- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
zozyk
addikt
válasz
FlagellumDei #21595 üzenetére
Recovery/factory reset -> Törlődik minden...
(#21596) sssz
Kikapcsoláshoz nem kell berajzolni megint? -
sssz
őstag
válasz
FlagellumDei #21595 üzenetére
hívjátok fel a telót egy másik számról, amig tart a hívás nyomj egy home gombot, menj be a beállításokba és kapcsold ki a képernyőzárat.
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a fiam beállította a telón (samsung galaxy 3 )a képernyőzárat,és persze hogy elfelejtette a feloldó mintát.Most már ott tartunk,hogy gmailos fiókot kér mert nem lehet feloldani a zárat.Olyan meg nincs neki.Mivel lehetne feloldani a zárat?Ha valaki tudná a választ,kérem ne tartsa magában.Előre is köszönöm. -
Danesz94
senior tag
hali.
nem tudtok véletlenül nekem egy olyan appot amivel háttérképet úgy tudok berakni, hogy az egész látszódjon, ne csak egy rész amit ki vág ez a gyagya
Vagy esetleg olyan amivel minden oldalra más más képet tudok kitenni.
bár ha csak az megoldódna, hogy egyképet tegyek ki minden oldalra és az egész látszódjon akkor már boldog ember lennék
köszi.
üdv
szép estét. -
Nunder
őstag
Mivel nem találtam értelmesebb helyet bepróbálkozok itt.
Annyi lenne a kérdésem, hogy az Androidos telefonokba épített LED villanók üzemelnek e infra tartományban, vagy csak fénytartományúak. Ha a második, akkor hány Hertzen? Nagyon fontos lenne az információ, eltérő dolgokat találtam róla.
-
Jarod1
veterán
válasz
Keresztapper #21583 üzenetére
data.hu
-
Jadro
veterán
Tanácsot szeretnék kérni custom lockscreen kérdésben. Hogy tudom eltűntetni a gyárit, ha felrakok egy custom progit a célra? Egy ideig szépen működnek. Akár az agile lock, akár másik vagy most éppen a Go lock progija. Aztán egy idő után mindig az van, hogy felülre bejön a gyári és alatta ott a custom. Kvázi kétszer kell nyitnom a képernyőt. Próbáltam a No Lock programot, de az sem segít hosszabb távon. Talán az agile lockban még olyan beállítás is van hogy a gyárit ne vegye figyelembe, de mindig ez lesz a vége.
-
fatal`
titán
válasz
Keresztapper #21581 üzenetére
Ingyenes lesz?
Szuper!
-
Keresztapper
senior tag
Mindenkitől elnézést kérek az OFF-ért, de ha már szóba került a tárhely kérdés:
Nem tud véletlenül valaki olyan cloud tárhelyet, ami elérhető FTP-n és legalább 5-6 Gb méretű?
rsync-et szeretném beüzemelni androidon, de a dropbox által kínált lehetőség kevés, az otthoni FTP szerver meg egyelőre nem biztonságos (nincs tükrözve)...
-
half333
őstag
Segitene valaki abban hogy mi kell ahhoz hogy az elkészitett fényképeken ott negyen a dátum(mint pl.:a régi java-s SE-okon)
-
hamham
tag
egy typoclockhoz hasonló órát tudtok nekem ajánlani, mert állandóan baja van megáll beakad stb.., zte blade-re kéne
-
droti25
őstag
Na ennyi infóból már fogok tudni kezdeni vmit!
Köszi mindenkinek a segítséget! -
fatal`
titán
válasz
Keresztapper #21575 üzenetére
"de a TotalCommander androidos változata is tud FTP kacsolatot létesíteni."
Na ezt nem tudtam, hogy már ezt is implementálta a fejlesztő, hiszen még RC állapotban van.
Arról tudni valamit, hogy a végleges mennyibe fog kerülni? Illetve lesz e valamiféle kedvezmény azoknak, akiknek meg van véve a PC-s változat?
Bár ez lehet inkább a Total Commander topic témája.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
droti25 #21566 üzenetére
(#21566) droti25
Írtam ezt is, szerintem nem rossz az andFTP, de a TotalCommander androidos változata is tud FTP kacsolatot létesíteni.
(#21567) porse
Már hogy ne működne! Pontosan úgy, mint ahogy filmet is lehet nézni kikapcsolt géppel. Próbáld csak ki. Én pl. szövegszerkesztéshez sem kapcsolom be a gépem, bár ez már igényel némi hozzáértést...
Amúgy ha van egy router is a hálózatban, ami képes erre, akkor esetleg a Wake On LAN nevű játékot is érdemes lenne megnézni...
-
porse
őstag
válasz
Keresztapper #21565 üzenetére
És ez működik kikapcsolt gépnél is?
hunfatal
Igen ezért kérdeztem, mert nem hinném, hogy napokig ott akarja hagyni a gépet bekapcsolva, de nincs kizárva ez se.
-
droti25
őstag
válasz
Keresztapper #21565 üzenetére
Melyik kliens a legjobb erre a célra?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
droti25 #21564 üzenetére
Akkor azt tudod tenni, amit javasoltam:
otthoni gépre FTP szerver és telefonra egy kliens.
-
droti25
őstag
Tehát!
Még egyszer leírom!
Ausztriából szeretném a telefonom segítségével a telefonomra mozgatni az adataimat(film,zene..stb) a Magyarországon lévő számítógépemről!
Mivel 8gb a kártya a telóban igy nem sok mindent tudok sajna rátenni(főleg film,zene).Azért gondoltam arra hogy wifin keresztül egy adott programmal meg tudom oldani a fájlcserét az otthoni gépemről!
A teamviewer progi már fent van,de azzal csak irányítani tudom a telómmal a gépemet. -
fatal`
titán
Nekem pedig ez jött le, hiszen ahhoz, hogy előtte felmásoljon rá cuccokat nem kell semmi csak az adatkábel.
Na akkor összegezve:
- Ha elindulás előtt akar rátenni cuccokat, akkor gyakorlatilag nem kell semmi.
- Külföldről fájlmozgatáshoz valamilyen ftp szerver a PCre (érdemes egy Dyndnst beregisztrálni, ha változó dinamikus az ip) és egy ftp kliens a telóra.
- Külföldről az otthoni PC távvezérléséhez pedig teamviewer vagy realvnc. (Utóbbihoz szintén dyndns ajánlott, teamviewerhez nem kell semmi csak felírni / megjegyezni a számot amit ad). -
chab7
addikt
válasz
Keresztapper #21556 üzenetére
Szerintem nem külföldről akar ftp-zni hanem mivel külföldre megy, gyorsan feldobna cuccokat a telóra. Én így értelmeztem.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
droti25 #21550 üzenetére
(#21550) droti25
Ez szerintem csak akkor fog menni, ha az otthoni gépen belősz egy FTP szervert és akkor az androidról egy FTP kliens alkalmazással (pl andFTP) eléred, amit a szerveren megosztasz.
(#21552) PaFec
A samba csak hálózaton belül fog működni szerintem és ráadásul csak a telefont lehet meghajtóként csatolni PC alá és nem fordítva.
-
chab7
addikt
válasz
droti25 #21553 üzenetére
Pedig az ES File Explorer is tudja simán amivel elsőre akartad. Elindítod, bal felső sarokban a local feliratnál lenyitod és a lan-t választod (vagy egy balra lapozás is ugyanoda visz), majd a nagyító ikonnal keresi a megosztásokat. Ha feldobta a megosztott gép ip-jét onnan már csak beböngészed az osztott mappát és mehet a másolás.
Van ikon fent tömeges kijelölésre, hosszútapi menüben copy.
Jobra lapozással vissza a telóra, célmappát beböngészed majd a vágolapot alulról felnyitva ha csak egy fájlt másolsz ráböksz a fájlra és az aktuális mappába beteszi, ha sok fájlt akkor meg megint hosszútapi menü és paste minden. -
Brutális eb
addikt
Hali keresek olyan hangrögzítő appot ami támogatja a külső mikrofont ha létezik ilyesmi.
Köszi. -
droti25
őstag
Segítsetek pls!
Holnap külföldre utazok egy időre és el szeretném érni a telefonomon keresztül az itthoni gépemet wifin!
Másolni szeretnék a szgépemről filmeket zenéket a telómra mivel 8gb a kártya igy sajna nem sok mindnet tudok feltenni rá ezért szeretnék egy olyan programot ami segitségével meg tudom oldani hogy az itthoni gépemről a telefonra tudjam mozgatni másolni az adatokat! -
fo_di
őstag
nem tudom, érint-e valakit, de állítólag a doplhin browser a 6-os verzió óta kémkedik:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1319529 -
SimonYana
addikt
Más téma , nem a lejátszó.
Én még a RoboForm-ot használom és mikor feltettem csak szinkronizáltam egyet , utána minden elérhető.
-
mokus1
addikt
Sport Trackerhez nincs valami letölthető program pc-re? Tudom hogy neten nagyon jól kilehet vesézni de jó lenne néha csak a pc-n offline megnézni mikor hogy.
-
droti25
őstag
Sziasztok.
Hogyan tudom ES file explorerben beallitani hogy elérhessem,másolhassam a számítógépem fájljait.
Konkrétan azt szeretném h a szgépemen található fájlokat a telómra tudjam wifin keresztül másolni.
Lehetséges e ez? -
ko9
addikt
Valaki tud nekem küldeni egy 4.1-es BusyBox telepítő APK-t? Sürgős lenne
-
zho-lee
addikt
válasz
petipetya #21522 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hallottál-e az oldmarket appról?
Rajtam az segített, mert voda858-cal az új market halál volt.
Az appot elindítod, kiválasztod az old marketet, és restart phone.
Utána a market ikonra bökve már a régi, és túlzás nélkül mondom, használható változat jön be.
Ha érdekel, légyszi privátban kérd a linket, mert elfelejtem különben. -
CoolBoy323
nagyúr
rockplayerben a feliratot hogy kell beállítani? és milyen kódolással?
látom a jelet, h felismerte h van sub [...] de nem mutatja
egyszer sikerült vhogy mutira bírnom, de akkor meg őű gebasz volt (kódolási gond)
-
5150head
senior tag
Hali! Jelenleg melyik a legjobb túrázós app? Térképen való követés, útvonal, megtett út rögzítése, pozíció meghatározás stbst. Lehetőleg ne vigyen el a susnyába. Előre is köszi
-
mkRoland
senior tag
válasz
dokee78 #21505 üzenetére
Ki állítja az ellenkezőjét??? Nekem megy (FAT32-es PenDrive-ról/külső memóriakártya-olvasóval microSDHC kártyáról a filmlejátszás, ugyanolyan sebességgel, ahogy a belső SD-ről) Q5 USB MANAGER progival hibátlanul!
-
petipetya
nagyúr
Príma az új market használat közben...
A nyitólap olyan hézagos, mint egy csöves fogsora: kép1
A saját alkalmazások listájánál csak várok: kép2
Ez pedig később fogadott, nem tudom melyik oldalt akarta betölteni de nem sikerült neki: kép3
Ezt csinálja, amíg meg nem unom és inkább nem frissítem az alkalmazásokat vagy nem akarok letölteni semmit. Ideje átszokni az appbrain-re.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
doddencs #21503 üzenetére
Erre még én se jöttem rá, de szerintem nem lehet.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a CM7-ben az értesítési sávon mi az energiakezelő widgetnek a neve? Nexus S-re szeretnék egy ilyet, mert gyári rom-on sajnos nincs.
Esetleg, ha telepítőt tudnátok adni, az is jó lenne.
Widgetsoid2-őt próbáltam én is, de az nem igen jön be, hogy első nyomásra nem aktiválja azt, amit én szeretnék.Köszi előre is!
-
Koga777
tag
-
razorka777
veterán
Helló.
Egy olyan adatforgalom számláló appot keresek,ami aránylag pontosan mér.
Köszi! -
dokee78
félisten
válasz
vargapdavid #21512 üzenetére
Az a gond,hogy ezt nem itt kellene kérdezned,hanem a telefonod topikjában.
-
vargapdavid
tag
Sziasztok! Raktam fel egy ROM-ot előtte partícionáltam ext3ról ext4eztem.. és valamiért 178 belső memória van összesen ami ugye mind fel van használva.. Mit rontottam el?
-
Nocsesz1
senior tag
K9 mail-ban belehet push üzenettet állítani? Exchange szerverként.
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan E-mail appot amelyik kezeli a freemail.hu,windowslive.com accountokat is és be is állítja magától a szervereket?
-
jano_77
nagyúr
Call Recorder Total Recall vagy AutoCall Recorder-t használja vki?
Miként lehet úgy beállítani bármelyiket is, hogy megfelelő minőségben vegye fel a másik fél hangját is? -
doddencs
senior tag
widgetsoid2.x-szel, hogyha az értesítési sávba akarom kirakni a gombokat, be lehet állítani, hogy ott kattintva egyből bekapcsolja az adott funkciót? Mert nekem a (láthatatlan) widgetet hozza elő vele, és sok értelmét így nem látom.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged