- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
Kija
aktív tag
Találtam egy-két alkalmazást erre a marketon:
BLN - sajnos ez Galaxy Ace-en nem működik
NoLED - ez elindul de sok energiát fogyaszt
Missed Call Reminder - ezt nem tudtam működésre bírniA BLN lenne a legideálisabb, mert az nem a kijelzőt használja a jelzésre, hanem a két alsó érintő gombot villogtatja, de sajnos ehhez kernel mód kell.
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Olyan app-et keresek, amely nem fogadott hívás esetén generál egy csippanást bizonyos időközönként, illetve a kijelzőt felvillantja egy pillanatra mindaddig amig nem nyugtázom. -
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a SayMyName utódját a Announcify-t. Lehetséges, ha használom, akkor nem használ a telefon egyedi csengőhangokat azoknál, akiknél azt állítottam be a névjegyeknél, hanem a programban beállított csengőhangot? Vagy csak nem állítom be rendesen? -
Kija
aktív tag
válasz
Luissimo #19555 üzenetére
Eleve egy 3G képes mobil 3 vevőt használ és a 3 vett jelből nyeri ki a legjobb vételi jelet. Ezenkívül sokkal számítás igényesebb a 3G technológia a scramblerezés miatt, így sokkal többet kell a telefon processzorát dolgoztatni.
Ezen okok miatt fogyaszt többet a 3G-re állított mobil. -
Kija
aktív tag
válasz
elfelejtette #19540 üzenetére
A technológiából adódóan 3G-n sokkal többször "kénytelen" bekapcsolni az adóját illetve a vevőjét a telefon. Ezért fogyaszt többet 3G-n minden mobiltelefon.
-
Kija
aktív tag
Any cut programot használt már valaki?
Hogyan lehet olyan shortcutot csinálni vele a képernyőre ami pl. *#*#197328640#*#* kódot indítja el a telefonon? -
Kija
aktív tag
Sziasztok! Olyan app-ot keresek, amely a vett 2G-s illetve 3G-s mobil jeleket értékeli ki. Hasonlót mint anno a Fieldtester volt pl. Nokiára. Találtam sok ilyet (RF Signal Tracker, G-Mon, Open Signal Maps), de mindegyikből hiányzik a GSM csatornaszám kijelzése (a vivő frekiből számolja ki). Van egy kód amivel ki lehet olvasni, de az kényelmetlen, egy app jobb lenne.
Ilyet szeretnék a Droidra rátölteni. Ismer valaki ilyen app-ot?
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest