Aktív témák
-
Breki
veterán
LCD Density Changer és root kell hozzá
-
petipetya
nagyúr
válasz
toma37 #20593 üzenetére
Melyik modell? Mert a 2010-ben készített régiek (x10, x10 mini pro és x8) sosem lesz több, mint a hivatalos 2.1-es.
A 2011-ben gyártott modellek nagy része (xperia mini, xperia mini pro, ray, neo, arc) eleve 2.3-al jöb piacra és a gyártó ígérete szerint jövőre megkapják a 4.0-át.
Márkára lebontva az interneten lehet utána olvasni.
-
tboldi
nagyúr
(#20592) DeathAdder:
Válogass kedvedre: [link](#20593) toma37:
Jobban jársz az adott típus topikjában. -
toma37
tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy nem tudja valaki véletlen, hogy mikor jön ki a Magyarországra szánt Sony Ericsson készülékekre a 2.3.4-es frissítés, illetve van köztetek aki már rendelkezik ezzel?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Azt akarom kérdezni, hogy létezik egy olyan alkalmazás Androidra, ami méri a gyorsulásokat? (autó/motornál)
Symbiannal ismerem Racechrono alkalmazást, ami 99% pontossággal méri a gyorusulásokat 0-60, 0-100 , 100-200 stb.. és még rengeteg paramétert elénk tár amit járművünkkel teljesítünk. Ugyanez az alkalmazás WP7 re is létezik (ha jól tudom), de Androidra nem találtam , és arról érdeklődnék ,hogy esetleg létezik e ehhez hasonló program eme nagyszerű operációs rendsszerre
Köszi előre is
-
ko9
addikt
Olyan app van, ami a betűméreteket növeli a telefonban? Ergo, hogy minden nagyobb legyen? Root nélküli kellene. Esetleg másik Launcherrel egyszerűbb megoldani?
-
doddencs
senior tag
a launcherek használata h megy?
érdekelne a go launcher. csak telepítem, és annyi? illetve ha nem tetszik, és törlöm, minden visszaáll úgy, ahogy volt (widgetekkel egyaránt)? aksit befolyásolja?
köszi
-
dokee78
félisten
Ajánljatok már telólezárásra appot.
Ha például otthagyom a telot tölteni,rányomok a widgetjére és lezár.Tudom,hogy van benne gyárilag is,de ott még be kell lépni a menübe -> hely és biztonság -> képernyőzár beállítása.
Na e helyett kell neken egy app. -
F-ECT$
titán
Van még olyasmi egyszerű irányítású ügyességi/sport játék, mint a Lets Golf 2?
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Tudtok ajánlani működő ingyen sms oldalt?
köszi -
Breki
veterán
válasz
nagy1970 #20575 üzenetére
próbáld meg innen bár nem egészen értem miért akarod a számítógépet kihagyni
Google Earth v6.1
Requirements: Android version 2.1 and higher
Overview: Use Google Earth to fly around the planet with the swipe of a finger. Explore distant lands or reacquaint yourself with your childhood home. Search by voice for cities, places, and businesses. Browse layers including roads, borders, places, photos and more.Image Image
For tablet users on Android 3.0 (Honeycomb), you can now enjoy a new Google Earth experience optimized for the large screen. With a new action bar, you can get easy access to search, reset-to-north, my location, and layers. Also, on tablets and select phones, you can now explore the same photo-realistic 3D buildings that have previously only been accessible with the desktop version of Google Earth. Visit the Statue of Liberty in New York, the Taj Mahal in India, or the Sydney Opera House in Australia, all in their full 3D glory! To view 3D buildings, just select ‘3D Buildings’ from the layer menu.
You can easily navigate with your fingers, using:
* a one finger swipe to move the globe
* a two-finger pinch and rotate to zoom in and out and rotate your viewpoint
* two-fingers swiped together to tilt your view
* a one single finger double-tap to zoom in and
* a two-finger double-tap to zoom outRecent changes:
6.1
* Changed version number to match desktop releases
* Performance and compatibility improvements
* New balloon open animation -
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segiteni nekem hogyan, honnan lehet letölteni a Google Earth-t LG Optimus Blackre csak a telefon által tehát PC nélkül???
Sajnos nem tudom hogyan, honnan lehet ezt megvalósitani.
Marketről nem lehet letölteni, m.google.com/earth-nél 'nem támogatott eszköz' az LG Optimus Black (LG P970) Android 2.2 Froyo.
A saját telefonomon szeretném teljeskörűen használni a Google Earth-tElőre is köszönöm a szakértői hozzászólásotokat, fáradozásotokat, segítséget.
Üdvözlettel:
Nagy Miklós -
Breki
veterán
válasz
hodostamas #20572 üzenetére
Énis így kezdtem
-
Breki
veterán
válasz
Storms #20551 üzenetére
először is le kell szedni ezt
mClock Widget v2.2.6
INSTRUCTIONS:
1. Install the newest mClock
2. Create a folder in the root of your SD card called 'mClock'. (sdcard/mClock)
3. Download and Extract the .zip/rar files (folders)into this folder
Be sure to use the exact location as shown above, or the clock background will NOT work.
4. Add mClock widget on your homescreen.
4. Load the downloaded xml file in the settings menu of mClock (Hit "Xml Template" in the mClock settings)
5. Select the desired .xml file.
6. If necessary resize the widget
7. Enjoy! -
tboldi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20561 üzenetére
Van egy olyan menüpont, hogy "Files". Azzal próbálkozz!
-
zho-lee
addikt
válasz
Dyrtyho #20562 üzenetére
írta pedig
Szerk. rossz linket adtam..
Katt a kék betűkre! -
tboldi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20552 üzenetére
Persze a kliens program is kell PC-re: [link]
-
enginev3.0
félisten
Hogy tudok bluethooton és adatkábelen kívül még zenét és képet tenni gépről telefonra? HD2 androidos
-
dokee78
félisten
-
Breki
veterán
Ma raktam fel egy 64 órát tartalmazó packot jobbnál jobb órákkal
-
dokee78
félisten
válasz
Jones528 #20537 üzenetére
SeekDroid Lite
Lookout Security & Antivirus
De van még pár a Marketen.sssz Ismerem a Polyclockot,de nem jön be,ezért is írtam,hogy XDA-s link is jöhet,hátha valaki kiguberálta a HTC vagy Samsungból.
A Smurfs' Village játék,miért incompatibilis a Mini-vel?
-
sssz
őstag
-
Jones528
tag
Tud valaki olyan ingyenes progit amivel meg tudom találni a telefonom ha ellopják?
-
-B-
senior tag
Nem tudom volt-e már:
PowerAMP v2.0 Beta 1 -
dokee78
félisten
-
aminat
tag
Nincs valakinek egy olyan Toucpal billentyűzet ami tud magyarul és húzásra lehet változtatni a billentyűzet elrendezését?
-
pethYeti
addikt
Képek szerkesztésére mit ajánlotok?
-
zzz03
őstag
-
zho-lee
addikt
Erre esetleg valaki?
-
Storms
őstag
üdv
Tudtok olyan camera programot amivel lehet panoráma képeket is csinálni?
ezeket probáltam: Photaf.3D.Panorama.Pro, camera 360, lgcamera, pudding camera, advanced camera, zoomFX. Elsőbe találtam csak a panoráma funkciót de 15 perc mire elmenti a képet..Tudtok valamit ? Esetleg olyat ami szebb képeket készít mint a gyári?
-
vétó
aktív tag
na pont az nem jött be, hogy nem testreszabhatóak. nem változtatható a háttérkép (ez még nem is akkora baj), és csak azok az alkalmazások érhetők el róla, amit ők belehegesztettek. de azért szerintem - ismerve ezt a fejlesztőcsapatot - lesz ez még jobb is!
Egyébként a mézescombban is a gyűrűs megoldás van, az tetszik.A CM7 testre szabható gyűrűs lockere feltehető 2.2-re? És ha igen, tudtok hozzá linket?
-
gyuszmó
őstag
Most frissítettem ebben már van
köszi
-
petipetya
nagyúr
-
gyuszmó
őstag
Olyan adatforgalom számláló érdekelne,hogy egy oldal meglàtogatàsa ? Kb került tehàt valahogy követni tudnàm akàr menet közben,hogy amikor felmegyek 1 adott lapra az mekkora forgalmat generàlt?
Találtam egy netes sms oldalt és szeretném megnézni,hogy kb mekkora adat mennyiséget generál amikor felmegyek tehát mennyi be kerül az sms-em? -
dokee78
félisten
válasz
BalanceR #20508 üzenetére
Próbáld meg ezt,volt egy másik amit használtam,de nem ugrik be a neve.
JustReader News - RSS
-
aminat
tag
Mi lehet annak az oka, hogy ha a számítógépen nyitom meg a marketet és onnan próbálom elindítani a telepítést akkor ezt írja "choose another device on which to install"? Ha a telefonból indítom akkor települ.
-
BalanceR
addikt
Tudnátok ajánani olyan RSS appot, ami személyreszabható, van normális Widgetje ( sense,vagy LauncherPro- widgetre hasonlító, tehát nem színes fos...) és kis erőforrásigényű...
Próbáltam már párat, és eddig csak olyanokba futottam bele, ami vagy megette a ramot, vagy úgy nézett ki, mint a vidámpark... -
TRob1
veterán
Itt van maga a locker, és azon belül le tudod tölteni a témákat (a szénás asszem az alap): GOLauncherEXLocker.apk Minimum GoLauncherEx 2.58 kell neki! (Figyelem! Még csak beta "verzsön"! Mindenkinek csak saját felelősségre!
)
(#20502) vétó: Mi nem jön be rajtuk? Teszik a dolguk, oszt annyi.
Nemtom milyen a mézescombos () megoldás, de nekem csak az a lényeg, hogy kioldjam a telt, vagy elérjem a fontosabb dolgokat rögtön.
-
vétó
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest