl. Vagy kiírná azt, hogy a 2500 Ft-os keretemből van még XY összeg hátra. De egyik se jön össze. -
nexusking
aktív tag
Valami egyszerű hívás- és smsköltség számlálót tud valaki mondani? Olyan kéne, ami nem havonta számol, meg ilyesmi, hanem folyamatosan, mert kártyás vagyok.
Azért kéne, mert szerintem néha több sms megy mint kéne az ékezetek miatt.
-
petipetya
nagyúr
Mit értesz az alatt, hogy nem megfelelően számláz? Neked x hónap 7-től (0 órától) - következő hónap 6-ig (24 óráig) tart egy számlázási ciklus. Ha a progiban beállítod, akkor az is így számolja.
Ha a progi adataid akarod tötölni, akkor nyomj a beállítások / alkalmazások / alkalmazások kezelése / xy progi / adatok törlése gombra.
-
BDave
őstag
válasz
basaja #21784 üzenetére
Beállítottam a mai napra. Viszont nekem az nem tiszta, hogy ha nem 30-án jár le a hónapom (hanem 6-án), akkor be kell állítani arra a napra a számlázási hónap kezdetét. Viszont akkor már nem számláz megfelelően. Vagy tévedek? Pár nappal ezelőtt lettem számlás és eddig csak egy hívásom volt, az is csak egy percig tartott. Nálam 20 Ft/perc és 20 Ft/SMS. Most így jól jeleníti meg, csak nekem a számlazárási időpontom hónap 6. Ha átállítom arra, akkor nem megfelelően számláz. Reseteljem a telefont és akkor talán törlődik az eddigi rendszer által eltárolt hívásidő? Vagy mi erre a megoldás?
-
-Gerzson-
aktív tag
Sziasztok,
CM7 telepítés miatt eltűnt a magyar billentyűzetem és nem találom a marketen.
Különös ismertetőjele: 4 nagy kurzor gombot is ki lehetett rakni rá.Aki ismeri kérem jelezze.
-
petipetya
nagyúr
válasz
78zolika #21776 üzenetére
A teljesség igénye nélkül íme pár hasznos alkalmazás:
alarmdroid - ébresztő, a megszakítása reggel rázásra is történhet
apps organizer - a főképernyőn egyéni ikonos mappák létrehozása
dnd call blocker / blacklist - hívás szűrő
bpmenetrend - bkv menetrend
bsplayer lite - média lejátszó
documents to go - office csomag
dolphin mini - böngésző
droidstats - sms, hívás, mobilnet és wifi számláló
dropbox
elixir és elixir widget - szenzorok, telefon infók és a mindennap használatos widgetek
es file explorer - fájlkezelő
huf/deviza - valuta árfolyamok
instant heart rate - pulzus mérő
made in Hungary - magyar nyelvű alkalmazások
névnapp - 2x1 névnap widget
passdroid - jelszavak tárolása jelszóval védve
picplz - képfeltöltő
push up - fekvőtámasz manager
seriesguide - sorozatok nyomonkövetése
settings profile lite - profilok
skitch - képszerkesztő
sms scheduler - időzített sms
task list - tennivaló lista
tubemate - youtube letöltő -
nexusking
aktív tag
válasz
F-ECT$ #21785 üzenetére
Jójó, de minek?
Gyorsabban átkonvertálod kisebb felbontásra gépen, minthogy rámásolod a telefonra a fullHD-s 10GB-os filmet...Szeritem
Amúgy meg mit kell annyira fullhd-ben lejtszani? Ha letöltötte, akkor mért nem dvdrip formátumban?
(Pucér android miatt gondoltam, hogy talán a Nexus S a leggyorsabbak közé tartozik ebböl a szempontbol)
-
rum-cajsz
őstag
Nem fake.
Tisztelt X Y!
Értesítjük, hogy 2011. november 2-án a Díjnet Mobilfizetési Szolgáltatást az Android operációs rendszerrel is használható DigiCsekk Mobiltelefonos Alkalmazás váltja fel, mely a korábbiakhoz hasonlóan ingyenesen áll rendelkezésére. Annak érdekében, hogy Ön továbbra is mobiltelefon segítségével tudja kiegyenlíteni számláit, rövidesen a DigiCsekk alkalmazás telepítéséhez szükséges linket tartalmazó SMS-t küldünk az Ön által a Mobilfizetési Szolgáltatásba regisztrált telefonszámra.
Az alkalmazást Android mobilkészülék esetén letöltheti közvetlenül is a https://market.android.com/ honlapról.
Amennyiben Ön már DigiCsekk felhasználó, abban az esetben nincs szükség az alkalmazás újratelepítésére, csupán a Beállítások/Szolgáltatások aktiválása menüpontban jelölje ki a számlasablonok szolgáltatást. Az alkalmazás letöltését követően a Díjnet rendszerből mobiltelefonjára megküldött, de még ki nem egyenlített számlái megjelennek a DigiCsekk alkalmazás "Várakozó számlák" menüpont alatt, korábban kiegyenlített számláit pedig a "Kiegyenlített számlák" menüpontban találja.
A korábbi alkalmazásban megadott kártyaadatai az Ön biztonsága érdekében törlődnek, így azokat a DigiCsekk alkalmazásban újra rögzítenie kell.
Az új alkalmazás letöltésével egyidejűleg javasoljuk a feleslegessé vált Díjnet Mobilfizetési Szolgáltatás mobilkészülékéről való törlését.Szolgáltatásunkról bővebb információt talál a www.dijnet.hu vagy a www.digicsekk.hu honlapokon. Esetlegesen felmerülő kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal az info@dijnet.hu vagy az info@digicsekk.hu e-mail címek bármelyikén!
Bízunk abban, hogy az alkalmazásváltással járó kellemetlenségeket sikerül ellensúlyoznunk szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével!
Együttműködését köszönjük!Üdvözlettel
Díjnet Ügyfélszolgálat -
DemonDani
addikt
Nekem olyan gondom van most, hogy próbáltam mi a legjobb lejátszó, de érdekes, hogy a HW gyorsítás semmilyen 1080p anyag mellett nem képes működni, több videóklippet is felpakoltam teszt gyanánt, avi, mp4 és mkv kiterjesztésben is, de sem a DicePlayer sem a Mobo nem tudott SW megjelenítésen túl kezdeni a videókkal valamit.
Esetleg valamit linkelhetnétek aminél jó lenne, mert én feladtam miután semmilyen kiterjesztéssel nem lépett reakcióba...
Mellesleg a Dice jobban teljesített, olyan tekintetben, hogy vmivel folyamatosabb képre volt képes mint a Mobo, de változó volt a különböző kódolású videók mellett.
-
nexusking
aktív tag
válasz
78zolika #21776 üzenetére
Esetleg: BpMenetrend, Facebook, Aldiko, Pure Grid Calendar Widget, seNotes, Viber, valami zseblámpa
Battery Circle
Adobe Flash Player
File Manager
Free Dict szótárak, amelyik kell
MX Video player(ha az alap nem tetszik)
Opera Mini/Opera Mobile
PowerAMP/WinAMP(ha az alaplejátszó nem tetszik)Nálam kb ennyi
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Tegnap részben tulajdonosa lettem Sony ericsson xperia 8 nak , kérdésem milyen programokat érdemes felpakolni
Ezer köszönet -
TRob1
veterán
válasz
nexusking #21773 üzenetére
Csak kiváncsiság: Eddig sok vírussal találkoztál? (Tényleg érdekel, mi a helyzet Android fronton)
szerk: Mert olyannal még nem találkoztam hogy valaki vírust talált volna rajta, de olyannal már rengeteggel, aki azt mondta, hogy Teljesen felesleges minden ilysfajta app.
-
nexusking
aktív tag
Hali!
Van marketen olyan INGYENES vírusirtó app, ami a netet is figyeli?
Eddig Lookoutot találtam a legjobbnak, de annál csak a fizetősbn van benne ez a funkció. -
BRIKLY
veterán
üdv
létezik silverlight androidon?
köszi a választ. -
GrandS
senior tag
A Go Lockernél nem lehet állítani, hogy mennyi időn belül zárjon? Mert nekem nagyon rövid ez az idő, 10-15mp.
-
domerator
veterán
válasz
TazLeacher #21752 üzenetére
Opera Mobile böngésző settingsben van egy olyan menüpont, hogy exit gomb megjelenítése... lehet, hogy el van dugva, de van, én használom!
Ki lehet belőle lépni teljesen!
(megelőztek, nem olvastam feljebb)
-
Ronam
addikt
Új Winamp-ot próbálta vki? Nálam nem igazán akar rendesen működni. Akadozik a zene, elég idegesítő
.
-
fatal`
titán
válasz
A mobileban be lehet állítani a kilépést.
De egyébként, ha rövid időn belül újra elindítod akkor ugyanott áll, mint előtte. Ha nem, akkor meg bezárja az android, ha nincs használatban.
A Dolphin HD elvileg kémkedik, engem az jobban zavarna.
-
mumk1
addikt
-
pethYeti
addikt
válasz
Opera Mobile-ban be lehet állítani a kilépés gombot, a Mini sajna még nem tudja.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #21753 üzenetére
Köszönöm.
Ezért nem használom. Az, hogy nem lehet egy programból normálisan kilépni...2011? Akkor marad továbbra is a Dolphin HD.
-
hodostamas
addikt
válasz
sajnos csak úgy lehet
-
TazLeacher
nagyúr
Opera böngészőből ki lehet valahogy normálisan lépni? Mert semmilyen ilyen opciót nem találtam, csak a feladatkezelővel tudom bezárni.
-
chab7
addikt
Jorte:
Beállítottam, hogy a google naptár színeit használja az app. De ez csak a google naptár default színeivel működött. Megadtam új színeket amit szeretnék, de egészen másokra állítja be a jorte. Már ott tartok hogy nagy részt el is fogadnám ahogy van, csak a névnapok színeit kellene megváltoztatni, de teljesen más színben jelenik meg mint beállítom a google naptárban. Ötlet? Vagy ez bug?
-
AMD Power
titán
Tudtok valami olyan programot amivel lehet hivasokat szurni? Gondolok itt magan szamokra stb....
-
dokee78
félisten
Miért van az,hogy bizonyos appok nem látszanak a marketen más telón?
pl.: Disco light,Tina Time lapse appokat a tesóm HTC Wildfire S nem látja a Market-en. -
zzz03
őstag
Valakinek, esetleg ERRE valami infó/válasz?
-
Chris78
aktív tag
Van 1 8Gb mem kártyám ami voda 845-ben volt és particionálva lett apps2 progival. A teló összetört és most nem tudom a pc-vel hogy tudom feloldani a particiót ill utána ha berakom a mostani telómba a 2Gb helyére akkor a rajta lévő alkalmazásokat mármint a régi kártyárol ,elég ha csak simán átmásolom az újra vagy mindent ujra kell telepíteni.
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. A marketröl letöltött majd telepített alkalmazásokat, telepítés után átteszem a mem kártyára, mégis azt a jelentést kapom ,hogy a telefonmemória nemsokára megtelik. Lehet ,hogy a letöltött apk valahol a tel memóriában marad és nekem kellene törölnöm?
-
pethYeti
addikt
Widgeteket lehet SD-re menteni? Valami nem jelenik meg ha oda telepítem, de most pl a HTC news widgetet telepítettem és ez így is megjelent, újraindítás után nem jelent meg egyből csak kis idő múlva. Ez nem mindennél működik ezek szerint?
-
bull84ghia
őstag
Adw launcher ex-ben hogy tudom beállítani a katalógus nézetben hogy amit áthelyeztem az a összesnél ne jelenjen meg! A sima adw-ben volt ilyen lehetőség ebben viszont nem találom
-
flash-
veterán
alarm clock xtreme el ebresztek
most az atallitas miatt hogy allitsam be az ebresztot?teli ido szerint 5kor kelek vagyis 4óra es 15perc mulva -
BDave
őstag
Nem ismertek ehhez hasonló stílusú órát vagy naptár widget-et?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nektek is van gondotok az app2sd új verziójával?
Én pár napja frissítettem az app2sd free-t az új, 2.40-es verzióra, de valamiért nálam nagyon gáz, mert el se indul, csak reklamál hogy vegyem meg és kivinne a Market-ra, ha meg no-t nyomok, akkor meg egyszerűen kilép...
Szerencsére volt Titaniumos mentésem a 2.33-asról, azt visszaraktam és azzal minden ok, nem értem hogy mi a gond, eddig egy app sem csinált ilyet nálam frissítés után...
Bármilyen infót előre is köszi!
Jarod1 kérdése engem is érdekelne...
-
Jarod1
veterán
mit takar az a rom manager a telón,romot tugok feltenni amikor fut az android rendszer?
-
BDave
őstag
válasz
pethYeti #21685 üzenetére
Beállítottam, elvileg számláznia kéne normálisan. Viszont sehogy se tudom beállítani azt, hogy lenullázza a program a hívásidőt és az SMS-eket. Illetve le tudom nullázni a programban, de nem állnak vissza az időtartamok. Már a telefon saját tárcsázójából nulláztam mindent, de még így se. Ötlet?
-
chab7
addikt
Jobban hangzik, de szabad így is és úgy is van ha kell valamire. Amúgy miért jó ha nagyon sok szabad memória van hosszú ideig üresen? Ha 90 vagy ha 160 akkor is az csak van. És mindkettő elég sok ahhoz hogy ha még valami kellene fusson akkor legyen hol.
Más lenne az 1 kontra 90 szabad memória
Meg ugye a foglaltban is van ami csak benne van mert van helye, de már ki tudja mikor bezáródhatott volna, és ha pl elfogy akkor kilöki a reggel elindított fájlkezelőt ami már rég nem kell és a helyére engedi azt amit épp elindítasz.
Ezt kb így kell elképzelni.
Nekem van hogy elindítom a böngészőt amit tegnap használtam és ugyanott nyílik meg ahol volt, mert lógott a memóriában. Feleslegesen. De attól még nem zárom be, mert ha csak van, fogyasztani nem fogyaszt akkor hadd legyen benne.
Amúgy (legalábbis a CM-ben) lehet hosszú vissza gombra lelövést csinálni, ami nem csak a háttérbe teszi.
Bocs a hosszú fejtegetésért.(A wipe amit előttem írtak szintén ajánlom, ha van hol elvégezni)
-
zho-lee
addikt
Tudtok egy gyors képlopót?
Köszi! -
domerator
veterán
Amennyiben a telódon van Clockwork Recovery, akkor én a helyedben még csinálnék egy cache és egy dalvik ürítést is.
Ha nem fut semmi, ahogy írtad, akkor esetleg valami programrész akadt be, amin talán segítenek ezek a törlések (mellesleg többünk véleménye szerint is ajánlott ezt kb. hetente megcsinálni)Task killer pedig szerintem kell, de csak arra, ha valamelyik program úgy van megírva, hogy a vissza gombbal nem hajlandó bezáródni... most nem tudok példát mondani, de jópár effélével találkoztam már.
ja... és ha minden OK lesz a fogyasztással, akkor ne törődj a szabad memóriával (RAM)... azért van, hogy használja a telefon!
-
Land
veterán
És amúgy a Vissza gombbal vagy Home gombbal öli le előbb a programokat a Droid? Vagy mindegy hogy lépek ki a programokból? Pl 3-4 játékot kikapcsoltam a Home gombbal, megnéztem és 1 óra múlva is a futó alkalmazások között voltak. Csak tudnám, hogy a futó folyamat, ami nem kevés app alapból is, mennyit fogyasztanak.
Illetve bemegyek a Task Killerbe és 90 MB a free memória, Kill-re pedig 160 MB lesz. Jobban hangzik azért.ducsidu: Meg fogom nézni a programot. Amúgy ezt a 2 programot találtam Tippként: AnTutu Power Saver és a Green Power.
-
ducsidu
senior tag
Használjátok ezt. Elvileg megakadályozza,hogy az alkalmazások maguktól elinduljanak,szóval csak Ti indíthatjátok el.(Nem teszteltem)
És ahogy chab7 is írta,a rendszer bezárja magának az appokat,a Task killerek elméletileg arra jók,hogy magadnak időzítsd a programok bezárását (ez pl nekem hasznos)
-
chab7
addikt
Szerintem nem érdemes használni és az ok is egyszerű. Az android ha erőforrás kell neki akkor kidobja a legrégebben bent levő programo(ka)t. Ergo elvégzi maga a kill-t.
Ráadásul nyugalmi helyzetben én max csak annyit tettem az ügy érdekében hogy a vsel értékeket lentebb vettem. Semmi egyebet. Max csak olyan app tud nyugalmiban sokat meríteni ami beragad, vagy ami háttérben sokat fut.
Próbaképp tegnap feltettem a Live Earth Wallpapert, de a nyugalmi helyzeten ez sem növelt semmit. Valószínűleg egy gyakrabban frissítő dolog többet fogyaszt nyugalomban is.
Ilyesmiket keress. -
Land
veterán
Olvastam arról, hogy Task Killer használata baromság és pont, hogy káros. De gondolom nem mindegyik rossz. Sok TK értékelése 5 csillag közeli. Agyra főre dicsérik... Most akkor érdemes használni vagy nem? Ideje lenne végre egy írást összedobnia egy okosnak, amiben le lenne írva, hogy mit szabad és mit nem, mivel lehet tartani egy jó ROM alacsony fogyasztását fix beállításokkal. Nekem ne ingadozzon ennyire, mert így erőművet kellene kapcsolni a telefonra, hogy bírja így is... Az, hogy játék, netezés közben merül az okés, de nyugiban kérem ne tegye...
-
chab7
addikt
Na csak azért válaszolok mert én egy Defy 10mA-es nyugalmi helyzetű vagyok. Semmi de semmi task killert nem használok és ha nem babrálom a telót nekem is 8-11 mA-re áll be.
Az engem is zavar miért nem megy le ez egyből ha a képernyő kikapcsol, erre én sem találtam választ. De amúgy meg nálam még -szerencsére- nem ragadt be úgy semmi, hogy nyugalmiban ilyen magas maradjon a fogyasztás.
Mindent bekapcsolva tartok én is, wifi, gps, 2g, gtalk, viber widgetek stb...
Egyetlen különbség tehát a task killer használata. Lehet az akar lelőni valamit folyamatosan és pont hogy azzal fogyaszt, miközben ha az adott app mehetne akkor nem enne semmit mert maradna csendben a memóriában. De ez csak tipp -
mat-
csendes tag
tudna valaki segiteni?
samsung gt 5500 telomon eltunt minden ikon
hogy tudom visszarakni az ikonokat? -
Land
veterán
Köszi!
Lenne pár kérdésem. O2X-em van, de megvan a szokásos android betegsége.
Elmesélem.
Tegnap felment este az új ROM. Pár programot rátettem. Éjjel 2G-n, Wifi ON-nal 5-11 mA között merült, ami Defy CM7 szint, tehát jónak mondható. De ez is 1-1.5 óra alatt állt be. Lassan 60 mA-ról ment le 11 mA-ra, majd 7 mA-ra. 10 óra alatt 6%-ot merült, ami elfogadható. Feltettem sok programot ma. Elvileg egyik sem akkuzabáló. Nyomok mindig egy Task Killert és úgy altatom el a telefont, de most az utóbbi 2-3 órában 80-150 mA-rel merül. Megnéztem, hogy mi használja az aksit. Elvileg mind ki van lőve. Futó folyamatok között nincs semmi különös. Ha megnézem System Tuner programban a CPU Used részt, akkor 20% fölé nem is viszi semmi. Tehát káros program nincs fent. Mi a tuti tipp arra, hogy meg tudjam tartani 2G-Wifi ON kombóval az 5-11 mA-es merülést? Mi a titka, mert én logikát nem látok az android rendszerben ilyen téren. Van olyan program, ami kilövi végleg azt a programot, ami meríti a telefont? Egyáltalán, ha nem fut semmi különös, akkor mitől merül a telefon a többszörösén a tegnapi értékekhez képest? Köszönöm előre is a választ és bocs, hogy hosszúra sikeredett.Advanced Task Killer
Battery Monitor Widget-tal mértem az értékeket
System TunerLand
-
porse
őstag
válasz
transmission #21698 üzenetére
Nekem amik megfordultak a telefonon, akadás nélkül: bounce mouse, doodle jump, motox mayhem, paper toss, dragon fly, fieldrunners, cute the rope,speedx 3d, greedy spiders, nfs shift, ninjump, uno. Amitől már megakadt pl az a robot unicorn attack, meg a worms.
Persze alap rommal nem biztos ,hogy akadásmentesek lesznek neked is a játékok.Aláírásomban láthatod mi van fent nekem.giopro1.3
-
ducsidu
senior tag
válasz
transmission #21698 üzenetére
Gangstar West Coast Hustle/Miami Vindication megy rajta...
PES2011 is valószínűleg megy
SpeedForge 3D,Raging Thunder (2)
NFS Shift
Modern Combat 2
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + Be quiet! hűtő
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest