- Autóhifi
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
monti0222w #22866 üzenetére
és Tomate:
Köszi, de az egyetlen megoldás számomra a bluetooth PAN.
Ezt az oprendszer tudja alapból egy alkalmazással vagy készülékfüggő?Tetheringnek hívják? Elvileg 3.0-tól támogatott.
Ha pl egy T-mobile move-al próbálkozom ott is menni fog?
-
petipetya
nagyúr
válasz
monti0222w #14483 üzenetére
Szia!
Ez egy hasonló dolog ahhoz, mint ami a számítógépnél a felfüggesztés - a netbooknál ezt állítottam be arra az esetre ha lehajtom a tetejét, azért hasonlítom ehhez. Ha az adott telefonban engedélyezve van a fast boot (eddig csak HTC-ben láttam), akkor gyorsabban kapcsol be a készülék. Lemértem neked:
- normál boot: 1 perc 2 mp
- fast boot: 16 mp (6 mp-nél már bekapcsol, de a térerő a 16. mp-nél jön elő)Ritkán kapcsolom ki a telefont, de olyankor jól jön majd. Hogy okoz-e hibát vagy bármi furcsa dolgot, azt nem tudom mert csak tegnap óta van ilyen funkció a telefonomban.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest